Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAG] Czarna S4 :) [filmy i zdjęcia w pierwszym poście]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kuredu: kto mial w pile ten miernik mocy ? pepin ? :mysli:

Opublikowano

450yamaha lookaj do dowodu :decayed:

Opublikowano

jaki miernik mocy, nikt nic nie miał takiego w pile :mysli:

Opublikowano

no a nie wkladal Ci pepin czegos do auta ktore pozniej robilo Ci jakies wielkosci w tabelce czy w czyms ? tak Mi sie wydaje :mysli:

Opublikowano

no a nie wkladal Ci pepin czegos do auta ktore pozniej robilo Ci jakies wielkosci w tabelce czy w czyms ? tak Mi sie wydaje :mysli:

a to g-tech do 1/4

Opublikowano
  • Autor

Czyli mam jakieś 250 kg więcej, 35 km więcej, 30 Nm więcej, litr więcej.. Kuredu.. Wybieramy się w podróż przed spotem, i na spota przyjedziemy z wynikiem, czy po spocie? :) Ps. Odezwij się na gg 5583145

Opublikowano

1650 kg :polew: jak krowa :tongue4:

Hmmm :mysli:

Wynik będzie bardzo zbliżony z rolki po wczesnych obliczeniach, dobra ile każdy z was waży :?: :polew:

Tak na serio uważam że 2.0T zostanie lekko w tyle za 3.0T ale nie będzie jakiejś różnicy wielkiej a na końcu Kuredu powie że te moje 2.0T jedzie prawie jak S4 i jestem z tego powodu bardzo zadowolony po czym 450yamaha się wk***i mocno i pojedzie zrobić program :decayed:

Sorry za ot ale taki widzę scenariusz :naughty:

Opublikowano
  • Autor

U nas będzie dwóch. razem jakieś 160-170 kg. Jeszcze operator przecież. Kuredu, dorzucimy Ci cztery czirliderki od syna ze szkoły i będzie fair. ;)

Opublikowano

soft do S4 bedzie :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 21:35_________________________________________________

U nas będzie dwóch. razem jakieś 160-170 kg. Jeszcze operator przecież. Kuredu, dorzucimy Ci cztery czirliderki od syna ze szkoły i będzie fair. ;)

a po ile lat maja ? :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

łoooo razem to prawie 7 dych mają ;) Albo kilku kolegów co Cię w łeb szczelą jak będziesz za szybko jechał :rolleyes:

Opublikowano

ja posadze żonke za stery będzie 50kg to daje kolejne 100kg do przodu :polew: :polew:

Opublikowano

Kuredu przegina z wagą z dowodu :polew: niech jedzie na wagę do skupu złomu i sprawdzi, moje ex B7 2.0 TDI ważyło ze mną (80 kg mięsa) 1690 kg, z tego co wiem to w B8 nie zeszli zbytnio z wagi (w papierach miałem chyba 1560 kg z tego co pamiętam) jak by co to służę pomocą w ważeniu samochodów przed porównaniem osiągów :evil:

Opublikowano

450yamaha jeden kolega na forum chce rezać Q u siebie w ośce to weź mu na czas ścigania pożycz i będziesz miał taką samą wagę wtedy co u kuredu i nie będziemy wtedy liczyć kto i ile waży :polew:

Opublikowano

no ja mam w dowodzie 1430kg zresztą można na str audi sprawdzic

Opublikowano

Co to jest 'rezać Q'? :P

chodzi o chińską potrawę z sosem chi :gwizdanie:

Opublikowano

Tzn ze ktoś się podejmuje wielkiego rezania czyli przeróbki ośki na Q czyli chce mieć za wszelką cenę napęd na 4 koła :naughty::decayed:[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 21:46_________________________________________________

chodzi o chińską potrawę z sosem chi :gwizdanie:

Bartek nie martw się on tego się na pewno nie podejmie także możesz być spokojny o wagę :decayed:

Opublikowano

Nie wiem jak chcecie ale wagę w ciągu dnia mogę załatwić :chytry:

Opublikowano
  • Autor

jak by co to służę pomocą w ważeniu samochodów przed porównaniem osiągów :evil:

A bardzo chętnie, przybliż wątek ;)