Norbunio Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam, Czy orientuje się ktoś czy da się bez większego problemu zmienić zderzak, lampy przednie i tylne w audi a4 cabrio 2004 na te z modelu 2006/2007. Mowa o zderzaku z dużym grillem, masce, błotnikach oraz lampach. Czy te pasują też od sedana czy kombi czy muszą yć typowo od cabrio? Z góry dziękuję za pomoc
login642 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 wiem że firmy się tym zajmują ale żeby to było dobrze zrobione to trzeba kilka tysi. na allegro widziałem gotowe zestawy
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam, Czy orientuje się ktoś czy da się bez większego problemu zmienić zderzak, lampy przednie i tylne w audi a4 cabrio 2004 na te z modelu 2006/2007. Mowa o zderzaku z dużym grillem, masce, błotnikach oraz lampach. Czy te pasują też od sedana czy kombi czy muszą yć typowo od cabrio? Z góry dziękuję za pomoc chodzi Ci o zmianę przodu z b6 na b7 ? da się
Pawlo 2004 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 W cabrio da sie bez większego problemu a jeśli masz A4 z 2004 roku to mało kto załapie ze to jest przeróbka bo od tego roku bodajze wychodziły już cabrio z dużym grilem
MARIO-KASTA Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Mowa o zderzaku z dużym grillem, masce, błotnikach oraz lampach. Czy te pasują też od sedana czy kombi czy muszą yć typowo od cabrio? Norbunio poczytaj troche forum bo jestes grubo nie w temacie Wszystkie czesci musza byc typowo od cabrio
Dibo Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Co do Single Frame to pomyślałbym nad zestawem Hofele
Pawlo 2004 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Co do Single Frame to pomyślałbym nad zestawem Hofele Najlepiej ori S-line i nic więcej.
arturro_A6 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 .... a jeśli masz A4 z 2004 roku to mało kto załapie ze to jest przeróbka bo od tego roku bodajze wychodziły już cabrio z dużym grilem od 2005 Co do Single Frame to pomyślałbym nad zestawem Hofele Najlepiej ori S-line i nic więcej. w B6 S-line to inny grill gorny i dolny, dokladka pod tylny zderzak, napisy na listwach i to tyle z zewnatrz
Norbunio Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 Ok a nie orientujecie się czy te elementy od cabrio 2006 pasują bez większych przeróbek do cabrio 2004? Pewności nie mamy czy elementy od sedana będą pasowały? dla mnie wyglądają bardzo podobnie... Jakby było robione to tylko na ori elementach.
arturro_A6 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Ok a nie orientujecie się czy te elementy od cabrio 2006 pasują bez większych przeróbek do cabrio 2004? Pewności nie mamy czy elementy od sedana będą pasowały? dla mnie wyglądają bardzo podobnie... Jakby było robione to tylko na ori elementach. pytaniem jest co wg ciebie oznacza bez wiekszych przerobek, jesli kupisz wszystko co trzeba min wzmocnienie, lampy, zderzak, blotniki, maske itd ktos ci potem to posklada, to nie jest to zbyt skomplikowane, tylko kosztowne. elementy od sedana nie beda pasowaly pomimo ze auta wygladaja bardzo podobnie.
Gość loozzz Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 W cabrio da sie bez większego problemu a jeśli masz A4 z 2004 roku to mało kto załapie ze to jest przeróbka bo od tego roku bodajze wychodziły już cabrio z dużym grilem Duży grill w cabrio wchodził w 2006r. To zależy jeszcze od rynku, ale w europie od 2006 (sedan od 2004)
Artur82 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 o ile sie nie myle jeden kolege ma przerobiony przod to jest link: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=133014.0
SilverA4 Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Hej! *BUMP* Czy dowiedziałeś się może cosik więcej w temacie faceliftu cabrio B6->B7? Zastanawiam się nad upiększeniem mojej wersji z 2004 roku i przydałoby mi się kilka rad. Jaki dokładnie zakres przeróbek wchodzi w grę? Z jakimi kosztami trzeba się liczyć? Z góry dzięki za pomoc! Pozdrawiam, Silver
Rekomendowane odpowiedzi