Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoty Suwałki/Augustów/Olecko i inne

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 237,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mozna dac rade ale z klubu jest chyba mało z suwałk :kox: ale chlopaki z augustowa by wpadli :cool1: moze na kościuszki kolo ratusza a puzniej do karczmy polskiej albo gosciniec?Co wy na to...

Opublikowano

Panowie działajcie coś.

Suwałki niech robią spoty u siebie, Augustów u siebie i się odwiedzajcie od czasu do czasu, no a może Białystok w lato się zjawi na taki ogólno- podlaski spot :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Tylko musi się coś dziać w tym temacie.

Opublikowano

No ja bym mógl jak coś do Was podjechać na spota pod koniec tygodnia. :hi:

Opublikowano

zgłaszam przybycie , ustalym godzine i miejsce , też proponuję tam koło ratusza :good: :good:

Opublikowano

Witam! Jak będę mógł to z chęcią wpadnę na spota w Suwałkach. Swoją drogą to w Suwałkach spoty Audi odbywają się cyklicznie, organizuje je Team Audi Suwałki. Wszystkich chętnych zapraszam - w klubie jest cały przekrój modelowy marki. Szczegóły jak zawsze na naszej stronce klubowej: www.tas.glt.pl na forum w temacie http://www.tasforum.yoyo.pl/viewforum.php?f=1 .

Pozdrawiam i do zobaczenia.

Opublikowano

No w tym klubie też za dużo się nie dzieje. ;(

Czemu uważasz, że za dużo się nie dzieje? Tak jak napisałem spoty odbywają się cyklicznie co miesiąc - http://www.tasforum.yoyo.pl/viewforum.php?f=1 , czasem zdarzają się częściej. A że akurat na chwilę obecną nie ma terminu ustalonego - pod koniec stycznia był spot, najbliższy będzie w drugiej połowie lutego. Nie ustalamy stałych terminów, ktoś zarzuca hasło i się łapiemy. :)

Opublikowano

No ostatni wpis na forum w " Spoty-zloty" jest z 25 sty. to za dużo tam osób nie pisze.

A ile bywa aut na spocie?? No tak średnio??

Fajnie że coś tam się dzieje u was. Zapewne kiedyś było lepiej.

Opublikowano

Różnie bywa z tą frekwencją, raz są 3-4 wózki, innym razem 12. Ogólnie zimą trochę gorzej z tą frekwencją. Z drugiej strony widzę tu na forum sporo użytkowników forum z Suwałk i nie wiem czemu jakoś żaden nie zainteresował się i nie wpadł na spota. Chyba wychodzą z założenia, że klub czy forum pasjonatów całej marki a nie tylko jednego modelu to nie klub/forum i nie warto sobie głowy zaprzątać. :gwizdanie:

Co do aktywności na forum to zobacz ilu jest zarejestrowanych użytkowników na naszym forum - to nie to samo co forum A4. :)

Opublikowano

Hehehe.

No tak. A4 z suwałk jest sporo, i sam się zdziwiłem czemu na taki spoty nie latają.

W sumie w białymstoku jest forum www.audipodlasie.pl no i tam też za dużo się nie dzieje a na spoty w alfie przyjeżdzają pojedyncze osoby forumowiczów.

Sam nie wiem jak to zorganizować żeby więcej ludzi było. :mysli:

Opublikowano

:hi:

Ja do Suwałk mam kilka min drogi, więc oczywiści Bym wpadł, wezmę lapka i vag więc jeśli by kto chciał coś sprawdzić to nie będzie problemu :naughty:

Bede śledził temat.

Jak by co to gg8666874

PozDro :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Fajnie że ktoś w końcu daje znać że będzie :) ja oczywiście też wpadam.. mam nadzieję że jak będę przyjeżdżał do Suwałk to będziemy organizować co jakiś czas spociki :) niech reszta Polski w końcu tez zobaczy że Suwałki istnieją :evil:

Opublikowano

Witam! Ja niestety nie zawitam - idę do kina na noc filmową i o 20:00 zaczyna się seans.

Opublikowano

To może coś przed 20? o 19, czy 18 30 bo wiele os. idzie właśnie na tę noc filmową.....

Opublikowano

dla mnie rybka :wink4: , może byc i 18.30.

jak dla reszty pasuje .?

Opublikowano

No ja jade z Augustowa, ja bym wolał w ogóle gdzieś około 17 to zorganizować. I gdzie jest w Suwałkach Ratusz bo nie wiem :tongue4:

Opublikowano

panowie jestem z olecka.., jeżeli jutro sie wyrobię to też wpadne na poscik ( z resztą to byłby moj pierwszy w gronie audi), ale nie moge obiecac bo nie wiem czy się wyrobię, :> :hi:

Opublikowano
  • Autor

to co chłopaki ustalamy na 18?? bo nie wiem czy zmieniać godzinę w głownym wpisie??[br]Dopisany: 11 Luty 2010, 12:05_________________________________________________

No ja jade z Augustowa, ja bym wolał w ogóle gdzieś około 17 to zorganizować. I gdzie jest w Suwałkach Ratusz bo nie wiem :tongue4:

ratusz jest na drugich swiatłach na kosciuszki jadąc z augustowa.. czyli tam gdzie się zaczyna bruk nasz :P
Opublikowano

ok na 18 :)

Filip jedz cały czasd prostoooooooooo z augustowa to napewno nas znajdziesz :decayed:[br]Dopisany: 11 Luty 2010, 12:28_________________________________________________karolasterka zapraszamy oczywiście :)