Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie w razie czego (wymiany czesci w naszych niunkach"klocki,tarcze,sprzegla itd.") proponuje konkurencyjne ceny czesci samochodowych.Niekiedy mniejsze niz na znamym allegro.W razie pytan dzwoncie 509054221 marcin postaram sie jak najszybciej dac propozycje cenowa(kilku producentow)Pozdrawiam

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To był wahacz oooo TRW to chyba ten z górnej półki :disgust: ile wylatane to nie wiem bo kupilem samochód w grudniu...

Opublikowano
  • Autor

rpzrzad wymieniony i wszystko gra. po robocie wyjechałem na próbę i przy 100-110 pękł mi wahacz dolny lewy :wallbash::kwasny: od palmy dzieliło zalednie ok 50 cm :kwasny: ledwo się wynroniłem. Efekt (na razie) wahacz do wymiany, błotnik przy progu przygięty i opona trochę zjechana :kwasny: Koleś fadroma mię holował do domu ( jechał na wstecznym ok 1km), ja na lince przód uniesiony w góre za podłużnicę przy otwartej masce ;( nikomu nie życze takiego czegoś przy takiej pdkosci :gwizdanie: zobaczymy jak z tym spotem będzie teraz, ciekawe czy półoski nie wygięło bo koło trochę położyło :kwasny: ustawiać zbieżność po wymianie tego wahacza?

uu chłopie współczuje tego wydarzenia :/ dobrze że nic Ci się nie stało Rób furę i sprawdź pozostałe wahacze żeby znowu nie było niespodzianek :/

marcinos a Ty prowadzisz jakiś sklep w Suwałkach z tymi częściami?? jak tak to napisz adres ;)

Opublikowano

przy niedzieli to przy niedzieli ale dzis wykręciłem błotnik ten załatwiony i mam przygotowane do wstawienia drugiego wahacza... ciekawe czy półoś nie pogięta ale to spr jak założe ten wahacz :kwasny: racja całe szczęście w nieszczęciu ze tylko na tym się skończyło, że zderzak przedni nie było założony,a jechałem z chłopakiem mojej siotry (chłopaczyna z Suwałk jest :wink4: pomagał w wymianie rozrządu), bez pasów jechalśmy oczywiscie, ale tak musiało być , nic trzeba się wziąć w garść i to ogarnąć wszystko jak najszybciej :pali:

Opublikowano
  • Autor

a chłopak siostry nie narobił Ci ze strachu na siedzeniu pasażera?? :decayed: dobrze że się wszystko dobrze skończyło.. no a gdyby zderzak był założony i by się coś z nim stało przy jeździe próbnej to byłby już przymus żeby wstawić zderzak od esy :good:[br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 10:12_________________________________________________Johny.. jak zmieniałeś lampy na poliftowe to musiałeś coś rezać w zderzaku??

Opublikowano

Nie w zderzaku nic , tylko trzeba obmyśleć dolne mocowanie lamp , ja mam to zrobione .

Rezać trzeba kawałek błotnika i tyle , no chyba że niechcesz nic ciąc to dzielone od eski podejdą jeszcze , choć zespolone o niebo lepsze :wink4:

jak czegoś nie bedziesz wiedziuał to pisz śmiało.

Opublikowano
  • Autor

dobra to jak już będzie kasa to się zgłoszę do Ciebie i mi wszystko wytłumaczysz :) nie no jak co to zespolone założę tylko teraz na święta jeszcze nie da rady bo i tak dużo wydatków :) ale prędzej czy później lampy będzie trzeba kupić i założyć :) z resztą na spocie zobaczę jak to u Ciebie wygląda i mi opowiesz co i jak :)

Opublikowano
Johny.. jak zmieniałeś lampy na poliftowe to musiałeś coś rezać w zderzaku??

W zderzaku nie trzeba rezać - do rezania za to są błotniki. :)

Ops! Nie zauważyłem, że już Jasiek wytłumaczył o co kaman.

Na forum jest gdzieś temat i to dosyć obszerny nt. rezania lampiszonów. Oprócz błotników trzeba też reznać wtyczki. Ale to może zależeć od tego, jakie lampy masz teraz, czy z halogenem czy tradycyjne H4.

Opublikowano

obgadamy wszystko na spocie :wink4:[br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 19:52_________________________________________________u mnie wspomaganie padło :wallbash: , zmieniłem płyn , przeczyściłem cały układ , niewiem albo pompa wspom. albo maglownica , ale stawiam na te 1 :angry:

Opublikowano
  • Autor

nie wiem jak jest z dostępem do pompy wspomagania ale jeśli nie jest trudne to może ugadaj się z którymś z chłopaków żeby zamienić się na chwilę i sprawdzić czy działa inna i będzie wszystko jasne :)

co do lamp.. dokładnie - wszystko na spocie :) po to w końcu one są ;)

Opublikowano

nie wiem jak jest z dostępem do pompy wspomagania ale jeśli nie jest trudne to może ugadaj się z którymś z chłopaków żeby zamienić się na chwilę i sprawdzić czy działa inna i będzie wszystko jasne :)

Pompa wspomy to nie przepływka. Tak łatwo się nie wymieni. Trzeba płyn spuszczać i odpowietrzać. :)

Opublikowano
  • Autor

no to już trochę gorzej :gwizdanie: hehe nie znam się i w tej sytuacji nie pomogę żeby coś stwierdzić :przebiegly:

Opublikowano

no podmianka nie bardzo :kwasny: , za duzo babrania , musze się rozglądnąc chyba za używką :wallbash:

Opublikowano

bede leciał z poznania jak dobrze pojdzie to bede w suwałkach koło 18 wiec postaram sie wpasc na parking pod ratusz, dawno juz w suwałkach nie byłem pozatym:) pozdrawiam

Opublikowano

wpadaj śmiało :good:

Opublikowano

johnybrawo jak chcesz to ci dam nr do kolesia spod olecka, ma spory asortyment części bo prowadzi interesik z częściami, ma warsztat, maluje itp. drogi nie jest.

Dziś wymieniłem ten pęknięty wahacz, musiałem jeszcze wyjąć przegób ten zewnętrzny bo wylazł ze swojego miejsca, widocznie tak koło położyło ze wypadł, zrobiłem jazdę probną i na razie ok zobaczymy jutro.

Ps. po wymianie pompy wodnej i spuszczeniu całego płynu trzeba odpowietrzać układ?? czy to samo jakoś się odpowietrza??

Opublikowano

pewnie z kowal oleckich szrocik :wink4:

się obaczy , może coś wykombinuje tutaj, ale dzieki.

Opublikowano

Nie z Kowal a z Krupina, i jest taniej niż tam :tongue4:

Ps i jak z tym odpowietrzaniem co pisałem wcześniej?

Opublikowano

mi się zdaje , że trzeba ale nie dam se uciąc :tongue4: , szukaj na forum .

Opublikowano
  • Autor

gwerty zapraszamy :)

karolasterka a na tym szrocie wtryski też mają??