Opublikowano 11 Sierpnia 201214 l będziecie na Moto Show Ełk ? 19.08 Jeśli nic nagle nie wypadnie to będę.
Opublikowano 12 Sierpnia 201214 l No kurde zapomniałem!! Następnym razem Filip ładne to to, zamawiam rundkę A i ja się pochwalę : Moj to ten zielony komar <br /><br />
Opublikowano 12 Sierpnia 201214 l Kamil pprzepraszam, ale nie rozróżniam kolorów. Zielony to ten po lewej czy po prawej ?? :polew:
Opublikowano 13 Sierpnia 201214 l Aaaaaa leszcza z BAU to dojadę osobiście, Kasjana też nie ominę. Sylwek, najmniejszy motor jaki był w tym aucie dostępny tyle powiem Spoko, na najbliższym spocie każdemu kto będzie chciał rundka witam. w q7 siedzi tez 4.2tdi trafiłem?
Opublikowano 13 Sierpnia 201214 l Siemka. Sorki za nieobecność ale sprawy "wyższego stopnia" mam teraz na głowie i z czasem jest chwilowo bardzo krucho
Opublikowano 13 Sierpnia 201214 l Siemka. Sorki za nieobecność ale sprawy "wyższego stopnia" mam teraz na głowie i z czasem jest chwilowo bardzo krucho czyli jednak się chajtasz
Opublikowano 14 Sierpnia 201214 l Na moto show pewnie bede jak co roku. Zdejmowaliscie kiedys dywan w samochodzie ? Siedzenia, tunel, plastiki wokol progow do wywalenia i cos jeszcze ? Dywan jest na klej czy tylko na wcisk ?
Opublikowano 14 Sierpnia 201214 l Na moto show pewnie bede jak co roku.Zdejmowaliscie kiedys dywan w samochodzie ? Siedzenia, tunel, plastiki wokol progow do wywalenia i cos jeszcze ? Dywan jest na klej czy tylko na wcisk ? Dywan leży swobodnie na podłodze. Co się stało, że dywan demontujesz?
Opublikowano 14 Sierpnia 201214 l Chyba kiedys byl moj bity w kierowcy strone bo jak pukam w podloge to ma inny odglos, taki pusty i jakos chyba cos puchnie , bo i drzwi maja inny odcien od tej strony, chce sie za to zabrac i zdemontowac dywan i przy okazji wyprac go i sprawdzic podloge ewentualnie zakonserwowac. Chlodniej jest wiec biore sie za przygotowania do zimy Bo w samochodzie nie mam juz co robic
Opublikowano 15 Sierpnia 201214 l Autor siemka chłopaki, sorki że nie wpadłem na spota ale nie miałem czasu zajrzeć na forum i nie wiedziałem kiedy, przyjechałem tylko na 2 tyg i ciągle muszę latać i coś załatwiać i pić ze wszystkimi
Opublikowano 20 Sierpnia 201214 l Byliscie na Moto Show w Ełku ? Jak dla mnie super impreza, duzo fajnych samochodow, wycyckanych oraz z niezlymi silnikami iii.. extra dziewczyny w miniowkach i w krotkich koszuleczkach ( Bylem tylko z bratem wiec mozna bylo sie popatrzec ) Z mniej ciekawych informacji, ktos mi dzien wczesniej urwal ramie wycieraczki ma ktos na zbyciu tak na szybko ? ( Strona kierowcy ) oraz dolot do 1.8T ( plastik idacy od filtra powiet. do pasa przedniego) oraz srodkowa kratke nawiewu ? Pobawie sie w wolnej chwili z wsadzeniem wskaznika boosta.
Opublikowano 20 Sierpnia 201214 l Byliscie na Moto Show w Ełku ? Jak dla mnie super impreza, duzo fajnych samochodow, wycyckanych oraz z niezlymi silnikami iii.. extra dziewczyny w miniowkach i w krotkich koszuleczkach ( Bylem tylko z bratem wiec mozna bylo sie popatrzec ) No właśnie tak się za tymi dupeczkami rozglądałeś, że mało co mnie na tym samobieżnym wynalazku nie rozjechałeś w parku maszyn. Co do imprezy to naprawdę fajna, szkoda że nie mogłem zostać do samego końca - byłem z rodzinką i zmyliśmy się ok. 14:00.
Opublikowano 20 Sierpnia 201214 l Bylo krzyknac . Swoja droga, niesamowita sprawa z takim pojazdem, na dwoch kolkach predkosc jaka udalo nam sie rozwinac byla chyba cos kolo 30 km/h . Zasilane bateriami. Jezdzilismy 20 min i wyladowalismy 1/4 baterii a latwo nie mial, bo i scigalismy sie i jezdzilismy po gorkach i piaskach. My ucieklismy tez cos po 14 godzinie bo o 15 mielismy grila i wieczorem wystep dzem-u. Motor z silnikiem odrzutowym o mocy 1200 KM zrobił na mnie wrazenie, kupa ognia i dymu Oby wiecej takich imprez..
Opublikowano 20 Sierpnia 201214 l Motor z silnikiem odrzutowym o mocy 1200 KM zrobił na mnie wrazenie, kupa ognia i dymu Oby wiecej takich imprez.. Szkoda tylko, że z powodu jakiejś awarii nie był w stanie pojechać na pełnej piździe.
Opublikowano 20 Sierpnia 201214 l Stałem przy starcie drakstera z silnikiem odrzutowym. Przez kilka sekund ja koleś go odpalił czułem się jak danie przypiekane na grillu. Ale generalnie impreza bardzo fajna. Nasze kochane władze Augustowa:kwasny: i Suwałk:kwasny: powinny brać przykład z Ełku.
Opublikowano 23 Sierpnia 201214 l Panowie... Mogę licytować te felgi? Podejdą do A4? W sensie te ET mi nie pasuje, ale bedzie potrzebny dystans tak? BBS RS 861 ORYGINALNE 18" (2573471940) - motoAllegro
Opublikowano 23 Sierpnia 201214 l Panowie... Mogę licytować te felgi? Podejdą do A4? W sensie te ET mi nie pasuje, ale bedzie potrzebny dystans tak?BBS RS 861 ORYGINALNE 18" (2573471940) - motoAllegro Śmiało możesz licytować, do tego dystans 20 mm i będziesz miał je odsadzone prawie tak jak u mnie.
Opublikowano 23 Sierpnia 201214 l Bez dystansu ani rusz praktycznie , wiem to z autopsji:decayed:( u mnie et 56:wink:)
Opublikowano 26 Sierpnia 201214 l Aha... sie nalicytowałem. Ja tu liczyłem na jakąś mega okazję a gości gada że za mniej jak 900 EURO!! Nie sprzeda ich to mógłby ustawić przynajmniej cenę minimalną.