Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie mnie nie będzie bo tak się stało że mnie matula urodziła 23 maja 30 lat temu i muszę się jej odwdzięczyć.

sami rozumiecie :drunk: także nie dam rady tym bardziej że impra już od piątku się zapowiada.

jak ja nienawidzę poniedziałków :strzal: :strzal:

pozdrawiam wszystkich .

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 240,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

panowie mnie nie będzie bo tak się stało że mnie matula urodziła 23 maja 30 lat temu i muszę się jej odwdzięczyć.

sami rozumiecie :drunk: także nie dam rady tym bardziej że impra już od piątku się zapowiada.

pozdrawiam wszystkich .

Babcuk ty pijaku!!!

Boże Ciało jest 3 czerwca :polew:

Opublikowano

Ja jeszcze nie wiem, ale może coś z tego wyjdzie jak nie będzie jakichś przeszkód i będę mógł przyjechać to się piszę ;] - Np. jakby udało się delegację do Suwałk załatwić na 4tego to z 3cim nie powinno być problemu ;]

Opublikowano

Pany ja też proponuję czwartek :> a może gdzieś w raczkach, coś joker-łukasz wspominał że ma tam działeczkę z altanką :kox: może być w augustowie gdzieś przy plaży tam jest w huk parkingów z tego co pamiętam to nad samym jeziorem czy jakoś tak :decayed: filip ty nażekasz że u was nic się niedzieje a co ja mam powiedzieć o olecku czy okolicy, u nas to wogóle kaplica :sick3:

Opublikowano

Ja jeszcze nie wiem, ale może coś z tego wyjdzie jak nie będzie jakichś przeszkód i będę mógł przyjechać to się piszę ;] - Np. jakby udało się delegację do Suwałk załatwić na 4tego to z 3cim nie powinno być problemu ;]

E no Perry musisz być. Wpisałem twoje auto na liste zaufanych klubowiczów :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

pozdrawiam wszystkich .

Babcuk ty pijaku!!!

Boże Ciało jest 3 czerwca :polew:

ups coś mi sie pojeb...

a to w takim razie myślę że się zjawie jak ustalicie co i gdzie bo mnie tam rybka gdzie,jak będzie czas to się zjawię napewno

Opublikowano

Obstawiam na 4 auta z białego i jeden srebrny passacik na BAU... :gwizdanie: :cool1:

czyzby chodzilo o mnie :decayed:

Opublikowano

Obstawiam na 4 auta z białego i jeden srebrny passacik na BAU... :gwizdanie: :cool1:

czyzby chodzilo o mnie :decayed:

No dokładnie.

Wiadomo Babcuk nigdy nie zawiedzie jak nie pije :naughty::good:

Opublikowano

Widzę, że jakiś ruch w temacie się zrobił. Pewien kolega z forum dał pomysł by zrobić spota na parkingu na plazie w Suwałkach. Powinna już być otwarta, będzie spory ruch i może nas ludzie zauważą :kox: ale nie jest to jedyne miejsce. Niech każdy napisze gdzie by chciał/ mógł dojechać. Nie chcę by Białystok miał tak daleko. Pozwolę sobie ustalić wstępną listę uczestników, potem będziemy myśleć nad dokładnym miejscem i terminem.

1. Babcuk

2. Szczepan

3. Ja

4. Sylwiasty ??

5. Perry?

6. Kolasterka

7. grabson765

8.joker-łukasz

9.marcinos80 ??

10.johnybravo ??

11.DaRo4422 ??

12. Fotograf87

Jeżeli ktoś widzi swój nick na liscie a na pewno nie przyjedzie to niech da znać to się go wykreśli :wink4:

No i oczywiście Ci których nie ma na liście a chcą jechać też niech piszą to ich umieścimy na liście. :decayed:

Teraz kwestia miejsca..... czy spot ma być gdzieś w Swałkach, czy okolice Augustowa/ Augustów czy tak jak wcześniej pisałem gdzieś w stronę Białegostoku, żeby delegacja z Białego nie była pokrzywdzona.

I termin....... ja proponuję czwartek 3 czerwca godziny popołudniowe.

I jeszcze taka kwestia "marginesowa" , niektórych wypowiedzi sugerują, ze jak spot będzie blisko mnie i o godzinie która mi pasuje przy dobrej pogodzie i sprzyjających wiatrach to się stawię. Musimy wziąć pod uwagę fakt, że stanowimy grupę w sumie dośc rozległą +- 120KM i nie da rady tak tego zrobić, by każdy miał spot 2 km od domu. Jeżeli barierą jest np. paliwo to można np jechać we 2-3 i wtedy koszt robi się mniejszy a obecność na spocie.... bezcenna . Bo jak mamy się bawić w "dzieci w piaskownicy" które jak się obrażają to zabierają swoje grabki, wiaderko i idą do domu to sorry.

