Gość Gienio Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Witam, WYmienialem dzis sprezyny i laczniki drazka stabilizacyjnego. Po calej zabawie wsiadlem do auta i pojechalem na jazde probna i... no wlasnie. Podczas hamowania w przedziale od 5-10km/h do calkowitego zatrzymania slychac pompe ABS i delikatniusienko chrupka pedalem. Co zepsulem? nie grzebalem nic przy hamulcach nie wiem co sie stalo i przeraza mnie to CO mam sprawdzic? jaka moze byc przyczyna tego? Oczywiscie przed wjechaniem na podnosnik bylo z hamulcami wszystko elegancko :| z gory dzieki za pomoc... ps. lampka od ABS sie nie swieci.
RafQ Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Jeśli gwałtownie i mocno wciskasz na hamulec i słychać pompke ABSu i pedał pulsuje to właśnie działą ABS
Gość Murzyn Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 prawdopodobnie przestawil sie czujnik ABS'u
Gość Gienio Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 prawdopodobnie przestawil sie czujnik ABS'u a jak go ponownie ustawic? dodam, ze slychac w prawym kole podczas jazdy jakies cykanie...
Rekomendowane odpowiedzi