Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] OZNACZENIE SILNIKA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mozna złozyć zawiadomienie do sadu o podrobienie dokumentu ... i kolesie będą mieć problem... (fałszerstwo jet karane ... zadzwoń do nich i pwiedz ze sprawe skeirujesz do sadu ciekwe jaka bedzie odpowiedz)

Opublikowano

Tak tylko że umowę ma pewnie spisaną z Niemcem więc... :gwizdanie:

Auto ma pewnie koło 300 tys.km najechane więc książka z allegro poszła w ruch jak w co 3 aucie u nas i tyle.No ale jak się wieży książce a nie sprawdza historii przed kupnem to tak niestety bywa. Ja bym tylko sprawdził historię serwisową żeby się dowiedzieć co się z autem faktycznie działo i kiedy co było wymieniane i jeździć dalej.

Opublikowano

zmienili wlepe bo chcieli coś przekombinować z kodem silnika :cool1:

:wallbash: połowie handlarzy nic nie mówi kod BLB uwierz mi, wożą te auta i jak to ostatnio jeden z nich mi wmawiał 2,0 jest nowoczesniejszym i wytrzymalszym silnikiem. A jak sie maske podniesie to na obudowie rozrzadu tez jest kod silnika i obudowa tez jest inna np w 2,0 BLB a 2,0 BPW

Dla mnie ewidentnie ori książka była wypełniona grubo powyzej 200tys no i zainwestowali w nową z allegro.

Zobacz kolego co na tej Twojej "nowej" ksiązce pisze na ostatniej stronie bo jak Printed in China to juz wszystko bedziesz wiedział :polew:

Tez juz takie cos przerabiałem jak kolega A6 kupował z przebiegiem 120tys :gwizdanie: z książką a wydruki z ASO wskazywały 220tys

jak je przedstawił sprzedajacemu to dostał duży rabat od ceny wyjsciowej i mimo to wział auto bo było serwisowane do tych 220 tys.

Opublikowano
  • Autor

Sztomel Numery Vin się zgadzają.

Kupiłem od prywatnej osoby w Polsce która w tamtym roku kupiła auto od handlarzy ktorzy przywoża auta z zagranicy dokładnie z Niemiec.

No troche mnie to zaskoaczyło bo auto niewyglada zeby miało jakis duzy przebieg jest dobrze zachowane..

Dowiem się jaki miał prawdziwy przebieg napewno, wręcz umieram z ciekawości :kwasny:

Opublikowano

A czemu ma być zniszczony jak w DE jeździ tylko po autostradach pewnie w firmie więc 60-80 tys.km rocznie robił.Więc jak jakaś straszna fleja nim nie jeździła to co miało się zniszczyć w takim czasie? Serwisowany pewnie był regularnie w ASO więc jeżeli nie ma jakiejś wypadkowej przeszłości to nie ma się czym martwić bo w Polsce wszystkie auta maja poniżej 200 tys.km bo jak mają więcej to są już "zajechane" :polew: Jak by takiej ciemnoty u nas nie było i ludzie takich głupot nie opowiedali i przy kupnie auta patrzeli na jego stan a nie na cyferki na liczniku to pewnie 90% ludzi nie cofało by licznika, a tak sam kupujący to niestety wymusza i jest zabawa w podrabianie książek itd. :wink4:

Opublikowano

ja wiem ile to auto miało w 02.2009r

chcesz wiedzieć?

Opublikowano

antonio - wszyscy chcemy wiedzieć :)

Opublikowano

poczekamy aż przemekliber powie, że chce się dowiedzieć przebieg

Opublikowano

Z drugiej strony wolałbym mięć większy przebieg i wymienione wałki wyrównoważające, pompowtryski czy turbinę. Kto wie może kolega mając 280 tys. przebiegu będzie miał o wiele mniej problemów niż ci którzy mają 170 tys. ale nic w silniku nie wymienione.

Opublikowano

znam tylko przebieg z ostatniego serwisu, głębiej nie wczuwałem się w historię tego auta (co miał wymieniane itd)

Opublikowano

No to dawaj :) A skąd wiesz ile miał nakulane??

Opublikowano

No to dawaj :) A skąd wiesz ile miał nakulane??

kolega mi sprawdził

Opublikowano

to moze sprawdzi i mi? chodzi o auto które brat chce kupić :) wedłóg szafy 134 tys :polew: 2004 B6

Opublikowano

to moze sprawdzi i mi? chodzi o auto które brat chce kupić :) wedłóg szafy 134 tys :polew: 2004 B6

to podeślij VIN

Opublikowano
  • Autor

antonio Chętnie się dowiem stanu faktycznego.

A duzy byłby to dla Ciebie problem zeby zgłebić się dalej w temat? Jestem ciekawe co ma już wymienione..

Opublikowano

antonio Chętnie się dowiem stanu faktycznego.

rok temu czyli 23.02.2009 miała 240.000

Opublikowano

No to tylko 60 rocznie robiła a nie 80 to nie jest najgorzej :naughty:

Czyli 100 standardowo było trza cofnąć bo z takim przebiegiem to każdy kupujący by pier.... ze taki przebieg to już po silniku :tongue4:

Opublikowano

Z dużym zaciekawieniem śledzę ten wątek i aż mi się gorąco zrobiło kiedy antonio podał faktyczny przebieg. Szczerze współczuję przemekliber-owi, aż mi się wierzyć nie chce , że takie ku... się trafiają i oszukują.

Z jednej strony, dobrze znać faktyczny przebieg, z drugiej czuć się oszukanym porażka.

Pozdrawiam

Opublikowano
aż mi się gorąco zrobiło kiedy antonio podał faktyczny przebieg

Znaczy że taki duży?Co w nim takiego strasznego ta 2 z przodu czy co, przecież auto ma już 5 lat W obecnych czasach gdy kupuje się auto po to żeby na siebie zarabiało to normalny przebieg na 10 aut 8 ma taki albo i większy to jeżdżąc po Polsce osobówką spokojnie zrobię 30-40 rocznie nie wspominając o busach które robią min. 80 tys. km, a jakie my mamy odległości a jakie są w DE.

Teraz to tylko w PZU chyba liczą przebieg 15 czy 20 tys rocznie żeby skutecznie wartość auta zaniżyć przy ubezpieczeniu.

Opublikowano

Może i masz rację, ale ja patrzę z pozycji gościa, który dopiero zaczyna przygodę z motoryzacją i robię rocznie ok. 10 tys. km, więc 60 tys. na rok to dla mnie wirtulana liczba. Moje auto ma wg. licznika 65 tys. (oczywiście oryginalny przebieg :>), nie mam po tym wątku, go ochoty sprawdzać.