Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kędzierzyn-Koźle i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ten wekend raczej nie dam rady wpasc. Jestem z Zakrzowa koło Kedzierzyn-Koźla. Lakier jak lakier ma drobne ryski i widoczne smugi bo ktos przed sprzedaza robil polerke na odwal...

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 169,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie kto chętny na dzisiaj? Może o 19?:wink:

Opublikowano

nikt się nie odzywa jak zwykle:kwasny:chyba czas zaczac na śląsk jezdzic:naughty:

Opublikowano

Tyle A4 a nikogo chętnego nie ma:facepalm: Z tym śląskiem to chyba racja. Chyba, że ktoś nagle zachce podjechać.

Opublikowano

no:facepalm: i jak tam ta politura próbowałeś?

Opublikowano

Zrobilem małą korektę menzerną:D Lekko się bałem jak tam z lakierem, ale nie ma tragedii. Na wiosnę będę ciachał mocniej ten lakier:)

Opublikowano

a tą moją próbowałeś?

:decayed:

Opublikowano

Przed woskiem na przetarcie użyłem. Może 20ml zużyłem, a starczyło na całe auto:decayed: Bardzo fajna sprawa ten CarValet. Mogę Ci je dzisiaj podrzucić jak chcesz bo mam w bagaju:)?

Opublikowano

no panowie 3 muszkieterów mam z k-k reszta nie wiem chyba czym jeździ

Opublikowano

nie potrzebuje tego no ale jak Mateusz ma czas to możemy się zgadać na MC wieczorem:decayed:

Opublikowano

Panowie jak sie wylgogogowywuje. Jak będzie nas 3 to dajcie sygnal albo tel. 783838100. Pozdro.

---------- Post dopisany 12-09-2012 at 10:38 ---------- Poprzedni post napisany 09-09-2012 at 15:30 ----------

Panowie, jesteście chętni na naklejki forumowe? 5Szt 16xl razem z wysyłka. Myślałem też o zbiorczym zamówieniu w www.showcarshine.pl jest wiele fajnych pozychi w.dobrych cenach.

Opublikowano

no tak ale jakie dokładnie masz jakiś wzór ???

Opublikowano

Wejdź w hyde park, naklejki i tam masz przykjelone tematy. Jest ix tura...na pierwszej stronie nasz wzory

Opublikowano

no ja bym się skusił :) mogli byśmy zrobić też jakieś nasze naklejki z k-k fajnie by było

Opublikowano

Można. Najpierw jednak zamowmy forumowe, może z 10szt. A jest ktoś chętny na zakupy z showcarshine? Mam założone konto także nie ma problemu.

Opublikowano

ja bym kupił 2-3 ręczniki z mikrofibry na pewno i coś do kokpitu i skóry na początek

Opublikowano

Ja celuje w black hole i tam był nielsen do uniwersalnego użytku. Na koniec aerospace 303. Dressing na tworzywa sztuczne,a najlepszy na plastiki pod maskę. Zobaczę jak z iron-x...nie pamiętam ile kosztuje. Do tego kilka ściętej i aplikatorów. Co do czyszczenia skóry to gliptone jest dobry. Jak chcesz to możemy się spiknac i poprobujesz sobie środkami z mebli kler(dostałem w zestawie) do skóry. Jest do czyszczenia i do konserwacji.

Opublikowano

no ok nie ma sprawy to przy najbliższym spotkaniu na Mc hehe

Opublikowano

ja też wezmę jedna:) srebrna albo czarna obojetnie:P

Opublikowano

majkel mam sprawę mówiłeś ze felgi malowałeś a dał byś rade dekory pomalować ???