Wihajster Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 pytanko powiedzcie jak sie spisuje kilma w waszych niuniach w te upaly??
eller Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 perfekcyjnie:) tylko gardlo czasem boli po dluzszej jezdzie :mrgreen:
Wihajster Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2006 ale jak postoi caly dzien na upale to troszke musi czasu minac az w miare przywoicie sie zrobi
wojtas-audi Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Tak u mnie klima superrrr :mrgreen: Jak tak juz jade 100 i szyby otwarte to da sie wytrzymac :mrgreen:
Wihajster Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2006 stara sprawdzona metoda :razz: :mrgreen:
spanky Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 ale jak postoi caly dzien na upale to troszke musi czasu minac az w miare przywoicie sie zrobi dokladnie tak .... :twisted: ale jak juz sie schlodzi to przycisk OFF otwieram okienko i sie lansuje ...
Wihajster Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2006 nie wiem jak mozna kupic auto bez klimy :razz:
wojtas-audi Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 nie wiem jak mozna kupic auto bez klimy Ja tez niewiem .... Pewnie dlatego kupilem ze zima byla .... :twisted:
Radek321 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 piotr1602 napisał/a:nie wiem jak mozna kupic auto bez klimy Ja tez niewiem .... Pewnie dlatego kupilem ze zima byla .... _________________ wojtas-audi, to zrobiłeś tak samo jak ja kupiłeś auto w zimie i klima w tedy nie zabardzo była potrzebna ale teraz by si przydała
wojtas-audi Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 wojtas-audi, to zrobiłeś tak samo jak ja kupiłeś auto w zimie i klima w tedy nie zabardzo była potrzebna ale teraz by si przydała No a wiec po pierwsze - NIGDY NIE KUPUJ AUDI W ZIMIE :mrgreen:
eller Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 nie wyobrazam sobie zebym mial teraz auto bez klimy...przeciez mozna sie roztopic :razz: wojtas-audi, chyba po miescie nie bedziesz jezdzil 100 :razz: przeciez trzeba sie lansowac tak jakspanky pisal :mrgreen: :twisted: :mrgreen:
wojtas-audi Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 nie wyobrazam sobie zebym mial teraz auto bez klimy...przeciez mozna sie roztopic wojtas-audi, chyba po miescie nie bedziesz jezdzil 100 przeciez trzeba sie lansowac tak jakspanky pisal hehe lansowac .... nie dam rady, trzeba ciac ile sie da do domu i wtedy sie lansowac , bo tak to co najwyzej moge sie ugotowac .... Ale spokojnie, juz poluje na klime :razz:
Gość Murzyn Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Ja odgrzybilem swoja klime, dodatkowo jakiegos spreya zapachoweko wpuscilem i jest miodzik klima na full i otwarty szyber-zeby sie czaszka opalila
eller Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Murzyn, a w jaki sposob odgrzybiles?w sumie i u mnie by sie przydalo,tylko za cholere nie wiem jak :neutral:
Wihajster Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2006 kupujesz grzybojada i wpuszczasz do wentylacji a on juz sobie poradzi :razz:
Gość Murzyn Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 zakupujesz nowy filtr przeciwpylkowy i preparat do odgrzybiania (podam nazwe jak sprawdze). zdejmujesz filtr i wpuszczasz preparat do ukladu wentylacji (w formie piany) po 40 min piana zamienia sie w plyn i wycieka zabierajac caly syf. zakladasz nowy filtr i rulezz. dodatkowo mialem taki zapach odkazajacy w sprayu i to wlanczasz do auta na 10 min przy zamknietym obiegu i klimie na max...tyle. Teraz jest prom ocja w ASO i odgrzybiaja za 99pln (tzn pisze ze dezynfekuja wiec trza sie dokladnie dowiedziec co robia)
Radek321 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Ja tam otwieram sobie szyber szybki z przodu i jakoś idzie wytrzymać, a po mieście za często nie jeżdże
eller Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 dzieki Murzyn, za info,bede musial cos z tym zrobic :???: czasem na myjniach zdarza sie ze jest taka opcja,ale kosztuje chyba z 40zł wiec nie warto co?
Gość Murzyn Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 sam preparat do odgrzybiania to 45pln...wszystko zalezy co to ma byc...z tego co wiem to sa 2 opcje odkarzanie - czyli wpylenie jakiegos aerozolu w uklad, albo wlasnie odgrzybianie gdzie masz pozniej czyste przewody
T-żółw Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 No a wiec po pierwsze - NIGDY NIE KUPUJ AUDI W ZIMIE ja kupiłem w ziemie i z klimą :mrgreen: :mrgreen: ale bez quattro :mrgreen: no i nie nie doczekałem się na 1.8T klima był priorytet :!: :!: bez klimy w warszawskich korkach :?: :?: :?: , nie było takiej opcji :twisted: u mnie dobrze chodzi, nastawiam na 23/22C i jest OK, dzisiaj w Wawie było jeżdźąc po mieście cąły czas + 35C, wiec zmniejszyłem do 22C
Rekomendowane odpowiedzi