Gość Tomboy Opublikowano 25 Czerwca 2006 Opublikowano 25 Czerwca 2006 pytanie następujące: w jaki sposób podłaczyć zmieniarkę mp3 np. http://www.allegro.pl/item109807417_zmieniarka_alpine_mp3_cha_s634_foto_bcm_.html do naszych a4?? mam teraz zmieniarke audi a potrzebuje miec mp3 w aucie i opcja kaseta - adapter odpada.
adadur Opublikowano 27 Czerwca 2006 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Jeszcze pod jakim radiem ma to chodzić?
RaFi^^GW Opublikowano 27 Czerwca 2006 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ja tez wlasnie mam problem taki poniewaz chcem podlaczyc zmieniarke a najlepiej jakis odtwarzacz mp3 i niebardzo wiem jak sie za to zabrac ;D
Bladyrs Opublikowano 2 Lipca 2006 Opublikowano 2 Lipca 2006 Ja tez wlasnie mam problem taki poniewaz chcem podlaczyc zmieniarke a najlepiej jakis odtwarzacz mp3 i niebardzo wiem jak sie za to zabrac ;D własnie jestem na etapie montażu mp3 playera do auta siedzi u mnie Concert na kasety na dniach ma mi przyjsc konwerter aux z wyprowadzoną wtyczką mini jack, pod to podłacze mp3 playera san disk, zobaczymy czy wogole to zadziala i jak będzie gralo zdam relacje jak juz podłącze. pozdro.
RaFi^^GW Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 To czekam na relacje... najlepiej jakbysmy pogadali na gadu o szczegolach
Bladyrs Opublikowano 8 Lipca 2006 Opublikowano 8 Lipca 2006 a więc sprawdziłem czy idzie podpiąć pod oryginalnego Concerta na kasety zewnętrzne źródło dzwięku i niestety adapter który miał emulować sygnał ze zmieniarki na inne źródło nie zdaje się, brak połączenia między radiem i playerem mp3 adapter jak w linku - http://www.allegro.pl/item112413179_aux_in_vw_gamma_5_beta_5_audi_skoda_mini_jack.html sprzedawca wzorowy, zwróciłem adapter bez żadnych problemów, tak więc nic nie straciłem pozostaje więc zakup zmieniarki z mocowaniem i kablami za 450-500 zł lub adapter CAN-BUS który jest strasznie drogi 299 zł + radio CONCERT II CD innego wyjścia nie widze, przynajmniej u siebie, bo szpecic deski niefabrycznym radiem nie chce. To czekam na relacje... najlepiej jakbysmy pogadali na gadu o szczegolach odezwij sie do mnie na gg 1989256 a tak poza tematem jeszcze , posiada ktoś może kompletny schemat do radia AUDI CONCERT M4 BLAUPUNKT 4b0 035 186 C ? bo może dał by radio elektronikowi jakiemuś i by wyjście AUX dorobil, ciekawe czy dało by rade.
Rekomendowane odpowiedzi