Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Concert III / II+ czy BNS 5.0 ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Zastanawiam się nad kupnem bądź Concerta III (II+) albo BNS. Możecie coś doradzić? Ktoś słuchał obu i wie które gra lepiej, jest bardziej funkcjonalne i lepiej wygląda w B6? Docelowo będzie RNS-e ale narazie stacja pośrednia:) Pomóżcie wybrać

Opublikowano

ja u siebie miałem concerta II+ a teraz mam bns czyli rns low line .concert gra zdecydowanie lepiej,ma ładne czyste dźwięki,zwłaszcza basy,ma też dodatkową opcje ustawienia tonów średnich a bns ma tylko wysokie i niskie.

bns natomiast lepiej wygląda,przynajmiej mi sie bardziej podoba i z tego względu zmieniłem na bns.

poza tym obsługa w czasie jazdy jest prostsza w concert i w concercie jest opcja wyświetlania prędkości na wyświetlaczu radia,taki bajer stworzony dla Nauki Jazdy :)

jak chcesz to możesz do mnie kiedyś wpaść i sobie porównać bo mam jeszcze tego concerta

Opublikowano

Ja jednak narazie poszedlem w BNS. Kolega tomlic podeslal pare fotek z BNS'em i powiem ze fajnie to wygląda:) faktycznei mega czerwono-jak w piekle:) Zamowiony wiec, czekam na przesyłkę;) Podziele sie wrazeniami z montazu! Dzieki za informacje!

Opublikowano

ja u siebie miałem concerta II+ a teraz mam bns czyli rns low line .concert gra zdecydowanie lepiej,ma ładne czyste dźwięki,zwłaszcza basy,ma też dodatkową opcje ustawienia tonów średnich a bns ma tylko wysokie i niskie.

Dziękuję bardzo, to mnie wystarczająco przekonało... :good: