Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Ile można wziąć za ten komplecik 17"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Felgi i opony są nowe225/50/R17 CONTINENTAL SPORT CONTACT 2

STAN IDEALNY

d9R6i.jpg

rcbhA.jpg

Opublikowano

Zobacz na Allegro po ile chodzą . Jako że kpl jest nowy to ok 2-2.4tys powinieneś wziąc

Opublikowano

na wiosne wezmiesz wiecej (sezon )

sprzedajac osobno felgi i opony lepsza kasa :>

Opublikowano

no same oponki jak są nowe to są warte jakieś 1500 i z tego co widze to może i oponki są nie jeżdżone , ale z 2008 roku także ciężko je nazwać nowymi :wink4:

a felgi koło 2000 jak nie więcej , jeżeli są nowe.

dlatego lepiej je sprzedaj odzielnie , bo nie da Ci nikt więcej niż 3000 za kpl :wink4:

mnie nikt nie chciał dać za kpl felg S4 z oponami 3000 , a jak wystawiłem fele i opony osobno , to fele sie sprzedały za 2000 , a opony za 1000 , prawie od strzała :decayed:

Opublikowano

3000 pln za komplet to raczej i tak nie dostanie. Trafiając na promocje gum u kolegi wojtusania, to masz praktycznie nowe 17". Całość jak stoi na allegro za więcej niż 2200pln to już nikt ich nie kupuje.

Jak radzą koledzy - jak nie zależy Ci na czasie to pogoń osobno, zawsze to będzie z 300pln więcej niż w komplecie (chociaż nie gwarantowane)

Opublikowano

jak byś wystawił to tydzien temu to bym się ucieszył

a teraz już kupiłem

sprzedaj osobno i bliżej lata -więcej weźmiesz

Opublikowano

My nie całe 2 lata temu za takie felgi z tymi samymi oponami (Continental SportContact 2) tyle że 235/45 zapłaciliśmy 1700zł, ale to była okazja, 3h na motoallegro pobyły.