Amen. :cool1:

Opublikowano

Witam! Jak dla mnie 3 czerwca w godzinach popołudniowych (na dzień dzisiejszy) pasuje. Co do miejscówki to zarówno Suwałki jak i Augustów mi pasują, dalsze wyjazdy są już do rozważenia ale nie mówię nie. :)

Do spotu jest jeszcze 2 tygodnie więc 100% obecność potwierdzę na 2-3 dni przed spotem - wiadomo, życie rodzinne zmienne jest. :tongue4:

Opublikowano

Co do miejscówki to zarówno Suwałki jak i Augustów mi pasują, dalsze wyjazdy są już do rozważenia ale nie mówię nie. :)

Jeżeli możesz dojechać do Augustowa to możesz też dojechać gdzieś w okolice Sztabina- to 20 km od Augustowa jak coś. :wink4: Wtedy Suwałki będą miały około 50 km i Białystok ok 60km i byłoby dość sprawiedliwie. Jeszcze pozostaje kwestia ile osób i skąd będzie jechać, bo jak np z Suwałk ma jechać 5 osób a z Białego 1 to też tak trochę nie bardzo robić spota pod Białymstokiem. No sam nie wiem- piszcie kto co i jak.

Opublikowano

Mi też pasuje 3 czerwca, w okolicach augustowa w godzinach popołudniowych.

Dopisz do listy fotograf87 jeszcze bo pewnie będzie też :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

chłopy mi tam pasuje ten czwartek w Boże Ciało tak jak piszecie.. a może byc i piątek lub sobota.. ale z tego co widać to najwięcej osób jest za czwartkiem :) altany na działce nie mam ale działka jest.. będę jechał z 3miasta we wtorek w nocy to mogę zalecieć na działkę i zobaczyć jak tam się sprawy mają :) czy nie zarośnięte itd.. bo wątpię żeby ktoś tam zaglądał.. i wtedy moglibyśmy się tam spotkać i pogrlilowac i niektórzy może nawet wypić (ja pewnie też :P), tyle że do mnie na działkę pewnie chłopakom z Białego będzie za daleko lecieć.. i w sumie trochę mało czasu będzie żeby dać znać czy działki jezioro nie zalało :polew: także niech na ten temat wypowiedzą się chłopaki z Białego ;)

drugi pomysł jak dla mnie to oczywiście Augustów.. tylko żeby wybrać jakąś ładna miejscówkę w centrum żeby ludziom się pokazać itd :).. jeśli u Was tego nie ma to pozostaną Suwałki.. ul. Kościuszki.. samo centrum tam gdzie my się spotykamy.. obojętnie gdzie sie spotkamy i jak ma zawitać w naszych stronach Białystok to wypadałoby trochę dłużej posiedzieć i wypić chociaż po jednym piwku razem by się lepiej plotkowało :cool1:

no i chłopaki jeszcze jedna sprawa.. wziąłby ktoś VAGa na tego spota? żeby mi sprawdzić w jakim stanie jest moja turbawa?? bo wydaje mi się że jest do wymiany i pewnie pójdzie na zmianę AWX ale chce mieć 100% pewności żeby nie było że wywalę sprawną ;)[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 14:05_________________________________________________no i wg mnie to ten Sztabin odpada.. bierzemy albo Suwałki albo Augustów albo właśnie jakby coś wydało to u mnie na działce (chociaż na to są małe szanse bo pewnie będzie ostro zarośnięte ale zajadę zobaczę we wtorek przed Bożym Ciałem jak się sprawy mają) pozdr

Opublikowano

panowie a może tak 2 czerwca?? bo 3 to może buć grubo % :kox:

Opublikowano

Ja 2 nie dam rady :cool1:

Opublikowano
  • Autor

ja 2 też raczej nie dam rady..

Filip na SPOTa zatankuj furę będziesz musiał przewieźć i pokazać jak idzie te Twoje 170 PS + Q :naughty:

taką mocą jeszcze się nie poruszałem chyba..

Opublikowano

Nie spodziewaj się, że ma to niesamowitego kopa. :wink4: Fabrycznie Turbo wstaje dość późno i auto nie jest mega dynamiczne. :gwizdanie:

Opublikowano

Witam!

I ja sie raczej pisze na spocik... Milo by bylo jakby sie udalo w sobote to zorganizowac :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Można juz ustalić wstępnie miejsce i godzine, data raczej nie podlega dyskusji bo większości pasuje 3 czerwca. Moim zaniem jak by było sporo chętnych z białego to najlepszym miejscem spotkania był by augustów. Godzina popołudniowa, więc obstawiał bym 16.

No ale to moja tylko sugestia.

Opublikowano
  • Autor

jak dla mnie 3 czerwca godz 16 gra ;) tylko chłopaki jest jeszcze motyw z tym grilem u mnie na działce ale dopiero w środę będę wiedział przed samym Bożym Ciałem czy tam ostro zarośnięte czy tak w iare mozliwie ;) i z augustowa tam jest ok 20 km więc jak już do Augustowa się fatygujecie (mowa o chłopakach z BI) to 20km więcej Was nie zbawi a miejsce jest na prawde ładne nad samym jeziorkiem.. więc gril i piwko jak najbardziej wskazane ;) tylko że to nic pewnego.. ale niech Białystok wypowie się czy zechce Was się jechać te dodatkowe 20km dalej.. bo jak nie chcecie to nie będę nawet jechał i lookał co tam się dzieje i umówimy się od razu na Augustów.. ;)

także czekam na wypowiedź chłopaków z Białego na ten temat żeby wiedzieć co robić pozdro :)

PS Johnego niestety nie będzie bo pisał że pracuje na B8 :polew: więc pewnie w Szwabach się dorabia :gwizdanie:

Filip już tak nie gadaj.. bo moje 90km to i tak pobije więc chętnie się przejadę ;) w końcu prawie 2 razy większa moc.. więc musi się to ładnie odpychać :)