Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja rezałem na początku stycznia w zimnym garażu gdy było -17 na podwórku a garaż blaszak :cool1: dla chcącego nic trudnego :evil::decayed:

Aż takim desperatem nie jestem. :)

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja rezałem na początku stycznia w zimnym garażu gdy było -17 na podwórku a garaż blaszak :cool1: dla chcącego nic trudnego :evil::decayed:

Aż takim desperatem nie jestem. :)

tragedii nie było, ale po wszystkim banan na twarzy nie do opisania :kox:

Opublikowano

zapowiada sie ze na początku marca bede w suwałkach. mysle ze pierwszy weekend marcana 80% a jak nie pierwszy to drugi weekend :>

Opublikowano
  • Autor

ja myślę że też będę jakoś teraz w marcu w Suwałkach ale raczej jakoś w drugiej połowie.. u nas dużych mrozów nie ma ale wiatr tak wieje że jak ma się przez minutę ręcę bez rękawic to palce odmarzają.. więc wolę na razie zaczekać z tymi lampami.. na spokojnie teraz w domu dopasuje do nich HiDy i pomocuje a jak będzie cieplej to będę montował :)

Opublikowano

zapowiada sie ze na początku marca bede w suwałkach. mysle ze pierwszy weekend marcana 80% a jak nie pierwszy to drugi weekend :>

To lepiej pierwszy bo w drugim ja będę w Białym - next semestr.

Opublikowano

Jak tam Panowie sesyja ??

Ja już w końcu po wszystkim :dance: [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 12:49_________________________________________________Gwerty, gratki wskoczenia na główną listę na ogólnopolski. Już nawet zaliczka opłacona, więc się zdecydowałeś :good:

Od razu mówiłem, że się załapiesz. Jeszcze jest 7 os na rezerwowej, oni też pewnie wskoczą i będzie komplecik. :kox:

Jeżeli u Ciebie nic się nie zmieniło i pociśniesz z PO to się pewno spotkamy na miejscu, bo ja pewnie z Olsztyna będę gonił :mysli:

No chyba, że bym pojechał przez PO i byśmy razem pojechali dalej :mysli: w sumie z PO do BT dobra droga jest bo spora część to autostrada.

Tak patrze po osobach, kto jedzie to wniosek jest jeden, będzie można zobaczyć live mega kox fury ostrych rezaczy :naughty:

Opublikowano

Jak tam Panowie sesyja ??

Ja już w końcu po wszystkim :dance: [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 12:49_________________________________________________Gwerty, gratki wskoczenia na główną listę na ogólnopolski. Już nawet zaliczka opłacona, więc się zdecydowałeś :good:

Od razu mówiłem, że się załapiesz. Jeszcze jest 7 os na rezerwowej, oni też pewnie wskoczą i będzie komplecik. :kox:

Jeżeli u Ciebie nic się nie zmieniło i pociśniesz z PO to się pewno spotkamy na miejscu, bo ja pewnie z Olsztyna będę gonił :mysli:

No chyba, że bym pojechał przez PO i byśmy razem pojechali dalej :mysli: w sumie z PO do BT dobra droga jest bo spora część to autostrada.

Tak patrze po osobach, kto jedzie to wniosek jest jeden, będzie można zobaczyć live mega kox fury ostrych rezaczy :naughty:

a dzieki dzieki, jak wpisywałem sie na listę rezerwową to byłem zdecydowany. bede leciec napewno z poznania. , jak masz ochotę to przez poznann jak najbardziej zapraszam, im wieksza kolumna a4 tym fajniej.

Opublikowano

a z Poznania nie wiesz, szykuje się jakaś grupka na przejazd grupowy?

Opublikowano

no tak. Poznań i okolice jadą na zlot w kolumnie

Opublikowano
  • Autor

no tak. Poznań i okolice jadą na zlot w kolumnie

3miasto do Was się nie dołącza?
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:bry:
Opublikowano
  • Autor

:bry:

u Was też tak piździ? :confused4:

Opublikowano

o szał jak zloty w suwałkach się rozkręciły, dawno tu nie zaglądałem :shocked:

Opublikowano

w poznaniu o 07:30 było -14

a koło 14 było blisko zera,

teraz robi sie blisko -8

Opublikowano

niezle u nas od rana to teraz chyba z -15

Opublikowano

dziś o 6 rano w BAU było -18 , dziś w nocy ma być ostrzej :gwizdanie:

powiem Wam nietypową sytuację dziś miałem,

jadę sobie z BAU do BS, jestem jakieś 500 m przed przejazdem kolejowym w Suwałkach, słońce praży,pięknie ładnie się jedzie, dłuższa część drogi była kompletnie sucha, a tu nagle szklanka na drodze na odcinku kilkuset metrów, jakby ktoś wiadrem wody nalał, wyglądało na to, że poprzeczne koleiny w tym miejscu były i woda nie miała jak odpłynąć, i rzecz jasna nikt nic z tym zamiaru na pewno zrobić nie ma :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

no cóż tak to bywa na naszej pięknej Syberii :gwizdanie:

w 3mieście nie wiem ile dziś ale mróz taki że aż w nogi przez spodnie szczypie.. :wallbash:

a jeszcze dwa tyg temu było po 10 na plusie aż pomyślałem że może letnie da już radę założyć :evil:

Opublikowano

sam sie wybierałem po letnie do suwałk, ale i tak przyjadena początku marca, najwyzej letnie jeszcze odpuszcze :polew:

Opublikowano

niezle u nas od rana to teraz chyba z -15

Zależy o której kto wstaje. :tongue4: Ja jechałem ok. 8:00 to było -18*. :)