kacek91 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 mi sobota pasi jak na razie, bo niedziela odpada bo jadę na rozpoczęcie sezonu na bemowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Może sobota? Ma być ciepło i słonecznie:eusathink:może byc---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:05 ---------- godzina? ---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ---------- to już mamy dwóch: 1. paput 2. kacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 W zaleznosci o której moze i ja sie pojawie moim ulepem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 1.Norbert 2.paput 3.kacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 W zaleznosci o której moze i ja sie pojawie moim ulepem to o której ci pasi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 hm 17?? nie wiem d osoboty jeszcze duzo czasu:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 hm 17?? nie wiem d osoboty jeszcze duzo czasu:decayed:moze byc;)kowi jest tutaj na tym nowym forum jakaś wyszukiwarka żeby wyszukać użytkowników z Puław? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 nie ma:thumbdown: tez mnie to wkórwia mozesz w szukajce wpisać puławy i zaznaczyc niech szuka tylko w tytułach wątków bedziesz miał posty z newbie, tak pięknie juz nie ma jak na tamtej szukajce:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacek91 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 no jak niema Forum>społeczność>liska użytkowników>szukaj użytkowników>zaawansowane>miejscowość>puławy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 no jak niema Forum>społeczność>liska użytkowników>szukaj użytkowników>zaawansowane>miejscowość>puławy:) niedawno tego chyba nie było bo szukałem takiej szukajki:jerk: elegancko ---------- Post dopisany at 19:36 ---------- Poprzedni post napisany at 19:34 ---------- mimo wszystko szuka h*jowo, znalazło tylko 6 uzytkowników, większosc teraz ma profil z d*py uzupełniony:facepalm: lepiej sprawdza sie szukanie w newbie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziako Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 no jak niema Forum>społeczność>liska użytkowników>szukaj użytkowników>zaawansowane>miejscowość>puławy:) niedawno tego chyba nie było bo szukałem takiej szukajki:jerk: elegancko ---------- Post dopisany at 19:36 ---------- Poprzedni post napisany at 19:34 ---------- mimo wszystko szuka h*jowo, znalazło tylko 6 uzytkowników, większosc teraz ma profil z d*py uzupełniony:facepalm: lepiej sprawdza sie szukanie w newbie mi znalazło 11 użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacek91 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 co z tym spotem? Sobota 17.00 parking Tesco? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 co z tym spotem?Sobota 17.00 parking Tesco? no mamy na razie 3: 1.Norbert 2.paput 3.kacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Może Kowi się jeszcze przyturla:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Może Kowi się jeszcze przyturla:decayed: Nie wykluczone:grin: wstyd tym moim parchem tam jechać z każdej strony cos nie teges:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Jaki wstyd, tu Sami Swoi:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Panowie czy gdzies w pulawach maluja proszkowo felgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Panowie czy gdzies w pulawach maluja proszkowo felgi? w rykach malują wpisz w google profil - felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Wiem kowi 420 zl za 18" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 myśle ze już taniej nie znajdziesz z możliwoscia fakturki, bo wiadomo i w cenie materiału mozesz u kogoś zrobić, ale po sezonie powtórka:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi