Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No ja niedługo wzmocnie moje autko podtlenkiem gazu i na następny spocik na pewno zawitam :cool1:

trzymamy za słowo :decayed:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 255,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hmm widzę że fajnie było...:) też miałem być ale akurat wczoraj przyjechali fachowcy wymieniać szybę i popołudniu byłem uziemiony :thumbdown: ale na następnym będę. :)

Opublikowano
  • Autor

Hmm widzę że fajnie było...:) też miałem być ale akurat wczoraj przyjechali fachowcy wymieniać szybę i popołudniu byłem uziemiony :thumbdown: ale na następnym będę. :)

:good:

no i dwie B6 były :>

Opublikowano

nom widziałem właśnie :gwizdanie: ale następnym razem będzie ich na pewno o jedną więcej :)

Opublikowano
  • Autor

nom widziałem właśnie :gwizdanie: ale następnym razem będzie ich na pewno o jedną więcej :)

:decayed:
Opublikowano

a to daełem czadu :evil:

nachlałeś się :mysli::drinks::polew: ach te ostatki :decayed:

jak na ostatki to nawet ładnie :kox: jeszcze ciepły siedze :wallbash:

Kurw... a mój audik stoi u gazownika. Widzę parę osób się zebrało :notworthy: Czyje to takie wielkie avuski w tym avancie ? :slina:

moje :embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

a to daełem czadu :evil:

nachlałeś się :mysli::drinks::polew: ach te ostatki :decayed:

jak na ostatki to nawet ładnie :kox: jeszcze ciepły siedze :wallbash:

:polew:[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 12:43_________________________________________________a ja zaraz do pracy mykam :wallbash:

Opublikowano

sie śmiejesz :decayed: a ja dopiero stadium kaca łapie :polew: :polew: :polew: koleżanka do mnie napisała że nic nie pamieta...

to dobrze :polew: :polew: :polew: :polew:

kumple tez jacys nie wyraźni :kox:

Opublikowano
  • Autor

sie śmiejesz :decayed: a ja dopiero stadium kaca łapie :polew: :polew: :polew: koleżanka do mnie napisała że nic nie pamieta...

to dobrze :polew: :polew: :polew: :polew:

kumple tez jacys nie wyraźni :kox:

:polew: stadium kaca :decayed: ostatnio jak na spotkaniu z byłą klasą byłem to chłopaki w czasie przerwy między piwami i czekaniem na pizze zrobili flaszkę za marketem :polew: a potem odwieziono mnnie hondą prelude 184 KM podobno to miało ale nie pamiętam żeby to tak szybko jaechało :polew:
Opublikowano

można i tak :decayed:

hondy nie jeżdżą tylko buczą, trakcje zostawiają na asfalcie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

hondy nie jeżdżą tylko buczą, trakcje zostawiają na asfalcie :polew: :polew: :polew:

nie dogonisz japońca bo kręci się do końca :polew:

Opublikowano

nie dogonisz japońca bo kręci się do końca :polew:

az asfalt zrywa :polew: :polew:

jest ładny filmik na adrenaline motorsport jak porobiona honda ustawia sie do S4 i i nnych vagów, dostaje baty niemiłosiernie :evil:

Opublikowano

Moment moment z tymi sedanami nie wychylałbym się aż tak pewnie - zapomnieliście o mnie :P

Opublikowano

Moment moment z tymi sedanami nie wychylałbym się aż tak pewnie - zapomnieliście o mnie :P

chudy ty tam pamietaj o szrotach obok ciebie :wink4:

A co do sedanów, ekipa z Ryk kiedys wpadnie i znowu będzie jak zwykle avant, avant, avant, sedan, avant :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

mateusza nie było wtedy by po równo było :decayed:

Opublikowano

będę miał chwile to sie ruszę po szrotach , muszę zakupić 3ci stop na klapę a cena nowego mnie przeraza :/ aaa i swiece do 2,4 :D

Opublikowano

będę miał chwile to sie ruszę po szrotach , muszę zakupić 3ci stop na klapę a cena nowego mnie przeraza :/ aaa i swiece do 2,4 :D

:good:
Opublikowano
  • Autor

to ile te świece? :naughty::decayed:
Opublikowano

too co spot za 2tyg :przebiegly: