Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zobacz uzytkownika michałK

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 257,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

zobacz uzytkownika michałK

dzięki
Opublikowano

weź wkórwia mnie ta praca :wallbash: jak bym mógł to bym z chęcią zmienił temat... planuje w tym tygodniu rozpracowac wszystko, teksty to już mniejszy problem, bo duzo ich nie musze mieć :wink4:

Ale moze bana na forum sobie nie zażyczę :decayed:

:polew: :polew: :polew: no i czego jęczysz :D przecie tam nie ma nic trudnego :P Chcesz w tydzień napisać pracę? :blink::polew: :polew: :polew: no to ta Twoja praca faktycznie bardzo trudna jest :polew::bag:

Opublikowano

weź wkórwia mnie ta praca :wallbash: jak bym mógł to bym z chęcią zmienił temat... planuje w tym tygodniu rozpracowac wszystko, teksty to już mniejszy problem, bo duzo ich nie musze mieć :wink4:

Ale moze bana na forum sobie nie zażyczę :decayed:

:polew: :polew: :polew: no i czego jęczysz :D przecie tam nie ma nic trudnego :P Chcesz w tydzień napisać pracę? :blink::polew: :polew: :polew: no to ta Twoja praca faktycznie bardzo trudna jest :polew::bag:

ja jełopie nie pisze pracy, ja mam rysunek techniczy, a pisanie skraca sie tylko do historii przedmiotu uzasdnienia wyboru i opisu użytego materiału :wallbash: nie musze pisać 60 stron jak ty :wallbash:

Opublikowano

ja jełopie nie pisze pracy, ja mam rysunek techniczy, a pisanie skraca sie tylko do historii przedmiotu uzasdnienia wyboru i opisu użytego materiału :wallbash: nie musze pisać 60 stron jak ty :wallbash:

jełopie tak to ja robiłem milion pińcet projektów podczas studiów (po kilka z jednego przedmiotu), żeby zaliczenie mieć :polew: A Ty psia torbo będziesz miał za to dyplom :polew: brawo :polew: I nie 60 stron tylko 160 miałem :naughty::tongue4:

Opublikowano

jełopie tak to ja robiłem milion pińcet projektów podczas studiów (po kilka z jednego przedmiotu), żeby zaliczenie mieć :polew: A Ty psia torbo będziesz miał za to dyplom :polew: brawo :polew: I nie 60 stron tylko 160 miałem :naughty::tongue4:

umrzyj :polew: :polew: :polew: :polew:

Nie bój sie mam w miedzy czasie też pare projektów na zaliczenie przedmiotów jak i prywatnie wiec sie tam nie wywyższaj tylko wracaj do tunelu :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Nie bój sie mam w miedzy czasie też pare projektów na zaliczenie przedmiotów jak i prywatnie wiec sie tam nie wywyższaj tylko wracaj do tunelu :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: tunel właśnie powoli może zacznie się robić więc jest szansa :kox::polew: idę do domu nara kozi bobku :polew::tongue4: A Ty tam rób te swoje taborety :polew:

Opublikowano

:polew: tunel właśnie powoli może zacznie się robić więc jest szansa :kox::polew: idę do domu nara kozi bobku :polew::tongue4: A Ty tam rób te swoje taborety :polew:

spadaj bo tylko czas nie potrzebnie zajmujesz :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:kox::hi:

Opublikowano

:kox::hi:

przeproś i wyjdź :wallbash: :wallbash:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Paput, cysiek, Norbertdriver widziani jakąś godzinę temu w Puławach :naughty::kox:

Opublikowano

Paput, cysiek, Norbertdriver widziani jakąś godzinę temu w Puławach :naughty::kox:

tajny spot czy co :mysli:

Opublikowano

Paputa spotkałem na światłach, z mamą chyba :mysli:

Cysiek był pod tesco a Norbert pędził przez miasto :wink4:

Opublikowano

aha czyli normalne życie wieczorne :naughty: ja to dzisiaj nawet nie wyjeżdzałem, week był ciezki :evil:

Opublikowano

Dla mnie LPU to przez jakiś czas drugi dom :wink4:

Opublikowano
  • Autor

potwierdzam, ładne mam 15" na lato :naughty::decayed:
Opublikowano
:przebiegly:
Opublikowano
  • Autor

:przebiegly:

:hi:
Opublikowano

:hi: