Raf_kk Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zabieram się za upload...nie wiem ile potrwa, ale ja na fotkach widzę kilka zgłoszeń na kalendarz:wink:
PiterA4 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 pozdrawiam osobnika widzianego dzisiaj w godzinach popoludniowych na tamie w kedzierzynie Ps:fajnie gablota sie prezentuje z pomalowanymi dokladkami w kolor
weglik28 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam,panowie wielkie sory ze sie nie pojawiłem ale wrócilem z niemcowni i od razu gnałem do Ostrowca,mam takie pytanie,po kk smiga taka srebrna coupe 8b z wsadzonym tdikiem ma ktos namiary na tego kolesia?
Mati_23 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam,panowie wielkie sory ze sie nie pojawiłem ale wrócilem z niemcowni i od razu gnałem do Ostrowca,mam takie pytanie,po kk smiga taka srebrna coupe 8b z wsadzonym tdikiem ma ktos namiary na tego kolesia? niestety nie mamy nie widziany na spotach ---------- Post dopisany at 10:23 ---------- Poprzedni post napisany at 10:23 ---------- http://s24.postimg.org/w1q5iix7l/a4_kedz.jpgpozdrawiam osobnika widzianego dzisiaj w godzinach popoludniowych na tamie w kedzierzynie Ps:fajnie gablota sie prezentuje z pomalowanymi dokladkami w kolor no widzisz ja ja pierwszy raz widzę autko i w dodatku na ramkach, niestety na spotach nie widziany
Dawidosss_88 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Moze dostal ramkii od kogos w spadku;p Ja jeszcze 4 dni i znow 2 tyg urlopiku;)
majkel1993 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 nie gość jest z gdańska był dziś u mnie ,a czemu na spoty nie jeździ to nie wiem ---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ---------- Witam,panowie wielkie sory ze sie nie pojawiłem ale wrócilem z niemcowni i od razu gnałem do Ostrowca,mam takie pytanie,po kk smiga taka srebrna coupe 8b z wsadzonym tdikiem ma ktos namiary na tego kolesia? mój kumpel ma 80 coupe 2.3 20V Quattro
kris_91 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Rafal mogles te foty na Imageshack wrzucic
Mati_23 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Rafal mogles te foty na Imageshack wrzucic popieram
Raf_kk Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Już są...i nie marudzić mi tu:decayed: ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
weglik28 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Panowie taka moja mała sugestia ,brałem kiedys bardzo czynny udział w zyciu motoryzacyjnym w kk wszystkie te kluby i wogule i zdjecia ze spotow na prawde bardzo fajne ,ale przed wrzuceniem to zamazujcie rejstracje bo z doswiadczenia wiem roznie sie to konczylo ,nasze miasto jest ze tak powiem bardzo "specyficzne"i jak sami wiecie rozni ludzie sa ,no zdazylo sie ze mielismy dupne problemy konczace sie nawet kolegium to taka rada,podjade kiedys na spota to pogadamy ,co do tej audi coupe 2,3 20v to nie chodzi o ta ciemno granatową od Karola?ja szukam kontaktu z kolesiem z tej srebrnej on ma wsadzonego jakiegos tdi a ze rzezbie przy mojej coupe wiec jest opcja ze ma on jakies czesci z tamtego benz silnika tylko typa nie moge namierzyc
Dawidosss_88 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Nowy tyleczek moja dostala Zderzak s4 wieksze koncowki oraz lampki przyciemnione No i progi tez juz w kolorze wiec zewnetrznie gotowa hihi
Dawidosss_88 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Ona byla juz wyzsza na wiosne kupilem sprezyny i cos zeszla zaluje ze nie kupilem gwinta uzywki..
Raf_kk Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 nawet te najtańsze gwinty daja radę...jakiś mts czy ta technik. potem ile skrecisz tyle twoje:) co do fotek to pewnie masz racje i chętnie posłucham o specyfice kk:)
Dawidosss_88 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Moze na kolejna wiosne cos pomysle...
dawcav6 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 panowie mam na zbyciu wycieraczki VALEO VALEO SILENCIO X-TRM VM302 AUDI A4 A6 POZNAŃ (3432312716) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jeden komplet w dobrej cenie i oczywiście nowe niestety do mojego wozu nie pasują jak ktoś chętny to pisać
weglik28 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Audi A4 jaki to jest samochód? : Audi forum pany poczytajcie sobie wypowiedz burusa no normalnie mnie zatkalo,ja osobiscie w zyciu nie mialem innego auta jak audi ,zaczynajac od b1 konczac teraz na a4,mam kolegow ktorzy jaraja sie hondami i maja nawet mocne vtec ale co by nie mowic gnija im te auta na potege ,mam coupe z 89 roku i ani grama rdzy ,tak zapodalem linka zebyscie posmiali sie troche
Dawidosss_88 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jak wam sie podoba moj nowy zad? Uploaded with ImageShack.us
kris_91 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 No jest duzo lepiej:) A ja czekam i czekam na paczki z kiera o Reggiego i z RNS-em od siemiana, ale cos w ch.. leci kurier i poczta:( Dawid gdzie wyrywasz te zderzaki?
Dawidosss_88 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Przod allegro a tyl od lukiego Teraz poluje na jakas roda skore bo uwielbiam ten kolor
Rekomendowane odpowiedzi