thorns09 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Witajcie, Dzisiaj w drodze do biura co chwilę na komputerze pokładowym wyskakiwała mi ikonka 1(km/h) (km/h w kółku z górnym indeksem z lewej strony). Wyszukałem na forum, że jest to "sygnalizacja przekroczenia prędkości 1". Co to jest? Dlaczego się pojawiło? Jak to wyłączyć ? Jest to strasznie irytujące, jak w przeciągu 30 min. z 10 razy mi pikało. Oraz przy okazji, żebym nie zakładał drugiego tematu, co to za narzędzie jest na poniższym rysunku (chcę wyjąc ten plastik aby wymienić pojemnik na kubek) ale nie wiem czym zdjąć górny plastik.
thorns09 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 Super, dzięki wielkie - myślę, że to będzie to - po pracy przetestuje. A to urządzenie do zdjęcia plastiku, wie ktos co to jest, jak mozna to zdjac ?
Młody Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Super, dzięki wielkie - myślę, że to będzie to - po pracy przetestuje. A to urządzenie do zdjęcia plastiku, wie ktos co to jest, jak mozna to zdjac ? To "urządzenie" nie jest Ci potrzebne wystarczy zwykły mały śrubokręt ostrożnie podważyć i zeskoczy.
login642 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 W czasie jazdy przytrzymaj przycisk CHECK i po sprawie
steve69 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 To "urządzenie" nie jest Ci potrzebne wystarczy zwykły mały śrubokręt ostrożnie podważyć i zeskoczy. Ja u siebie, przy próbie podważenia tego plastiku śrubokrętem, odszczepiłem kawałek listwy dekor... -- Pozdrawiam. Sławek
Młody Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 To "urządzenie" nie jest Ci potrzebne wystarczy zwykły mały śrubokręt ostrożnie podważyć i zeskoczy. Ja u siebie, przy próbie podważenia tego plastiku śrubokrętem, odszczepiłem kawałek listwy dekor... -- Pozdrawiam. Sławek A ja tak robiłem juz chyba z 10 razy w rożnych B6 i nic sie nie stało :gwizdanie: nie robi się niczego na siłę
Rekomendowane odpowiedzi