Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Pany orientuje się się ktoś ile może pic silnik 3.3TDI lub 2.5DTI w Audi A8 z Q ??

3.3 BiTDI :decayed: podobno wadliwe, pewnie z 10 owali a co zmieniasz?

Mi się te d2 podobaja ale nie ma slnika dla mnie :decayed:

Moja dziewczyna chce zmienić samochód i ubzdurała sobie że chce mieć Audi A8. Tłumacze jej że lepsze było by dla nie A4, ale babie jeszcze nikt do rozumu nie przegadał :gwizdanie:

auto ładne ale........... części do niego ciężko dostępne, o wadliwych skrzyniach nie wspomnę
  • Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 256,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Paput - zależy co komu po głowie chodzi :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Paput zależy co komu po głowie chodzi :gwizdanie:

:decayed: młodość, wiatr we włosach :decayed:[br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 22:46_________________________________________________jesteś już na forum opla? :naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano

E... tam wole tutaj - gdzie ja takich prawdziwków znajdę...??? W końcu cały czas mam Audi , trochę sponiewierane , ale może jeszcze coś z niego zmontuje.

Jak się zacznie sypać to się zaloguje...

Opublikowano
  • Autor

E... tam wole tutaj - gdzie ja takich prawdziwków znajdę...??? W końcu cały czas mam Audi , trochę sponiewierane , ale może jeszcze coś z niego zmontuje.

miałeś sprzedawać :decayed:

prawdziwków :mysli: :drool: :thumbup::yeee::yeah:

Opublikowano

Nie wiem co z nim robić , może by jakiś silnik wstawić , czy cuś... :mysli:[br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 22:57_________________________________________________

Ale ze mnie erudyta ...

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem co z nim robić , może by jakiś silnik wstawić , czy cuś... :mysli:[br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 22:57_________________________________________________

Ale ze mnie erudyta ...

no no, zostaw go na niedzielę i włóż 2,7 BiT :naughty::decayed: albo swapa na jakiegos nowszego klekota :mysli:[br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 23:07_________________________________________________np. 3.0 TDI :thumbup: byłoby nieźle, powoli byś to składał a Opel byłby do latania na codzień

Opublikowano
  • Autor

Coś się może pomyśli...

:good: myśl myśl :decayed:
Opublikowano

Widziana czarna B6 avant z klubową wlepą na klapie na bajeranckich kołpaczkach po 14 na dęblińskiej(czy jak ją tam nazwać) przy cmentarzu, który to :mysli: wydawała mi sie na koze :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Widziana czarna B6 avant z klubową wlepą na klapie na bajeranckich kołpaczkach po 14 na dęblińskiej(czy jak ją tam nazwać) przy cmentarzu, który to :mysli: wydawała mi sie na koze :naughty:

może granatowa? jedna naklejka z tyłu? 1.9TDI?
Opublikowano

A moze i tak stała na poboczu :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

to taka blondi jeździ jeśli to ta :decayed:

Opublikowano

Ale mnie wkurzają osoby parkujące na poboczu na Piaskowej. 2 pasy ale jeden zawsze zablokowany bo jakiś leniwiec parkuje sobie na ulicy :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Ale mnie wkurzają osoby parkujące na poboczu na Piaskowej. 2 pasy ale jeden zawsze zablokowany bo jakiś leniwiec parkuje sobie na ulicy :wallbash:

no to jest dobre, jeszcze wczoraj jadę tamtędy nie dość że jeden pas zawalony to drugim pałkarnia pod prąd sobie pomyka i weź tu bądz mądry :decayed:
Opublikowano

A ta wlepa to przypadek czy celowo :naughty:

Opublikowano
  • Autor

A ta wlepa to przypadek czy celowo :naughty:

jeżeli to ona to przypadek[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 19:36_________________________________________________no to pany, kto rusza ze mną 3 kwietnia do LBN?
Opublikowano

Norbertdriver troche się tu u Was udziela? :) Bo podobno go widziałem dzisiaj w LU :wink4: Tzn. jego furkę.

Opublikowano
  • Autor

Norbertdriver troche się tu u Was udziela? :) Bo podobno go widziałem dzisiaj w LU :wink4: Tzn. jego furkę.

skąd wiesz że jego?

ostatnio pod tesco się z nim widziałem i armim i tyle przestał pisać :decayed:

Opublikowano

skąd wiesz że jego?

Adam napisał mi w temacie "spotkania na drodze" -> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1246.2970 :wink4:

Dobra idę w kimę bo padam na ryjek :decayed::hi: