Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

w końcu postanowilem podłaczyć samochód do kompa.. i coś mi jednym słowem nie idzie.. najpierw nie chciało mi zainstalować kabla a teraz problem z łączeniem się :wallbash:

dali mi nsa płytce vag com 409.1 ale mój kabel łapie chyba tylko do 409 nie wiem o co chodzi :disgust:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zainstaluj sobie 311-2

co prawda nie po polsku, ale nigdy nie miałem problemów.

no poza autem karola :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

chłopaki opisze mój problem może ktoś będzie wiedział o co chodzi :wallbash: :wallbash:

kabel niby zainstalowany, zainstalowało go automatycznie na porcie COM4 ale w instukcji było że trzeba zmienić na COM2

ściagnąłem ze Audi klub polska program VCDC 10.6 PL razem z instukcją, robie tak jak trzeba i wchodzę w tesy tych gniazd, w praktycznie w każdym przypadku wyskakuje mi że nie ma takiego portu, wyskoczyło jedynie że jest COM 3 ale nie jest pod niego podłączony interface,

to wchodzę w menadzer zadań chcę zmienić ten COM2 na COM 3 ale wyskakuje komunikat że jest ten port w użyciu i byc może wykorzystuje go karta sieciowa i to może coś pokomplikować, jestem w d*pie nie wiem od czego już tutaj podejść :kwasny:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 17:01_________________________________________________może mi to nie chce dzialać bo mam windowsa 7? :embarrassed:

Opublikowano

z tego co czytałem na batalionie to 7 trzeba jakoś konfigurować i czasem sa problemy przy robieniu logów.

ja mam xp wiec w 7 nie pomogę.

Opublikowano
  • Autor

kurde no i pies pogrzebany :wallbash: będę zmuszony zainstalować sobie dodatkowo win xp ale mam go w suwałkach wiec musze poczekac z logowaniem :kwasny:

Opublikowano

zainstaluj sobie 311-2

Ja też nie moglem się połączyć z jego autem więc to raczej nie wina programu i fejsa. :)

Łukasz - fejs na RS232 czy USB?

Opublikowano
  • Autor

na USB

Opublikowano

Niestety z fejsami na USB już tak czasem bywa, że nie chcą śmigać. Musisz pokombinować ze sterownikami. Spróbuj zainstalować 311 - z nią nigdy nie było problemu.

Opublikowano
  • Autor

instalowałem i nie chce mi na 7 nawet odpalić :embarrassed: wydaje mi się że 311 nie ma pewnie kompatybilności z win 7,

przestawiałem róże rzeczy, i dalej nic :/ jutro spróbuję na kompie brata, ale on ma też 7 więc pewnie słabo i dopiero jak zajade do suwałk to bede mógł coś kombinować albo na którymś z lapków starszych bo nie mają 7 albo na swojego zainstaluję xp

Opublikowano

A ta 7 to Home czy Professional/Ultimate?

Jeśli prof/ulti to możesz doinstalować virtual PC oraz XP Mode - będziesz miał win XP na 7. Poczytaj w sieci - jest trochę informacji. Niestety na Home nie chce się instalować (brak wsparcia).

Opublikowano
  • Autor

ja mam chyba 7 profesional Poczytam w sieci co i jak i może coś się uda wykombinować

Opublikowano

zainstaluj sobie 311-2

:decayed:http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=198098.0;topicseen :decayed: wystarczy poczytać, teraz będziemy pany się łączyć z moim sreberkiem :naughty:

Opublikowano

ja mam chyba 7 profesional Poczytam w sieci co i jak i może coś się uda wykombinować

Tu masz linka do opisu co i jak:

http://windows.microsoft.com/pl-PL/windows7/install-and-use-windows-xp-mode-in-windows-7

Opublikowano
  • Autor

http://windows.microsoft.com/pl-PL/windows7/install-and-use-windows-xp-mode-in-windows-7

thank Jutro przejrzę :good:
Opublikowano

thank Jutro przejrzę :good:

32 czy 64 bitowy-ja mam Home prenium i nie ogarnia instalacji z linku sylwka nie ma takiej opcjiii ze zainstalowac swojego fejsa.Musial bym 10,6 zainstalowac i stery do nowego fejsa to koszt fejsa okolo 200zl wiec wole do diagnostyki lapa za te 400zl kupic i miec do tłuczenia.Teraz priorytetem wiekszy cooler.pzdr

Opublikowano

Na 32 bit powinno latać bez problemu, problem pojawia się na 64 bit - tu już potrzebny jest XP Mode. A ten nie ma wsparcia dla Home Premium - próbowałem i nie udało się zainstalować. Na Professional instaluje się bez problemu. Chciałem zainstalować jakiś program na win 7 i nie dało się, na XP Mode zainstalował się bez problemu.

Opcja z lapkiem za 400 zeta do diagnostyki jest jak najbardziej słuszna, polecam tylko opcję z RS232 bo z usb to rożnie bywa.

Opublikowano

Witam serdecznie :hi:

Może ktoś mieszka w poblizu tej aukcji i dał by rade sprawdzić te auto czy nadaje się do czegoś? Jak tak proszę o PW , http://otomoto.pl/audi-a4-1-9-tdi-2002r-sedan-C18408274.html :notworthy:

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano
  • Autor

u mnie jest win 7 pro 64 bity także dziś jak bedzie czas to będę ro ogarniał.. a jak nie to rodzice w niedzielę będą jechali z promu to mojej starszej lapek to jakiś starszy i ma chyba win xp z sp 3 więc może na nim dam rade cokolwiek podziałać,

Marcinos nie wiem jak w B6 ale do B5 podobno bardzo wydajny jest ICek z iveco 2.8 Nosb chyba rezał takieg i z całym orurowaniem i resztą dupereli wyszło go z 400zł.

Gwery niedługo wychodzę na pocztę i podeślę Ci te badziewa od lampy :kwasny: myślałem że dziś se juz lampy założę i pojade na lans a tu wtopa, znowu sie ułamało :wallbash: najwyżej jak Ty na to nic nie wymyslisz to będę kombinował dalej albo zostanie mi już kupić tylko lampę używkę jakąś :wallbash:

Opublikowano

ok to czekam.