pauel Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Silnik jest z osprzętem i skrzynią, brak tylko pompy klimy i alternatora, poza tym kompletny. oryginalny przebieg 220tys km. Silnik sprawował się znakomicie zamykał zegar bez problemu.
seba1-2 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 popatrz na allegro i sam sobie cenę ustal, ja dałem 3 kafle za avf ze skrzynią i gratami a było ich dużo
odzim Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 silnik 1000 turbo 600-700 wtryski z 300 , egr 100 ,skrzynia z 600 ,w calosci raczej nikt Ci nie wezmie bo i po co komu , taki motor , swapa nik na taki nie bedzie robil rozkomletuj i sprzedawaj nawet i głowice moze warto osobno sprzedac bo chodza po 600- 800
filip1978 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 najszybciej i najrozsądniej sprzedać oddzielnie chyba że trafi się odrazu sprzedać całość
Sztomel Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 silnik najlepiej sprzedawać wraz z kompletną wiązką i sterownikiem silnika czyli ECU, mam tu na myśli goły słupek czyli blok bez osprzętu ale jeśli wolisz z osprzętem to czemu nie, zasada jest taka, jeśli ktoś robi swapa silnika AFN w miejsce jakiegoś badziewiaka to będzie się domagał silnika kompletnego z osprzętem, ECU, wiązką elektryczną i skrzynią biegów a jeśli ktoś chce wymienić ten sam silnik to będzie potrzebował tylko bloku z głowicą - proponuję złożyć ofertę dla całego zestawu jak i dla samego słupka - sam powinieneś skalkulować co Ci się bardziej opłaci.
Rekomendowane odpowiedzi