Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 APB]2.7 BiT Quattro Shadow Line,S-line,RNS-E Złoto S4 SPRZEDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:naughty::kox:
Opublikowano

Dobre kolo :thumbup1:

jakie et, rozmiar ?

Opublikowano

Jo Biczyzzz dobre kółko :banan:

Opublikowano

18? czy 19??

Opublikowano
  • Autor

19' :cygaro: tylko że samo et42 mają:kwasny: przy zakupie po za alkegro wychodzą 2k z małym haczykiem:wink:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
19' :cygaro: tylko że samo et42 mają:kwasny: przy zakupie po za alkegro wychodzą 2k z małym haczykiem:wink:

no i pewnie 8" co??

Opublikowano

fajne kółka :wink:

Opublikowano
  • Autor

no i pewnie 8" co??

8,5 także idealnie pod moje gumy:wink: mniej strachu o ranty:decayed:

Opublikowano

trzeba bylo brać 9" :decayed: a co do ceny to brałeś vat0 ? bo u niego można :wink: kupowałem opony od niego i wyszlo ok600 taniej za komplet

Opublikowano
  • Autor
trzeba bylo brać 9" :decayed: a co do ceny to brałeś vat0 ? bo u niego można :wink: kupowałem opony od niego i wyszlo ok600 taniej za komplet

Ta dokładnie kumpel ma firmę z nip eu i bez vatu wyszło:wink: 9J drze wszystko z przodu:kwasny:

Opublikowano

Ja miałem w poprzedniej b6 9 calowe 19 stki z touarega i nigdy nic nie przytarlo ani z przodu ani z tyłu, ale było et40 ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 12:13 ----------

Pomyłka, z phaetona były ;)

Opublikowano
  • Autor
Ja miałem w poprzedniej b6 9 calowe 19 stki z touarega i nigdy nic nie przytarlo ani z przodu ani z tyłu, ale było et40 ;)

---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 12:13 ----------

Pomyłka, z phaetona były ;)

Kwestia jak nisko było:wink: ja miałem też 9 i et35

Opublikowano

Była seria 1bv ;)

Opublikowano
  • Autor
Była seria 1bv ;)

No to tylko 4mm w dół od serii 1BA:wink: U mnie było pewnie z 7cm albo więcej:decayed:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Przy tych 19/9 i gumach 235/35 nic z przodu nie obcierało od środka? Przy nadkolu się nie martwię bo będzie u mnie tylko -30 ale przy wahaczu jest dosyć ciasno.

Opublikowano
  • Autor
Przy tych 19/9 i gumach 235/35 nic z przodu nie obcierało od środka? Przy nadkolu się nie martwię bo będzie u mnie tylko -30 ale przy wahaczu jest dosyć ciasno.

Przy -30mm nie ma szans na obcieranie:wink: Dopiero na gwincie zaczęło. Jedynie może przycierac o nadkole które jest elementem plastycznym i trzeba je dostosować do tego kola:decayed: A jak już ktoś odgrzebal kotleta to w następnym tygodniu wpadają rotory 19:kox: Do tego hebel przód 312mm. I koniec kasy na mody:decayed:

Opublikowano

Ja mam 1be i trze jak uj. I przod i tył. Po 2 sezonach nadkola tył do wymiany :doh:.

Jutro wrzuce foty.

No będzie kolo gleba to jeszcze jakieś sensowne serducho by się przydało nie Mordo?? :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Ja mam 1be i trze jak uj. I przod i tył. Po 2 sezonach nadkola tył do wymiany :doh:.

Jutro wrzuce foty.

No będzie kolo gleba to jeszcze jakieś sensowne serducho by się przydało nie Mordo?? :decayed:

Ją nie wiem mi na h&r springach nie tarlo. Tył rzadko w 5 osób przytarl:wink: Czekam na mojego kumpla zlomiarza aż jakieś a4 z dobrym silnikiem trafi:naughty: Domin mi wyczyścil rnsa i zapier.ala jak wściekły:kox: W szoku był zd tak tanio wyświetlacz dorwalem:decayed:

Opublikowano

Jutro wrzuce foty.

Ją nie wiem mi na h&r springach nie tarlo. Tył rzadko w 5 osób przytarl:wink: Czekam na mojego kumpla zlomiarza aż jakieś a4 z dobrym silnikiem trafi:naughty: Domin mi wyczyścil rnsa i zapier.ala jak wściekły:kox: W szoku był zd tak tanio wyświetlacz dorwalem:decayed:

następny za 555 dostaniesz :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Następnego nie trza:kox:Wujek szukamy zdesia s4:naughty: