Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja nie dałem rady :embarrassed:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 22:36_________________________________________________

Kowi mi kazał :kox:

:polew: ktoś Ty? :mysli:

Jarucki to rezacz z lubelskiego :rolleyes:

nie znam :>[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 22:40_________________________________________________Rezacz Jarucki? :mysli:

no nie znasz, ale juz od dawna tu sie kreci po puławach :decayed:

to skąd on jest?

z Kobylanki :D

:co: gdzie to je???

Jadąc Pociągiem, w stronę Lublina 3 stacja! (przy opcji że w Pulawach "Drewnianych" zatrzymują się pociągi :D)

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 256,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Nie byłem tamoj :decayed:

Opublikowano

jak zrobie padło to wyjadę na Puławy, gdzie czasami widać A4ki z vlepkami :P

Opublikowano
  • Autor

ja tam nie widzę :>

Opublikowano

:naughty:

W sumie to o której byś nie wjechał to Paputa spotkasz :polew: :polew:

Mi pierdalnął czujnik temp paliwa znowu, ledwo go zdązyłem zmienic(juz 3 sztuka), ja to niewiem całe życie z tym czujnikiem musze walczyc, odkad mam auto zawsze ta karwa jest na vagu :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

:naughty:

W sumie to o której byś nie wjechał to Paputa spotkasz :polew: :polew:

Mi pierdalnął czujnik temp paliwa znowu, ledwo go zdązyłem zmienic(juz 3 sztuka), ja to niewiem całe życie z tym czujnikiem musze walczyc, odkad mam auto zawsze ta karwa jest na vagu :wallbash:

żebyś wiedział, teraz też się kręciłem trupem :naughty:

co Ty masz z tym czujnikiem? czemu tak świruje?

Opublikowano

bo jest j**niety juz nie mam sił na to :wallbash: w poniedziałek złoze zamówienie na nowe graty do wymiany to sie tym hajem zajme :sick3:

musze go sprawdzic czy pier**li sie od termostatu czy to tylko błąd sporadyczny, bo moze to jakaś zaleznosc ze auto niedogrzane

Opublikowano
  • Autor

A kolega z Klementowic :naughty::decayed:

Opublikowano

no to przecie pisałem :D

Opublikowano
  • Autor

no to przecie pisałem :D

:oops::gicior:
Opublikowano

To prawda że w Zwoleniu to strach się pokazywać na jakichkolwiek imprezach? :decayed:

Opublikowano

To prawda że w Zwoleniu to strach się pokazywać na jakichkolwiek imprezach? :decayed:

nie wiem nie byłem ale przybliż jakieś szczegóły :naughty:

Opublikowano
  • Autor

w Leokadiowie obok Zwolenia starch się pokazywać, we Scenium w Zwoleniu w sumie też :decayed: moje tereny :>

Opublikowano

w Leokadiowie obok Zwolenia starch się pokazywać, we Scenium w Zwoleniu w sumie też :decayed: moje tereny :>

że biją tak :naughty:

Opublikowano

A bo weselicho mi się w tych stronach szykuje :decayed: I słyszałem że trzeba uważać :decayed:[br]Dopisany: 10 Październik 2010, 19:41_________________________________________________paput załatw mi tam ochronę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

że biją tak :naughty:

:) to mało powiedziane :decayed:[br]Dopisany: 10 Październik 2010, 19:42_________________________________________________

A bo weselicho mi się w tych stronach szykuje :decayed: I słyszałem że trzeba uważać :decayed:[br]Dopisany: 10 Październik 2010, 19:41_________________________________________________paput załatw mi tam ochronę :decayed:

a co może w Brzozowym Raju? :naughty:
Opublikowano

Nie mam pojęcia :rolleyes: Wiem tylko że w Zwoleniu :decayed: Z noclegiem itd. Właśnie wróciłem z jednego wesela z okolic Garwolina :naughty: I przy okazji dowiedziałem się że za 3 tygodnie idę na kolejne :naughty: Na szczęście transport mam załatwiony więc fura nie ucierpi... Martwię się o siebie :polew:

Opublikowano
  • Autor

Nie mam pojęcia :rolleyes: Wiem tylko że w Zwoleniu :decayed: Z noclegiem itd. Właśnie wróciłem z jednego wesela z okolic Garwolina :naughty: I przy okazji dowiedziałem się że za 3 tygodnie idę na kolejne :naughty: Na szczęście transport mam załatwiony więc fura nie ucierpi... Martwię się o siebie :polew:

to wesele na dyskotece macie? :tongue4:

Opublikowano

Czym sie stresujesz, kumpel od 3 lat tam jezdzi do dupeczki zaczynał od autobusu i go nie zablili, nie pobili nie opluli :gwizdanie: wiec na weselichu niby co Ci zrobia :kox:

:decayed:

Opublikowano

to wesele na dyskotece macie? :tongue4:

nie raczej nie, nie mam pojęcia gdzie będzie wesele, bo to nie moja rodzina ;) wiem tylko że w Zwoleniu i przy okazji słyszałem że może być różnie bo sporo ludzi ze Zwolenia i Radomia :D

Czym sie stresujesz, kumpel od 3 lat tam jezdzi do dupeczki zaczynał od autobusu i go nie zablili, nie pobili nie opluli :gwizdanie: wiec na weselichu niby co Ci zrobia :kox:

:decayed:

Tak se napisałem :naughty: