Filutek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Moja czarnulka B6 1,9 tdi skrzynia 6, Przebieg 203000 Wyposażenie: - navigation plus - zmieniarka cd - xenon - zawieszenie 1BE - tapicerka skórzana - pełny kolorowy FIS z wyświetlaczem przeglądów - sportowe fotele (podgrzewane z elektryczną regulacją odcinka lędźwiowego) - chromowane listwy ozdobne - aluminiowe relingi dachowe - poduszka 6 razy - elektryczne i podgrzewane lusterka - fotochromatyczne lusterko wewnętrzne - podłokietnik przód i tył - ori alarm - parktronic tył - pełny pakiet oświetlenia wnętrza ( drzwi, nogi, klamki, nawiewy, oświetlenie skrzyni biegów itd.) - nagłośnienie Audi Sound System z wooferem w bagażniku (ori) - 2x elektryczne szyby - kontrola trakcji ESP (ABS, EBV, ASR, EDS) - klimatronik 2-strefowy Plany modów: - Tuner Tv - DVD - Emblematy S-line na listwy - RNS-e (podziekowania za kabelki koledze Domin79 ) - Kierownica multifunkcyjna - Tempomat - Wycieraczki Aerotwin - LEDy w postojowych - Moduł bluetooth
jedrekx Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 fajne jest jakaś lista planowanych modów jest? dawaj więcej zdjęć !
insane_Infinity Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 ykk ja też..ehhe na Allegro są ale ceny min 600pln
ykk Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 insane_Infinity znajdz mi nielakierowane S4 za 600 zl to wezme EOT
Gość majki-m Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 emblematy S-line bo cos z niej ma hehe nie wiem czemu ale w briefie niemieckim jest AUDI A4 WW. AUDI S4 chyba każde B6 ma w briefie S4
Filutek Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 Nie wiem dlatego zapytałem bo mnie to ciekawiło.
tomlic Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Ja bym wywalił to drewno ze środka i wstawił jakiś chrom...
Filutek Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 Ja bym wywalił to drewno ze środka i wstawił jakiś chrom... Za drewnem tez nie bylem, muszę się pogodzić z nim Albo kiedyś zmienić na coś innego.
Chuck Norris Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Fura kozak, rzeczywiście RNS-e tam się prosi. Bardzo fajnie że nie ma oznaczeń na tylnej klapie, drewno w środku jak dla mnie lipa ale każdy ma inne gusta.
mech15 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 to jest ta "salonowa" z zakupu kontrolowanego?? ładna
Filutek Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 to jest ta "salonowa" z zakupu kontrolowanego?? ładna Nie to nie jest ta salonowa, z zakupu kontrolowanego ale ostatnia którą wstawiłem .[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 19:08_________________________________________________ Fura kozak, rzeczywiście RNS-e tam się prosi. Bardzo fajnie że nie ma oznaczeń na tylnej klapie, drewno w środku jak dla mnie lipa ale każdy ma inne gusta. No trochę się martwiłem ze coś było dłubane z tylu, ale po VINie wyszło ze tak wyjechała z fabryki.
olo2 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Moja także nie ma oznaczeń z tył rzadnych i też się obawiałem że coś było robione.Była ściągana z niemiec i gość zapewniał że to oryginał. Tak po zatym ładna A4 , tylko jak tu już kolega pisał mi też drewno się nigdy nie podobało,ale to już szczegół.
seves Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 piękna furka i nieźle wyposażona pomyśl może coś nad zderzakami ew. dokładkami bo w połączeniu z polakierowanymi listwami drzwi będzie koks
szczawik Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 fajnie się prezentuje, brakuje tylko bumperów od S! Nie jestem fanem drewna i trochę się gryzie z tym carobonem (folia 3M?), może pociągnij go na te listwy wewnętrzne też?! Gdzie wyrwałeś te listwy do drzwi?! Czy tempomat jeśli go nie ma a dokładasz jest plug and play?
Filutek Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 fajnie się prezentuje, brakuje tylko bumperów od S! Nie jestem fanem drewna i trochę się gryzie z tym carobonem (folia 3M?), może pociągnij go na te listwy wewnętrzne też?! Gdzie wyrwałeś te listwy do drzwi?! Czy tempomat jeśli go nie ma a dokładasz jest plug and play? U mnie nie było plug and play, zmieniałem od razu moduł pod kiere multifunkcyjna.
andr3i Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 piekna niunia listwy fela mebloscianka byla juz w srodku jak kupowales wiadomo, ale wywal ja czym predzej bo tylko szpeci srodek no i przynajmniej masz gdzie testowac swoje :evil: "love autobahn" szerokosci i powodzenia w modach
Filutek Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Opublikowano 11 Lutego 2012 piekna niunia listwy fela mebloscianka byla juz w srodku jak kupowales wiadomo, ale wywal ja czym predzej bo tylko szpeci srodek no i przynajmniej masz gdzie testowac swoje :evil: "love autobahn" szerokosci i powodzenia w modach Tak jak mówisz meblościanka leci do kosza będą czarne listwy.
seves Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 piekna niunia listwy fela mebloscianka byla juz w srodku jak kupowales wiadomo, ale wywal ja czym predzej bo tylko szpeci srodek no i przynajmniej masz gdzie testowac swoje :evil: "love autobahn" szerokosci i powodzenia w modach Tak jak mówisz meblościanka leci do kosza będą czarne listwy.
Rekomendowane odpowiedzi