mech15 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 jest: http://www.a4-klub.pl/smf/serwisy_samochodowe-b28.0/
wiktorsam Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Idealnych mechaniorów nie ma . Mój jest niezły, choć np kumpel np. nie był zadowolony - ale wychodzę z założenia że każdemu może coś nie wyjść, i wolę 100 x takiego co może nie jest najlepszy ale uczciwy. Wcześniej jeździłem do innego mechanika - polecanego, i gdy zawiozłem do niego fiata brava rodziców na wymianę linki sprzęgła bo urwała się regulacja to oczywiście powiedział że wymienił i skasował mnie za robociznę i koszt linki, a po jakimś czasie jak zajrzałem pod maskę zobaczyłem starą linkę z dwiema nakrętkami zamiast regulacji Mój jest o tyle w porządku, że zawsze daje na kartce wyliczenie ile co kosztowało (robocizna) + faktury na części + zawsze pokazuje zużyte części wyjaśniając co gdzie było uszkodzone, a przy tym jest niedrogi.
joker-lukasz Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 Idealnych mechaniorów nie ma . Mój jest niezły, choć np kumpel np. nie był zadowolony - ale wychodzę z założenia że każdemu może coś nie wyjść, i wolę 100 x takiego co może nie jest najlepszy ale uczciwy. Wcześniej jeździłem do innego mechanika - polecanego, i gdy zawiozłem do niego fiata brava rodziców na wymianę linki sprzęgła bo urwała się regulacja to oczywiście powiedział że wymienił i skasował mnie za robociznę i koszt linki, a po jakimś czasie jak zajrzałem pod maskę zobaczyłem starą linkę z dwiema nakrętkami zamiast regulacji Mój jest o tyle w porządku, że zawsze daje na kartce wyliczenie ile co kosztowało (robocizna) + faktury na części + zawsze pokazuje zużyte części wyjaśniając co gdzie było uszkodzone, a przy tym jest niedrogi. No to gratuluję mechanika :> ja w sopocie niestety trafilem na konkretnego zdziercę u siebie w suwałkach też mam swoich sprawdzonych i zawsze do nich stawiam i robią wszystko jak nalezy za normalną kase
Rekomendowane odpowiedzi