Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, wymieniał ktoś z Was samodzielnie płyn chłodniczy w A4?

Witam! Wymiana wygląda tak samo jak w każdym innym aucie - procedury takie same. Jedynie proces odpowietrzania może być realizowany inaczej. Jak chcesz wskazówek to zobacz w książce Etzold'a o Audi A4 b5. Tam jest wszystko fajnie opisane krok po kroku, jest kilka rysunków ze wskazówkami gdzie szukać odpowietrzników. Jak chcesz to na maila mogę wysłać Ci pdf'a z tej książki (tylko część o wymianie płynu).

Ps. podaj maila :)

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 240,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sylwiasty, poszło PW :cool1:

Opublikowano

Poszedł mail. :)

Opublikowano
  • Autor

Chłopy o której spota robimy w niedzielę?? 16.00??[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2010, 20:48_________________________________________________wrzuciłem że o 16.00 może być?? :wink4:

Opublikowano

Witam! Mnie niestety nie będzie, mam sporo zajęć w niedzielę po południu i jeszcze nockę w pracy. :(

Opublikowano

i ja też nie bardzo z czasem :kwasny:

Opublikowano

Jakiś stary aku mam ale to nie jest ZAP. Z tego co pamiętam to jeden też chyba jest przekręcony bo nie mogłem odkręcić.

Opublikowano
  • Autor

to planuje ktoś być w ogóle w niedzielę?? żebym sam nie jechał :mysli:[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2010, 22:36_________________________________________________Witam klubowicze,

razem z rodzicami jeszcze nienarodzonego chłopca prosimy o pomoc, zajrzyjcie do tego wątku, każdy grosz się liczy: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=160387.0

pozdrawiam i dziękuję za każdą pomoc :hi:

Opublikowano

i jak panowie?

Opublikowano
  • Autor

jak ktoś do 15 da znać że będzie to mogę wpaść a jak nie to trudno :cool1:

Opublikowano

ZYJECIE? :kox: co tu taka cisza,panowie.Spocimy sie? Panowie potzrebuje namiaru na kogos kto mi zrobi "flansze" http://moto.allegro.pl/egr-zawor-recyrkulacji-zamiennik-1-9-tdi-gratis-i1240863795.html ewnetualnie onfo czy gdzies w poblizu wycinaja laserem w metalu?

Opublikowano

ZYJECIE? :kox: co tu taka cisza,panowie.Spocimy sie? Panowie potzrebuje namiaru na kogos kto mi zrobi "flansze" http://moto.allegro.pl/egr-zawor-recyrkulacji-zamiennik-1-9-tdi-gratis-i1240863795.html ewnetualnie onfo czy gdzies w poblizu wycinaja laserem w metalu?

a u was w suwaliszkach nie ma jakiegoś zakładu zajmującego się przetaczaniem itp? tam musisz rozmawiać, podajesz wymiary i ci wszysko pięknie wyspawają dotocza co trzeba będzie lepiej niż ori i myślę że nie tak drogo:decayed:

Opublikowano
  • Autor

słyszałem że w BAU jest jakiś dobry spawacz..

Opublikowano

Łukasz już wyemigrowałeś do 3M?

Opublikowano
  • Autor

jutro wyjazd około 10-11 :confused4: a jak mi się nie chce tam jechać że ja pier**le ;( chyba jutro pójdę się najebie i gdzieś na imprezę na przywitanie 3miasta :mysli:

ale na ten weekend na 1 listopada będę :) także możemy planować jakieś spoconko ;)

Opublikowano

jestem za. Bede również w Suwałkach

Opublikowano

siema :naughty: , co tak slabo ze spotami.? :embarrassed:

pozdro wszystkim. :wink4:

Opublikowano
  • Autor

siema :naughty: , co tak slabo ze spotami.? :embarrassed:

pozdro wszystkim. :wink4:

kurde Ciebie i tej Twojej rudawej niuni nie ma to nikt już przyjeżdżać nie chce :naughty:

Johny kiedy wracasz ze szwabów?? wpadasz na spota na 1 listopada??

a właśnie w ten weekend na 1 listopada to w jaki dzień robimy spota? może sobota 30 października?? jakoś po południu..?? :mysli:

Opublikowano

niewiem czy sie wyrobie :gwizdanie: ole jak by coo to :good:

Opublikowano

Ktos ma ochote sie spocic? dzisssssssssssss :mysli: