Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAG] Czarna S4 :) [filmy i zdjęcia w pierwszym poście]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koval jak już pisałem nie robiąc OT w Stenie jest waga ale to nie skup złomu, jak już to ja złomem Lexem mogę podjechać i polookać jak idą pomiary :polew:

Opublikowano

Koval jak już pisałem nie robiąc OT w Stenie jest waga ale to nie skup złomu, jak już to ja złomem Lexem mogę podjechać i polookać jak idą pomiary :polew:

Zjadło mi cholera 2 strony waszych wypocin, dlatego sie nawiązałem do textu sprzed filmiku :polew: :polew:

Vario - Ty nie jedź, bo się niechcący wmieszasz w wyścig, objedziesz oba turbiaki i będzie. 450yamaha jeszcze program zrobi (choć mi się wydaje, że przed startem jeszcze :decayed:), ale co pocznie Kuredu wtedy - inżynierowie nie przewidzieli 2 softów jednocześnie :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Vario zjedzie na spot ścigantów ze składem złomu, bo tam jest waga :naughty:

1430kg - auto 25 cm dłuższe niż mój pażdzioch, a ja mam w dowodzie chyba 1540kg wpisane (a niech to szlag :polew:) :shocked:

Kuredu - malżonki nie sadzaj, bo wstydu narobi i wszystkich objedzie o 2 długości i wtedy Konrad na bank zrobi program, a tego nie będziesz chciał :naughty::kox:

PABLO - toś doj**ał ze scenariuszem - Alan Starski się znalazł :gwizdanie: :polew:

No scenariusz nominowany do oskara :gwizdanie: :decayed::polew:

Konrad szkoda że nie jedziesz do bukowiny bo pewnie zabawa była by przednia jak poźkowatym miśkiem :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

A co i kiedy jest w bukowinie??

Konrad czytaj forum :)

http://www.a4-klub.pl/smf/vii_ogolnopolski_zlot_i_iv_urodziny_audi_a4_klub_polska_bukowina_tatrzanska-t108423.0.html

Chyba że tego nie widzisz :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Ah już sobie przypomniałem ;)) Niestety.. ta odległość.. zbyt duża ;) Albo się pomyśli jeszcze.. zobaczymy ;)

Opublikowano

Ah już sobie przypomniałem ;)) Niestety.. ta odległość.. zbyt duża ;) Albo się pomyśli jeszcze.. zobaczymy ;)

na myślenie już stanowczo za późno - nawet na liście rezerwowej jest kolejka :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Oj nie to nie :) Przejechać się popatrzeć można. Czy też nie :mysli:

Opublikowano

źle mnie zrozumiałeś - to było kolejne podpuszczanie z mojej strony ( żebyś już teraz się zapisał ) :wink4:

każdy mile widziany

Opublikowano
  • Autor

To mówię, że zobaczymy jak tam wyjdzie. ;) Narazie spotykamy się tam gdzie zawsze 21.02 a później... gdzieś z Kuredu uciekamy ;))

Opublikowano

Zawsze można przyjechać :decayed:

Nie byłeś nigdy w zakopcu co chwile jakaś babina stoi przy drodze z tabliczką "wolne pokoje i tanie" także nie będzie problemu z noclegiem :decayed::polew:

A tak na serio jeśli odległość nie robi problemu to zawsze można podjechać na jeden dzień najlepiej w sobotę i poczuć zimowy klimat :kox:

Opublikowano

To może tak dla urozmaicenia kuredu i 450yamaha wyścig pt. "Kto pierwszy w zakopcu" :naughty:

Opublikowano

To może tak dla urozmaicenia kuredu i 450yamaha wyścig pt. "Kto pierwszy w zakopcu" :naughty:

I pasowało by zapodać nowy temat bo widzę że zrobiło się wielkie zainteresowanie :kox:

Ktoś będzie chciał poczytać o S4 B8 to zobaczy posty o ustawce :blink::decayed:

Opublikowano

I pasowało by zapodać nowy temat bo widzę że zrobiło się wielkie zainteresowanie :kox:

Ktoś będzie chciał poczytać o S4 B8 to zobaczy posty o ustawce :blink::decayed:

dokładnie - o tym samym pomyślałem - troszke bałagan się tu zrobił :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Prosimy moda o posprzątanie i założenie tematu ustawkowego wobec tego ;))

Opublikowano

Ciekawe ile miało KM te 2.0T po programie bo starsze S4 B6 czy B7 nie trzymały serii a na filmiku dość odjechało to S4 B6 :)

ale jakie to 2,0 T B7 czy B8 ? bo to znaczna roznica.[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 09:52_________________________________________________

Tak poza tematem to jezdzilem ostatnio nowym allroad-em a4 2.0T Q i nie bylo czyc tych 6.9 do setki

ja jezdzilem ostatnio B8 2,0 TFSi Q i tez nie powalilo , ale moze dlatego ze ten silnik bardzo plynnie rozwija moc i ciagnie tak samo od 2000 do 6000 tys.

Pamietaj tez ze ma tez troche miesa.Jak wsiadzeisz do Grande punto ktore ma 7 do setki to ci sie wydaje ze niesamowicie zapitala , a w audi tego po prostu nie czujesz.....

Opublikowano

moje odczucia z B8 są takie że n ie czuć przyspieszania jak sie jedzie samemu na drodze, auto przyśpiesza bardzo dostojnie, różnice widać dopiero gdy obok są jakieś auta, wystarczy ruszyć i do 4tys/obr na każdym biegu i ztyłu nikogo nie widać a wcale tego nie czuć, co chwile się ktoś trafia i trzeba ciagnąć na maxa bo sie chca ścigać, Madas może potwierdzić, jeździł kiedyś ze mna cały dzień po poznaniu to chyba z 8-10 razy się ktoś trafił na ustawkę :decayed:

yamaha ustawke bedziemy musieli zrobić w tygodniu bo ja bede w poznaniu czwartek piatek

Opublikowano

moje odczucia z B8 są takie że n ie czuć przyspieszania jak sie jedzie samemu na drodze, auto przyśpiesza bardzo dostojnie, różnice widać dopiero gdy obok są jakieś auta, wystarczy ruszyć i do 4tys/obr na każdym biegu i ztyłu nikogo nie widać a wcale tego nie czuć

no wlasnie mialem dokaldnie takie same odczucia tym bardziej ze d*pa przyzwyczajona z diesla ktory jak by nie bylo wciska w fotel na poczatku i przez to sprawia wrazenie ze jest szybszy niz w rzeczywistosci jest.

Opublikowano
  • Autor

yamaha ustawke bedziemy musieli zrobić w tygodniu bo ja bede w poznaniu czwartek piatek

Jutro/pojutrze czy masz na myśli przyszły tydzień??