Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Sygnalizacja przekroczenia prędkości 1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Dzisiaj w drodze do biura co chwilę na komputerze pokładowym wyskakiwała mi ikonka 1(km/h) (km/h w kółku z górnym indeksem z lewej strony). Wyszukałem na forum, że jest to "sygnalizacja przekroczenia prędkości 1".

Co to jest? Dlaczego się pojawiło? Jak to wyłączyć ?

Jest to strasznie irytujące, jak w przeciągu 30 min. z 10 razy mi pikało.

Oraz przy okazji, żebym nie zakładał drugiego tematu, co to za narzędzie jest na poniższym rysunku (chcę wyjąc ten plastik aby wymienić pojemnik na kubek) ale nie wiem czym zdjąć górny plastik.

wyjeciekubka1.png

Opublikowano

Mam do B5 może też w B6 jest podobnie

cfd69224fe842898m.jpg

Opublikowano

Super, dzięki wielkie - myślę, że to będzie to - po pracy przetestuje.

A to urządzenie do zdjęcia plastiku, wie ktos co to jest, jak mozna to zdjac ?

Opublikowano

Super, dzięki wielkie - myślę, że to będzie to - po pracy przetestuje.

A to urządzenie do zdjęcia plastiku, wie ktos co to jest, jak mozna to zdjac ?

To "urządzenie" nie jest Ci potrzebne wystarczy zwykły mały śrubokręt ostrożnie podważyć i zeskoczy. :hi:

Opublikowano

To "urządzenie" nie jest Ci potrzebne wystarczy zwykły mały śrubokręt ostrożnie podważyć i zeskoczy. :hi:

Ja u siebie, przy próbie podważenia tego plastiku śrubokrętem, odszczepiłem kawałek listwy dekor... :confused4:

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

Ja u siebie, przy próbie podważenia tego plastiku śrubokrętem, odszczepiłem kawałek listwy dekor... :confused4:

--

Pozdrawiam.

Sławek

A ja tak robiłem juz chyba z 10 razy w rożnych B6 i nic sie nie stało :gwizdanie: nie robi się niczego na siłę :decayed:

Opublikowano

Dzięki Panowie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...