Opublikowano 8 Grudnia 201213 l rs6 takich szukam tylko szkoda ze nie ori :/ Sie nawet nie zastanawiaj za taka kase...jak nie to ja je zabieram na handelek.....
Opublikowano 8 Grudnia 201213 l rs6 takich szukam tylko szkoda ze nie ori :/ Ale jak to są Ronale to nie jest aż tak źle
Opublikowano 9 Grudnia 201213 l panowie. 22 zjerzdzam do suwałk na swieta moze jakiegoś spota? Jakie będziesz miał święto ? Ja też będę więc jestem za.
Opublikowano 9 Grudnia 201213 l panowie. 22 zjerzdzam do suwałk na swieta moze jakiegoś spota? Jakie będziesz miał święto ? Ja też będę więc jestem za. swieto taki4e ze moze przy aucie coś ogarne bo od pazdziernika ciegle jest rozebrane;0
Opublikowano 10 Grudnia 201213 l Już ja mówiłem dla Kamila, ja zajechałem firmówką to cena była 1500 , ty zajechałeś c6 to od razu 1750 heh , zobaczymy co z tego wyjdzie , puźniej będe dzwonił do gościa
Opublikowano 10 Grudnia 201213 l Już ja mówiłem dla Kamila, ja zajechałem firmówką to cena była 1500 , ty zajechałeś c5 to od razu 1750 heh , zobaczymy co z tego wyjdzie , puźniej będe dzwonił do gościa o jaaaa, jak Ci nie wstyd obrażać filipa Audi :grin::grin:
Opublikowano 13 Grudnia 201213 l Chłopaki wyczuli zainteresowanie i próbują przycfaniakować ---------- Post dopisany 13-12-2012 at 11:24 ---------- Poprzedni post napisany 10-12-2012 at 18:53 ---------- Jak tam johny felunek ? dogadałeś się ?
Opublikowano 13 Grudnia 201213 l Jak Was tylu było zapytać o te felgi to nie ma się co dziwić, że cena tak poszła w górę. Kamil trzeba było brać od razu. Za tą kasę co Ci zaproponował to sprzedał byś dalej bez problemu i jeszcze na nich zarobił. Zawsze mógł byś je rozkompletować i sprzedać oddzielnie felgi a oddzielnie opony. Jeśli jest na nich napisane Made in Italy to nie jest tak źle. Nie wiem, czy ori też nie są z Italii (mogę się mylić).
Opublikowano 13 Grudnia 201213 l Mogłem mogłem. Ale gotówki nie miałem zbytnio wolnej a wiedziałem że Johny szuka takich... Ludzie to pazerne świnie
Opublikowano 13 Grudnia 201213 l Na 100% ten felunek nie poszedłby za wspomnianą na początku kwotę (1200 PLN ). W transdźwigu siedzi kilku gości od części. Kasjan na 90% zapytał na początku o cenę jednego, który wprowadził go w błąd. Tak samo ja- zapytałem o cenę jednego, powiedział 1200, więc mówię, że biorę. Ale przyszedł inny i mówi, że 1200 to pomyłka. A fele były własnością kogoś z poza firmy. BTW: Sylwek, oryginał produkowany jest w DE przez firmę RONAL. Mają one 8 cali szerokości i ET43, a te miały ET 35