Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 APB]2.7 BiT Quattro Shadow Line,S-line,RNS-E Złoto S4 SPRZEDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ragga przecież mówiłem, że to prawa autorskie i masz nie udostępniać tego koloru innym :cool1:

:polew: :polew:

Ten kolor to już w 3 B5 będzie śmigał i 2 B6 :polew:

zakończ produkcje w b6 :decayed: Galka jest dobra ale ja caly czas choruje na fotele w skórce :gwizdanie: Ale ceny powalające :thumbdown:

Opublikowano

Kup od A6 i ognia , środek materiał i boki skóra :good:

Opublikowano
  • Autor

Rzezbic cos trzeba?? Za mna to cos takiego dokladnie chodzi jak tutaj :gwizdanie: http://sprzedajemy.pl/audi-a4-b6-avant-kombi-1-9-tdi-130-km-2003-r-srebrny-bogate-wyposazenie-jedyny-w-polsce-czerwon,24442

Tylko że na moich kubłach i ciemniejsze :kox: Normalnie przechój :kox: Ale czarna też byłaby super :good:

Opublikowano

Rzezbic cos trzeba?? Za mna to cos takiego dokladnie chodzi jak tutaj :gwizdanie: http://sprzedajemy.pl/audi-a4-b6-avant-kombi-1-9-tdi-130-km-2003-r-srebrny-bogate-wyposazenie-jedyny-w-polsce-czerwon,24442

Tylko że na moich kubłach i ciemniejsze :kox: Normalnie przechój :kox: Ale czarna też byłaby super :good:

Ale kupa pasje to drewno do tej czerwono krwistej skory :sick3: :sick3:

A propos - WANDEJ ?? lubisz chyba czerwony kolor :naughty: Ale nie przeginaj :no:

Co za dużo to i świnia nie zeżre :polew: :polew: :polew:

Skorka do Ciebie czarna moim skromnym zdaniem :embarrassed: Szukaj u Wojtka A4 on tym handluje jak świeżymi bułkami :polew:

Opublikowano

poczekaj troche, oddam Ci swoje pelne skory w dobrej cenie ;)

Opublikowano
  • Autor

Ale kupa pasje to drewno do tej czerwono krwistej skory :sick3: :sick3:

A propos - WANDEJ ?? lubisz chyba czerwony kolor :naughty: Ale nie przeginaj :no:

Co za dużo to i świnia nie zeżre :polew: :polew: :polew:

Skorka do Ciebie czarna moim skromnym zdaniem :embarrassed: Szukaj u Wojtka A4 on tym handluje jak świeżymi bułkami :polew:

Nie to że lubie al widzialem kilka egzemplarzy z taka bordowa skóra w B6 i bardzo ładnie to wyglądało :cool1:

Flyer a od avanta tył bedzie pasował?? Twoje z tego co widzialem to dobrze utrzymane są :good:

Opublikowano

tak, pasuje z tego co wiem.

nie wiem tylko kiedy bede zmienial... na wiosne pewnie.

Opublikowano
  • Autor

tak, pasuje z tego co wiem.

nie wiem tylko kiedy bede zmienial... na wiosne pewnie.

dobry czas :good: Także pamiętaj o mnie :naughty: A co bedzie recaro?? :naughty:

Opublikowano

dobry czas :good: Także pamiętaj o mnie :naughty: A co bedzie recaro?? :naughty:

ano, tylko taka zmiana ma sens, ale zobaczymy jeszcze jak bedzie z talarami.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Mały up :wink4:

Listwa z tyłu pod zderzak w czarny mat + ramka grilla czarny mat :kox: Shadow już jest :kox:

dsc0128rf.jpg

Uploaded with ImageShack.us

dsc0130hp.jpg

:naughty: Do tego wpadły soczewy z b8(jedna jak narazie, druga czeka na montaż) i to co najważniejsze :naughty:

ORI RS6 19` leżą w garażu i czekają na malowanie na biało :jerk: :jerk:

Opublikowano

ku....a umyłbys go :polew:, co to za koncowki wydechu ..... co to za dokładka.... :mysli:

Opublikowano

Końcówki Ultera dają radę :wink4:

Też się decydowałem na takie :)

Opublikowano

Te końcówki to jakoś nie teges zamontowane :tongue4:

Opublikowano

ścięciem nie w ta stronę :naughty: woda bedzie ci sie nalewać do tłumika :decayed:

Zrób zdjęcie typowo tyłu auta jeśli możesz

Opublikowano

Te końcówki to jakoś nie teges zamontowane :tongue4:

Raguś :polew: :polew: wysyłam wszystko w pon, a tego fiutka od gazowni nie ma tez do Pon dlatego we wtorek bede wiedział coś z modułem. pozdro, .............Wandej pokaz normalne foto tyłka bo tez mi coś nie pasi....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nie myje bo i tak sie zaraz u.ebie :decayed: Dokładka seria a końcówki nie ulter tylko całe tłumiczki robione na zamówienie :naughty: Krzywo są bo tłumikarze jakoś sobie słabo radzą z rzeźbą wydechów :thumbdown: Zmienić potrafią i nic po za tym :thumbdown: Ale jest człowiek który to ogarnie tylko kolanka 75 stopni muszę kupić :wink4:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2012, 14:54_________________________________________________Wiosna 2012:

RS6 WHITE :kox: :kox:

dsc0144i.jpg

dsc0145er.jpg

Musiałem sie pochwalić :bag:

Opublikowano

tylko zrob jeszcze jakies inne biale akcenty w aucie... zebys nie mial srebrnych lusterek, bialych kol i chromowanych znaczkow :)

Opublikowano
  • Autor

tylko zrob jeszcze jakies inne biale akcenty w aucie... zebys nie mial srebrnych lusterek, bialych kol i chromowanych znaczkow :)

No właśnie się zastanawiam co pomalować :mysli: Lustra może i znaczek z przodu?? Co myślicie? :przebiegly:
Opublikowano

świetnie wyszły kółka :good: