Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

może poduszki pod silnikiem , skrzynią? sprawdzałeś?

ja niestety nie dotre na spot, znów musze wyjeżdzać do DE :rolleyes:

poduszkę pod silnikiem i pod skrzynią biegów miałem niedawno wymienianą.. więc raczej na bank sprzęgło :kwasny:

Johny choinki na początek nas zadowolą.. drugi mod w naszych autach może się wydarzyć jak postawisz po buteleczce.. po wypiciu jej robiąc rundkę po mieście możemy zmodzic nawet całe autko :polew:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

może poduszki pod silnikiem , skrzynią? sprawdzałeś?

ja niestety nie dotre na spot, znów musze wyjeżdzać do DE :rolleyes:

poduszkę pod silnikiem i pod skrzynią biegów miałem niedawno wymienianą.. więc raczej na bank sprzęgło :kwasny:

Johny choinki na początek nas zadowolą.. drugi mod w naszych autach może się wydarzyć jak postawisz po buteleczce.. po wypiciu jej robiąc rundkę po mieście możemy zmodzic nawet całe autko :polew:

spooko loko co do flaszeczki trzeba będzie jakiegoś spota zrobić w jakimś barze :decayed:

Opublikowano
  • Autor

w barze za drogo :polew: na jakiejś polance najlepiej :kox:

chłopy weźmie ktoś na jutro VAGa?? mam do usunięcia poduszkę i inspekcja się odpaliła :wallbash:

Opublikowano

załuje juz, ze nie bede mogł bys w suwałkach. ;(

Opublikowano
  • Autor

załuje juz, ze nie bede mogł bys w suwałkach. ;(

żałuj żałuj :) jest czego.. pogoda wysmienita na spota :polew: tyle ciemnych chmur na niebie i te słońce które prawie się przez nie przebija :polew:

kiedy będziesz teraz w suwałkach??

Opublikowano

na 1 listopada jestem na 1000%

Opublikowano

Dzieki za spotka :cool1:

MMJ7r.jpg

MMT60.jpg

Opublikowano

kolejny spocik uważam za udany :good:

Opublikowano
  • Autor

dzięki za spota :hi:

do następnego gays :)[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2010, 22:05_________________________________________________

MMJ7r.jpg

MMT60.jpg

Marcinos co te foty takie jasne :cool1: nie przypominam se żeby aż takie słońce było podczas spota :polew:
Opublikowano

dzięki za spota :hi:

do następnego gays :)[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2010, 22:05_________________________________________________

MMJ7r.jpg

MMT60.jpg

Marcinos co te foty takie jasne :cool1: nie przypominam se żeby aż takie słońce było podczas spota :polew:

Ale nie widać za to że samochody brudne były :tongue4: Marcinos wie co robi :decayed::good:

Opublikowano

Ale nie widać za to że samochody brudne były :tongue4: Marcinos wie co robi

jasne panowie.alo zyjecie????????????????? :cool1:

Opublikowano

ja jestem obecny :gicior:

:decayed:

Opublikowano

ja jestem obecny :gicior:

:decayed:

czemu nie wpadłeś się popocić trochę w niedzielę? :bicz: czy moze się wstydzisz? :decayed:

Opublikowano

a jakoś tak wyszło... :embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

a jakoś tak wyszło... :embarrassed:

:bicz: lepiej żeby to się więcej nie powtórzyło :naughty:

co tam chłopy słychać? słyszeliście że w przyszłym tygodniu mają być mrozy :gwizdanie: będzie trzeba chyba niedługo zimówki zakładać :polew:

Opublikowano

Jeśli już to przymrozki. :wink4:Ja z zimówkami się nie spieszę, letnie mam jeszcze super, po nocach nie latam więc lajtowo - nie ma co się spieszyć.

Ja zazwyczaj zakładam zimówki pod koniec października, chyba, że pogoda jest jeszcze fajna to później (nawet w połowie listopada).

Opublikowano
  • Autor

ja zazwyczaj zakładam zawsze jak przyjeżdżam na święta zmarłych ale jak już będą nocami przymrozki to pewnie będę musiał założyć przed wyjazdem na studia bo za dużo nocami jeżdżę a lepiej się nie wysypać na jakimś zakręcie :)

Sylwek Ty nie mieszkasz gdzieś na północy?? wczoraj widziałem Twoje auto przy moim bloku ale chyba Twoja żona jechała a nie Ty :mysli:

Opublikowano

Mieszkam na północy a dokładnie to na Kowalskiego 1A. Możliwe, że widziałeś moją żonę, teraz ona więcej jeździ niż ja. :confused4: Ja musiałem się przesiąść na firmowy transport do pracy. Ale ma to też swoje plusy - dzięki temu zimą też mam kierowcę w razie czego. :tongue4:

Znikam oglądać :paker: KSW 14.

Opublikowano

najlepiej, żeby w tym roku wcale zimy nie było, to może nie trzeba byłoby zakładać zimówek :decayed:...... ja na zimę mam niezbyt piękne alufelgi 16" :no:

powiem Wam, że dziś się trochę pobawiłem z polerką auta , wosk w płynie + szmatka i całkiem fajny efekt spowodował banana na buzi :good: tyle, że nie skończyłem całego auta bo deszcz mnie przegonił :disgust:

Opublikowano

witam chłopaków. ja zimóweczki założe najwczesniej jak wróce do suwałk , a bedzie to na pierwszego listopada.

może wtedy byśmy zrobili spota ja po raz pierwszy pojawił by sie na nim. z moja nunią i niespodzianką.