michal-oracz Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Koledzy mam pytanie mam problem z moją OOOOO jak długo postoi to jak odpalam to przez chwile strasznie klekocze i zaraz ucicha czego to może być wina?[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 10:25_________________________________________________Czekam na info będę wieczorem w domu to dopiero wejdę na forum to pogadamy jak by ktoś miał jeszcze jakieś pytania[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 10:29_________________________________________________koledzy i co nikt nie pomorze
krzyniek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 kolego a na początek mamy zgadywać jaki to silnik i z którego roku ?
arizona Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Jedz do zaufanego mechanika w ck - zostaw go na noc niech postoi i on ci powie jak odpali...
michal-oracz Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 1.9 TDI 110 z 97r.[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 17:15_________________________________________________A auta na noc zostawić nie mogę bo nie będę miał jak rano do roboty dojechać
Rekomendowane odpowiedzi