Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[ALL B5] Jaka cena w polsce ?Warto ściągać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie dzieki za ostatnie odpowiedzi ale dzis jeszcze raz potrzebuje pomocy za klocki i tarcze komplet bez wymiany zawolali mi 215 funtow.napiszcie ile kosztuje taki komplet w polsce zciagac czy nie warto?

Opublikowano

to raczej sklep a nie serwis

w Polsce mozna "wyrwac" kpl. przednich tarcz Ferodo DDF320 288mm + klocki Ferodo FDB1323 z czujnikami za 310-320zł/kpl

Opublikowano

Kamila-podałem Ci linka na ebay'a-zawsze coś tam znajdziesz i na pewno nie będą to te same ceny,co Servisy wołaja-ja dużo rzeczy z ebay'a mam... :wink4:

Opublikowano

dziekuje wam za pomoc za linka i numery dzieki ktorym wlasnie zamowilam fula na eBay-u za wsio dalam 87 funtow ,wiec o ile dojda to juz zaoszczedzilam .teraz tylko zamontuje pewnie zedra ale na to niemam wplywu tego jeszcze niepotrafie zakladac ale kto wie co bedzie w przyszlosci jeszcze troche mi pomozecie i moze sie czegos naucze :>NIPART AUTOMOTIVE to ci ktorzy zawolali mi 215 +robocizna88funtow.jeszcze raz dzieki

Opublikowano

dziekuje wam za pomoc za linka i numery dzieki ktorym wlasnie zamowilam fula na eBay-u za wsio dalam 87 funtow ,wiec o ile dojda to juz zaoszczedzilam .teraz tylko zamontuje pewnie zedra ale na to niemam wplywu tego jeszcze niepotrafie zakladac ale kto wie co bedzie w przyszlosci jeszcze troche mi pomozecie i moze sie czegos naucze :>NIPART AUTOMOTIVE to ci ktorzy zawolali mi 215 +robocizna88funtow.jeszcze raz dzieki

napisz gdzie mieszkasz-moze polecimy kogos na Wyspie :wink4:
Opublikowano

88funciaków za robocizne.... niezle...

chyba przeniose warsztat na wyspe... :polew: