pawelwor Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/530b5597692836bb.html Jeśli tak, to jakiego i od czego to jest? Dziękuję
szogun0 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 A dlaczego sądzisz, że musisz mieć wszystkie sloty obsadzone, jeśli podstawa jest uniwersalna dla wszystkich tych aut?
zbychzz Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 jeżeli masz spryski do xenonów to może i brakuje bo to chyba o sprysków
czaja77 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 jeżeli masz spryski do xenonów to może i brakuje bo to chyba o sprysków nie Zbyszku Od spryskiwaczy jest w miejscu czarnego 377
zbychzz Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 jeżeli masz spryski do xenonów to może i brakuje bo to chyba o sprysków nie Zbyszku Od spryskiwaczy jest w miejscu czarnego 377 no to się zdziwiłem bo w sam naprawiam jest napisane że od sprysków
bin85 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Tak jeżeli są spryski to zamiast 377 jest przekaźnik o innym numerze a to miejsce też mam u siebe puste a sam naprawiam pod względem elektryki nie nadaje się do niczego schematy mają błędy.
pawelwor Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 Xenonów, ani spryskiwaczy reflektorów nie mam. Sądziłem, że jeżeli widać jakieś styki to może brakować jakiegoś przekaźnika Podpowiedzcie jeszcze, który z tych przekaźników jest od zaworka n109, bo z tego co wiem, to sam przekaźnik miał na obudowie 109, a u mnie był chyba wymieniony i teraz nie wiem który to..
Sztomel Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Z listwą przekaźników jest u Ciebie wszystko OK, nie wszystkie sloty (jak wcześniej wspomniał szogun0) mają być obsadzone, u Ciebie rolę przekaźnika 109 pełni z pewnością przekaźnik oznaczony nr 214 - aby się o tym upewnić, wyjmij go a z pewnością zauważysz, że podczas przekręcenia kluczyka w stacyjce nawet na chwilę nie mignie kontrolka świec żarowych i silnika nie uruchomisz - spróbuj, to nic nie kosztuje a w przypadku gdyby kiedyś zdarzyło się tak, że nie możesz uruchomić silnika bo nie zapala się i nie gaśnie ta kontrolka to w pierwszej kolejności winę za to będzie ponosił właśnie ten przekaźnik - wtedy tylko czyszczenie papierem ściernym lub pilniczkiem jego nóżek oraz poprawienie lutownicą jego lutów na płytce drukowanej pod plastikową obudową ożywi Twój silnik - warto o tym pamiętać.
Rekomendowane odpowiedzi