Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pasuje.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

szkoda ze 30 dop zobaczylem, zeby 31 to bym wpadl na bank:P ale to innym razem sie spykniemy :good:

Opublikowano

to może tym razem i ja się pofatyguję :gwizdanie: :mysli: kto się wstępnie deklaruje, że będzie ? :gwizdanie: :cool1::decayed::naughty:

Opublikowano

będe , pasuje mi zarówno 30 jak i 31. pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

to jak chcecie to możemy przenieść jakoś na niedzielę ;) tylko może na trochę późniejszą godzinę?? ;)

może ktoś jest chętny pobalować w przyszłą sobotę w plazie na bibce?? ;)

Opublikowano
  • Autor

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=1286087432

co myslicie? autko klubowe, cena sporawa , ale jaki wypas :naughty:

z tego co widziałem jak ludzie pisali na forum to auto warte tej kasy :) osobiście wolałbym tak wypasione i zadbane B5 niż golasa w B6, Johny a nie myślałeś żeby kupić delikatnie strzeloną B6 z pewną przeszłością i z deka walnięta żeby ją zrobić? widziałem jest parę takich do kupienia i jedna była z Białegostoku czarna w avancie z przytartym tyłem i wyglądała dość ładnie :)[br]Dopisany: 24 Październik 2010, 18:32_________________________________________________http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9tdi-i1286501745.html masz nawet znalazlem
Opublikowano

ho ho witam panowie po latach

to i ja się skuszę na mały wyjazd do Suwałek :>

ps. a co za rezenko w plazie się szykuje??

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=1286087432

co myslicie? autko klubowe, cena sporawa , ale jaki wypas :naughty:

z tego co widziałem jak ludzie pisali na forum to auto warte tej kasy :) osobiście wolałbym tak wypasione i zadbane B5 niż golasa w B6, Johny a nie myślałeś żeby kupić delikatnie strzeloną B6 z pewną przeszłością i z deka walnięta żeby ją zrobić? widziałem jest parę takich do kupienia i jedna była z Białegostoku czarna w avancie z przytartym tyłem i wyglądała dość ładnie :)[br]Dopisany: 24 Październik 2010, 18:32_________________________________________________http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9tdi-i1286501745.html masz nawet znalazlem

siemka-biez vin i sprawdzaj.Widac na zadbane jak bedzie malo softa wpakujesz i polatasz.B6 czemu nie ale nie golas juz bym b5 pod wypas.POzdrooo

Opublikowano

rezanko? pytaj jokera :kox:

Opublikowano

łoooooooo co za odrodzenie :decayed: w takim razie w Suwałkach będzie nas 2 z BAU :naughty: lub więcej :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Rezanko.. hmmm ;) ja to widzę najlepsze razanko jakie może być ;) pewnie jakaś Herbata? ;)

rozumiem że lepiej przenieść datę spota na niedzielę?? załóżmy na 16.00?? tak żeby bardziej wszystkim pasowało??

Johny sprawdzaj tą B6.. 2003 rok za tą kasę i jakby nie miała żadnej przeszłości powypadkowej poza tym przytarciem z tyłu to ja bym brał ;)

Opublikowano

joker ty wywaliłeś kata chyba coś mówiłeś tak? wspawaną masz rurkę? czy pusta pucha tylko? jakie masz spostrzeżenia?

Opublikowano
  • Autor

joker ty wywaliłeś kata chyba coś mówiłeś tak? wspawaną masz rurkę? czy pusta pucha tylko? jakie masz spostrzeżenia?

no wywalałem kata.. mam rurkę bez żadnych puszek :) ale wiesz co Ci powiem że jak szukasz kogoś kto by Ci to spawał to najlepiej u jakiegoś znajomego pokaż mu instrukcję bo u nas na forum jest.. bo facet do którego zaprowadziłem nie wiedział jak się za to zabrać jakiś baran :polew:
Opublikowano

witam,panowie gdzie tankujecie auta i jakieś spostrzeżenia co do jakości.pytam oczywiście tylko tych co leją na stacji :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja zawsze statoil... nie narzekam chociaż tankując w statojlu w suwałkach i porównując go z sopockim wcześniej było mozna odczuc sporą różnice na korzyść sopockiego ale ostatnio trochę się poprawiło ;) także polecam.. chociaż ceny nie sa ajniższe nie da się ukryć :gwizdanie: na spota wpadaj a nie pytasz o paliwo :bicz3:

:polew:

Opublikowano

zawsze tak wypada,że nie mam czasu albo chęci :tongue4: chociaż w ten weekendzik prawdopodobnie bede miał jedno i drugie. próbuje zarzucić jakiś temacik bo strasznie wieje tu nudą :thumbdown:

:decayed:

Opublikowano

no wywalałem kata.. mam rurkę bez żadnych puszek :) ale wiesz co Ci powiem że jak szukasz kogoś kto by Ci to spawał to najlepiej u jakiegoś znajomego pokaż mu instrukcję bo u nas na forum jest.. bo facet do którego zaprowadziłem nie wiedział jak się za to zabrać jakiś baran :polew:

bedę robić to chyba sam u znajomego bo on w sceniku ( na gnojówkę oczywiście) też myśli nad takim zabiegiem :)

ale nie kopci bardziej i nie pracuje głośniej? i jak odczucia z jazdy? :decayed: mój jeszcze nie daje o sobie znać ale wyp...e go dla zasady :kox:

Opublikowano
  • Autor

Michał to się wkręcaj z nami do tematu.. na zawsze mamy o czym pieprzyć głupoty :decayed: ja na forum siedzę sporo czasu więc popisać zawsze można..

Karol.. nic nie kopci głośniej też nie jest.. auto wyraźnie lepiej zaczęło się zbierać i na wyższych obrotach słychać delikatnie turbinkę :) jak go wytniesz to będzie na pewno o wiele lepiej dla turbiny.. a kiedy planujecie spawać?? to może bym się zalapał na zaspawanie prostych końcówek tłumika ;)

Opublikowano

Michał to się wkręcaj z nami do tematu.. na zawsze mamy o czym pieprzyć głupoty :decayed: ja na forum siedzę sporo czasu więc popisać zawsze można..

Karol.. nic nie kopci głośniej też nie jest.. auto wyraźnie lepiej zaczęło się zbierać i na wyższych obrotach słychać delikatnie turbinkę :) jak go wytniesz to będzie na pewno o wiele lepiej dla turbiny.. a kiedy planujecie spawać?? to może bym się zalapał na zaspawanie prostych końcówek tłumika ;)

jak się napierdol....my :decayed: