Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też walczyłem z zaspami a oponki już zjechane :decayed: ale jakoś poszło :> Co do terminu to 7 jak mówiłem będę po 15.30 dla mnie jeszcze dobry by był jednak termin piątek 05.03.2010

piatek też moze być ale nie kazdy da rade :gwizdanie:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 255,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

A ten 5.03.2010?

Opublikowano

A ten 5.03.2010?

na dzień dzisiejszy mi pasuje :wink4:

co miałem przygode panel od radia zostawiłem w sniegu :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

A ten 5.03.2010?

na dzień dzisiejszy mi pasuje :wink4:

co miałem przygode panel od radia zostawiłem w sniegu :gwizdanie:

Czytałem na B5 Bat :decayed: Co to za radyjko? Idę o zakład że będzie działać :>

Opublikowano

Pionek6800, mam go w podpisie jak klikniesz :naughty: fajne radyyjko szkoda jak mi sie zwali ;( bo do concerta1 to na bank nie wróce ewentualnie concert2 ale trzeba by wydac z 600zł na radio i can adapter żeby nie było fuszery :gwizdanie: ale nie czas na inwestycje w audio :evil:

Opublikowano
  • Autor

Nie czas na audio nie czas. Pracujesz pewnie nad tym chwilowym notlaufem? To tak jak ja tyle że u mnie turbo na stół :wallbash:

Opublikowano

Nie czas na audio nie czas. Pracujesz pewnie nad tym chwilowym notlaufem? To tak jak ja tyle że u mnie turbo na stół :wallbash:

Juz chyba zwalczyłem problem, na tygodniu z Janjazda robimy logi :evil: i jak nie bedzie przeładowania to kierunek mineralna26 zakończyć projekt :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

No to macie fury tylko pozazdrościć :notworthy: Też bym chętnie walnął IC od wersji 2,5 TDI

Opublikowano

No to macie fury tylko pozazdrościć :notworthy: Też bym chętnie walnął IC od wersji 2,5 TDI

to nie jest IC od 2,5 :tongue4: to uniwersalny cooler :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Myślałem że od 2,5 my false :kox: A dużo daje ten IC?

Opublikowano

Myślałem że od 2,5 my false :kox: A dużo daje ten IC?

to juz jak cos byś zaczął rzeźbić w mechanice to sie sprawdza, tak to nie ma sensu go dokładać

W moim przypadku daje taki efekt że w ciepłe dni dolot nie "gotuje" mi sie, dostaje wiecej schłodzonego powietrza czyli jezdzi tak samo jak w zimne wieczory :kox:

Opublikowano
  • Autor

Zmiana turbo, wtryskiwaczy, zakuwanie korbowodów, tłoków, szlif głowicy, większa/wydajniejsza pompa, podtlenek azotu/wtrysk gazu/wody i 300KM 500 nm. :kox: Tego życzę a teraz idę w kimę nrq :hi:

Opublikowano

Zmiana turbo, wtryskiwaczy, zakuwanie korbowodów, tłoków, szlif głowicy, większa/wydajniejsza pompa, podtlenek azotu/wtrysk gazu/wody i 300KM 500 nm. :kox: Tego życzę a teraz idę w kimę nrq :hi:

:naughty: nic wiecej nie będzie :decayed: tylko felga wieksza :kox:

Dobra ide i ja

Opublikowano

A może by tak skoczyć na narty do Celejowa , zanim się zima skończy ?... Zaznaczam , że narty miałem na nogach raz w życiu...

Opublikowano

A może by tak skoczyć na narty do Celejowa , zanim się zima skończy ?... Zaznaczam , że narty miałem na nogach raz w życiu...

Ja jeżdżę co prawda nie na nartach tylko na desce ale raczej w Parchatce i Rąblowie. W Ce lejowie byłem raz, trochę za krótki stok ale za to łagodny w sam raz na naukę :)

Opublikowano

Ja nie lubie zimy, wiec i sportów wszelkaich na sniegu :decayed: wiec na narty ja sie nie pisze :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Ja też na nartach w ogóle nie śmigam

Opublikowano

Tylko zaczęło się wszystko topić :gwizdanie:

Opublikowano

Tylko zaczęło się wszystko topić :gwizdanie:

Może i lepiej :decayed: