Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Zmiana kierownicy. Która pasuje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raczej nie, wogóle do każdej poduchy jest iny sterownik

Opublikowano

masa wystarczy, czy wszystko?

poduszka nie może wystrzelić jeśli nie ma kluczyka w stacyjce, a więc bezwzględnie kluczyk z dala od stacyjki :wink4: dla pewności można odpiąć plus od aku (upewnij się że masz kod do radia :gwizdanie:)

Podepnę się pod temat. Poducha po liftowa czyli taka jak na 3 zdjęciu podejdzie do kiery z małym wieloklinem i kwadratową taśmą?

z tego co wiem to nie, w poliftach taśma jest na kolumnie kierowniczej, a w przedliftach w kole kierownicy, ale to informacje niepotwierdzone (odnośnie przedlifta) więc jeśli ktoś może to proszę o ewentualne sprostowanie :wink4:

Opublikowano

masa wystarczy, czy wszystko?

poduszka nie może wystrzelić jeśli nie ma kluczyka w stacyjce, a więc bezwzględnie kluczyk z dala od stacyjki :wink4: dla pewności można odpiąć plus od aku (upewnij się że masz kod do radia :gwizdanie:)

Podepnę się pod temat. Poducha po liftowa czyli taka jak na 3 zdjęciu podejdzie do kiery z małym wieloklinem i kwadratową taśmą?

z tego co wiem to nie, w poliftach taśma jest na kolumnie kierowniczej, a w przedliftach w kole kierownicy, ale to informacje niepotwierdzone (odnośnie przedlifta) więc jeśli ktoś może to proszę o ewentualne sprostowanie :wink4:

jak radio ori z fabryki wyszło razem z furą to się nie blokuje radio :cool1:

Opublikowano

jak radio ori z fabryki wyszło razem z furą to się nie blokuje radio :cool1:

we wszystkich autach koncernu VAG w których odpinałem aku radio zawsze chciało kod :wink4: a na 100% były ori, więc dla świętego spokoju radzę go mieć

:offtopic:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

A montaż kierownicy z poliftowej (z dużym wieloklinem) na mały jest trudny??

Prócz samego wieloklinu przejściówki co trzeba zrobić?Mógłby ktoś dokładny opis wrzucić??

Pozdro

Opublikowano

zawsze można zdjąć poduchę zmierzyć miareczką jaki jest klin i będzie wiadomo. Jak jest inny ta szukać kolumny kierowniczej i kompletem wymienić.

Opublikowano

Kolumna kierownicza to połowę sukcesu.Problem największy ze wtyczkami jest z poliftowej na przedliftową.

Opublikowano

Kolumna kierownicza to połowę sukcesu.Problem największy ze wtyczkami jest z poliftowej na przedliftową.

wiesz jak można to rozwiązać?

Opublikowano

Właśnie nie wiem za bardzo :no:.Myślałem że może ktoś to robił i przekaże nam tu swoje spostrzeżenia.nikt na ten temat nie odzywa.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja z kolei mam pytanie czy na kierce S-line [b5/96 rok-model 97] gwint na każdej jest taki sam? Jeśli tak to jaki?

pozdrawiam chłopaki

Opublikowano

Wieloklin do roku 97-98 jest taki sam nieznacznie od wersji.Jest to mały wieloklin.

Pozdro