Gość Murzyn Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Wie ktos jak to zrobic?? Godzine jeszcze jakos da sie ustawic, ale data wydaje mi sie ze jest w jakis sposob ustawiana automatycznie A i co oznacza taka antenka po lewej stronie przy dacie?? [ Dodano: 2006-06-26, 20:16 ]
ono Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 To jest wskaźnik poziomu sygnału anteny DCF
Gość Murzyn Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 To jest wskaźnik poziomu sygnału anteny DCF a antena DCF to jest poprostu antena w szybie??
ono Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Nie mam pojęcia gdzie ona jest ale powinno ci sie samo wszystko ustawiać ja moge to ręcznie przestawić w kompie FIS godzine i date.
MARTiiii Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 U mnie bez kompa to się przyciska to pokrętło i kręcąc nim następnie przestawiasz date, godzine.
Gość Murzyn Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 a dzis zwrocilem uwage ze tej antenki juz niema co to oznacza?? i jak zrobic zeby znowu byla?? (teraz wszystko da sie ustawic recznie)
ono Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Brak antenki brak sygnału.Może u was sie gdzieś ustawia na auto czy coś , albo poprostu masz słaby sygnał tam gdzie bryka stoi czasem tak jest np w zwykłych zegarach DCF.
ono Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Jak odbiore bryke z serwisu to sie pobawie
Gość Murzyn Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 thx, bo jest to jeden z elementow ktore sa dla mnie malo zrozumiane
adadur Opublikowano 27 Czerwca 2006 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Niemal całą Europę pokrywa sygnał DCF, sygnał pochodzi z zegara atomowego we Frankfurcie i dokładniejszego spewnością w domu i na ręku nikt nie ma (chyba że z takową synchronizacją). Włączanie i wyłączanie odbioru DCF opisane jest w instrukcji i musiał bym poczytać jak to sie robi.
spanky Opublikowano 27 Czerwca 2006 Opublikowano 27 Czerwca 2006 a dzis zwrocilem uwage ze tej antenki juz niema co to oznacza?? i jak zrobic zeby znowu byla?? (teraz wszystko da sie ustawic recznie) u mnie antenka jest caly czas .. ;-) mam instrukcje do zegarów oryginalna od Audi A4 (kupilem razem z autem) ale ja po niemiecku nic nie kumam ....
MARTiiii Opublikowano 27 Czerwca 2006 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Kurcze, a u mnie nie ma jakieś takiej antenki przy zegarze.
Gość Murzyn Opublikowano 27 Czerwca 2006 Opublikowano 27 Czerwca 2006 adadur, to sprawdz prosze... to wszystko jasne-z antenka jest automatycznie, bez recznie
Rekomendowane odpowiedzi