Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kędzierzyn-Koźle i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W kolorze czy malujesz? Jak masz w planach lakiernie to daj znać, u mnie też by się coś znalazło, a jak wiadomo w hurcie taniej:)

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 170,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no dopiero będę malował w kolor jeszcze czekam na kratki, spryskiwacze i progi jak znajdę do września potem do lakierowania :)

---------- Post dopisany 25-08-2012 at 10:11 ---------- Poprzedni post napisany 23-08-2012 at 21:29 ----------

kogoś wczoraj widziałem na gliwickiej czarny sedan z ramkami A4 klub stałem na stacji LPG :)

Opublikowano

Jechałem gliwicką koło 20 widziałem właśnie jakiegoś avanciora przy stacji i tak coś kminiłem że skądś kojarzę avanta na tych alu:naughty:

Opublikowano

hehe no widzisz :wink: w sumie stawiałem na ciebieale wolałem się upewnić zeby gafy nie walnąć

Opublikowano
no dopiero będę malował w kolor jeszcze czekam na kratki, spryskiwacze i progi jak znajdę do września potem do lakierowania :)

---------- Post dopisany 25-08-2012 at 10:11 ---------- Poprzedni post napisany 23-08-2012 at 21:29 ----------

kogoś wczoraj widziałem na gliwickiej czarny sedan z ramkami A4 klub stałem na stacji LPG :)

Nawiązując do posta...rozumiem, że tylko stałeś na stacji LPG? Czy się coś zmieniło w zasilaniu motorowni?:wink:

Opublikowano

byłem u kolegi bo tam pracuje, a wozik na gazik jest roczna instalacja BRC :wink:

Opublikowano

Jak się sprawuje...jak ze spalaniem? Myślę nad jakimś benzyniakiem...nie ma co katować dizla przy 15 tys przebiegu rocznie:decayed:

Opublikowano

Panowie co w na to żeby zrobić spota na Mcd w niedziele 0 19??:decayed:

Opublikowano

spalanie 12 l gazu to już moje drugie autko z tym silnikiem wcześniej miałem A6 C5 i paliła 1 litr więcej bo miałem Q no i masa większa :) ja mogę dzisiaj na Mcd

Opublikowano

no ja też mogę ale przydało by się wiecej ludzi:decayed:

Opublikowano

to czekamy na ludzi hehe :naughty:

Opublikowano

Można się dzisiaj spotkać na mc albo casto.

Opublikowano

możemy ale żeby było nas paru nawet 3 żeby było z kim pogadać ,ja się pisze jak coś to dajcie znać 697778343.

Opublikowano

no ja też jestem chętny a;e widzę coś nie umiemy sie zgadać

Opublikowano

Byłem koło 19:30 na mc i casto, ale było pusto...panowie... jak u Was wygląda kaledarz w tygodniu? Damy radę??

Opublikowano

w tygodniu to ja mam teraz 2 zmiane od 15 do 23 :kwasny:

Opublikowano

ja mam czas tylko dajcie znać wcześniej:decayed:możemy nawet rano

Opublikowano

Niestety od 7-15 trzeba robić, także może jakiegoś dnia o 19-20? Panowie z zalesia...jak tam z Wami?:D

Opublikowano

Jesli chodzi o mnie to ja mam teraz urlop do konca tygodnia wiec mozna cos pomyslec,ale nie predzej niz o 20... A Szefcio z tego co mi gadal to od srody tez ma wolne :D

Opublikowano

No to w takim razie może dzisiaj 20 pod mc?