kamcia Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 witajcie dzieki za ostatnie odpowiedzi ale dzis jeszcze raz potrzebuje pomocy za klocki i tarcze komplet bez wymiany zawolali mi 215 funtow.napiszcie ile kosztuje taki komplet w polsce zciagac czy nie warto?
domjenick Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 http://shop.ebay.co.uk/i.html?_kw=pads&_kw=audi&_kw=a4&_kw=b5 możesz napisać,co to za Serwis?
Dev Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 to raczej sklep a nie serwis w Polsce mozna "wyrwac" kpl. przednich tarcz Ferodo DDF320 288mm + klocki Ferodo FDB1323 z czujnikami za 310-320zł/kpl
domjenick Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Kamila-podałem Ci linka na ebay'a-zawsze coś tam znajdziesz i na pewno nie będą to te same ceny,co Servisy wołaja-ja dużo rzeczy z ebay'a mam...
kamcia Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 dziekuje wam za pomoc za linka i numery dzieki ktorym wlasnie zamowilam fula na eBay-u za wsio dalam 87 funtow ,wiec o ile dojda to juz zaoszczedzilam .teraz tylko zamontuje pewnie zedra ale na to niemam wplywu tego jeszcze niepotrafie zakladac ale kto wie co bedzie w przyszlosci jeszcze troche mi pomozecie i moze sie czegos naucze :>NIPART AUTOMOTIVE to ci ktorzy zawolali mi 215 +robocizna88funtow.jeszcze raz dzieki
domjenick Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 dziekuje wam za pomoc za linka i numery dzieki ktorym wlasnie zamowilam fula na eBay-u za wsio dalam 87 funtow ,wiec o ile dojda to juz zaoszczedzilam .teraz tylko zamontuje pewnie zedra ale na to niemam wplywu tego jeszcze niepotrafie zakladac ale kto wie co bedzie w przyszlosci jeszcze troche mi pomozecie i moze sie czegos naucze :>NIPART AUTOMOTIVE to ci ktorzy zawolali mi 215 +robocizna88funtow.jeszcze raz dzieki napisz gdzie mieszkasz-moze polecimy kogos na Wyspie
Dev Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 88funciaków za robocizne.... niezle... chyba przeniose warsztat na wyspe...
dixon39 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 No niestety takie ceny w UK :gwizdanie: A tu stronka z czesciami do audi jakby ktos potrzebowal; http://www.eurocarparts.com/ecp/p/Car-Parts
Rekomendowane odpowiedzi