loloA4 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam macie sposob na zdjecie kól tylnich? tak mi sie zapiekly na piascie ze nie moge ich zerwac,walilem juz tak w nie z buta ze prawie podeszwa odleciala i nic,jak przyspawane;/ ,nie chce ich tez uszkodzic za bardzo bo to aluski. mieliscie juz problemy z tym?? prosze o pomoc
Patrikos28 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 miałem tak kiedyś w Asterce .... pomogło wtedy WD-40 psikane między felgę a piastę , jak to nie pomoże to pozostaje zastosowanie jakiegoś ściągacza .
bakuś Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 walnąć młotkiem przez drewienko no chyba, ze sa z plasteliny... ew. poluzowac sruby odrobine i potoczyc sie po placu furka kilka metrow
Bulczas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Też miałem kiedyś taki przypadek i pomogło napierdzielanie młotkiem przez drewienko takie dość spore plus coś w rodzaju wd-40
loloA4 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 ale od tylu cedziles w nie czy od zewnatrz?
Bulczas Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Od wewnętrznej strony felgi czyli spod auta
Gość majki-m Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 coca-cola na piastę, odczekac, pieprznąc przez drewienko i puści
keżor Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 to chyba 15lat jeździł na tych samych felgach (bez ściągania) normalnie po mocniejszym bucie w góre opony od zewnątrznej strony powinno odejść koło , a jak nie to tak jak piszą wcześniej , cola lub WD , psikać i kopać na zmiane. a jak Ci sie nie uda to oddaj auto do wulkanizatora i niech tam sie za 20zł męczą
Gość majki-m Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 keżor, niekoniecznie 15 lat, miałem to samo po sezonie letnim bez zdejmowania kół
Col Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ew. poluzowac sruby odrobine i potoczyc sie po placu furka kilka metrow Ja tak zrobiłem i pomogło, a dokładniej to poluzowałem śruby ok. 3 obroty, ruszałem i hamowałem 2 razy i puściło
A-rek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ew. poluzowac sruby odrobine i potoczyc sie po placu furka kilka metrow rowniez polecam ja kiedys tak sciagalem stalowe ale musialem zrobic dwa szybkie objazdy po rondzie i wtedy puscilo
loloA4 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 dzięki za info.jutro z nimi powalcze:D
Rekomendowane odpowiedzi