Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

too co spot za 2tyg :przebiegly:

jestem za byle było cieplej[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 22:59_________________________________________________a może teraz dla odmiany do was pojedziemy? :naughty: lub do OPOLA bo tam kilku jest z ekipy :gwizdanie:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 257,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ewentualnie :naughty:

czekam aż chudy wpadnie na szroty :kox:

Opublikowano
  • Autor

no i dla mie świece by przywiózł :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 23:47_________________________________________________to co?: OPOLE, DĘBLIN, NAŁĘCZÓW? :mysli:

Opublikowano

no i dla mie świece by przywiózł :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 23:47_________________________________________________to co?: OPOLE, DĘBLIN, NAŁĘCZÓW? :mysli:

warszawa :mysli:[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 00:00_________________________________________________ :polew: :polew: :polew:

a tak powaznie to co tam chcecie, aby ludzi przyjechało, dzisiaj jakis nowy z puław sie zarejstrował kolejne b6 :naughty:

Opublikowano
  • Autor

trzyma Cię po wczorajszym jeszcze ewidętnie :polew:

Opublikowano

:decayed:

doszedłem do siebie jakos ok 16tej dopiero :decayed:

znowu mi pierdolnął króciec bo musiałem tego płynu dolewać dzisiaj :wallbash: teraz chyba kupie z ASO ori bo te zamenniki po 11zł to jakaś na maxa tandeta roku nie wytrzymał

chyba żeby zrobić ze stali takie gówno, tylko pewnie koszty beda spore :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

:decayed:

doszedłem do siebie jakos ok 16tej dopiero :decayed:

znowu mi pierdolnął króciec bo musiałem tego płynu dolewać dzisiaj :wallbash: teraz chyba kupie z ASO ori bo te zamenniki po 11zł to jakaś na maxa tandeta roku nie wytrzymał

chyba żeby zrobić ze stali takie gówno, tylko pewnie koszty beda spore :thumbdown:

ja mam ten króciec :decayed:

Opublikowano

używki to nawet nie chce :tongue4: nawet sie nie chwal :decayed: najbardziej to mi zależało na tym pierdolniku do lampy, ale cos sie wymysli jak bedzie magik mi tą instalke robił do lamp :kox:

Opublikowano
  • Autor

używki to nawet nie chce :tongue4: nawet sie nie chwal :decayed: najbardziej to mi zależało na tym pierdolniku do lampy, ale cos sie wymysli jak bedzie magik mi tą instalke robił do lamp :kox:

przejeździłem na tym pierdolniku 30 ty km i nic :decayed: tylko że był jaką pasta uszczelniony jeszcze

Opublikowano

pasta mu nie pomoze :decayed: pierwszy raz jak to gówno wymieniałem to całkiem urwał sie :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

dobra cza iść spać :decayed:

idz i Ty pijaku :decayed: :gwizdanie:

Opublikowano

a ja sobie jeszcze tu posiedze, dobre promocje są w dziale sprzedam :naughty:

Opublikowano

D13Z6 Vtec

a podobno hondy tylko ryczą, piszczą i w ogóle nie jadą :naughty:

niezły sleeper w LPU :)

Opublikowano

Siema cyce. Szukam dla ojca B6 1,9 TDi 131ps jakbyście coś wiedzieli to dajcie cynę.

Sedan / avant....

Opublikowano

D13Z6 Vtec

a podobno hondy tylko ryczą, piszczą i w ogóle nie jadą :naughty:

niezły sleeper w LPU :)

no niexle ale jak na tą mase i 8s do setki to tyle co twój pazdzioszek, jaki z tego wniosek :mysli:

że jak by tam wsadził Tedeiczka to miał by z 6s a trakcji brak do 120, tak jak widzisz na filmiku nie m trakcji do 80km/h to w przypadku takiego mało mozliwego swapa na TDI(profanacja HONDY :polew: :polew: ) ta granica braku trakcji przerzuciła by sie na 120km/h a w rzeczywistosci jechał by z 50 w tym momencie, wiec dalej to mnie nie przekonuje :polew: :polew: :polew:

W rykach któryś jełop kupił sobie bitą VTEC w najnowszej budzie kolor biały z tyłem czerwonym :decayed: i jeżdzi teraz od rana i rycy :polew: :polew:

A i mamy kolejnego uzytkownika z Ryk tym razem ktos z S4 sie zarejstrował :naughty: to sie nazywa auto a nie jakaś szlifierka bez trakcji :thumbdown:

Opublikowano

Nawet bez trakcji robi setkę w 7 sekund, głupie 1.3 wolnossak.

To jest sleeper, stary i niepozorny grat a lata jak głupi.

Ten chłopaczek może powiedzieć, ja mam 1.3, sam je modziłem i nie jednemu utrę nosa.

Zrobił coś z niczego.

Ma u mnie większy szacunek niż cwaniaczki popisujący się dużą mocą seryjnych aut.

Opublikowano

poprawka ma 8s :kox: zaczyna od 5s setke ma na 13 sekundzie, fakt szacuneczek ma bo w ogóle cos robi :good: a na temat cwaników w seryjnych autach mam to samo zdanie wystarczy ze mam u siebie jednego :thumbdown:

Ale jak wczesniej pisałes w takiej hondzie wszystko jest łatwo zrobić i tanio pod wzgledem finansowym, na tle innych marek

Ale jaki vmax takiej hondy, ona lata do jakiejs prędkości i wątpie żeby przekraczała to 200 :tongue4: no chyba że az tak sie posunął i zmienił na skrzynie z 1,6 o ile podejdzie

Opublikowano

Ja też generalnie nie lubię ryczących hond i fanatyków tej marki (tylko honda, honda najlepsza, vtec jest moim bogiem) ale jak ktoś reza sam to ma szacunek, a nie kupił mocny samochód i się podnieca :wink4:

Żeby coś wyrezać trzeba mieć chęci, umiejętności a mocną furę to każdy frajer może kupić :wink4:

To samo się tyczy niektórych właścicieli beemek: o jakim jestem super kierowcą, jakim drifterem bo mam napęd na tył :polew:

a przednio-napędówką nie potrafiliby ładnej 360-tki zrobić.

Wracając do filmiku to ryk jest okropny, jak zarzynanie świni :thumbdown:

Może na codzień tak nie jeździ bo za długo nie pojeździ.

Opublikowano

Ludziska Wiosna idzie

pogoda.jpg

Opublikowano

Idzie idzie ale w nocy jeszcze zimno.

Wolę poczekać, aż letnie opony zaczną spełniać swoją rolę i dziury polepią.