Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Z tym webasto w Sharanach to standard - sypią się dosyć często. Ojciec swoje naprawiał u gościa, który zajmuje się klimatyzacjami, ulica chyba Rzemieślnicza, od W.Polskiego w prawo (jadąc w kierunku Augustowa). Jak ustalę to podam Tobie dokładnie.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

to starszy już u niego robił w zeszłym roku i siadło po niedługim okresie.. :confused4:

a co siadło Twojemu starszemu i jakie koszta były?? ja jutro będę podłączał kompa pod samochód i posprawdzam czy jakichś błędów nie ma.. bo widziałem coś na naszym forum więc może w sharanach też jest podobnie :mysli:

Opublikowano

Jak kupiliśmy Sharana to webasto już nie działało. Problem z tymi dogrzewaczami polega na tym, że jak latem są nie używane to na zimę znowu jest z nimi problem. Nie pamiętam co padło u ojca ale chyba świeca żarowa i coś jeszcze. Ile zapłacił to nie pamiętam ale nie były to jakieś kosmiczne pieniądze.

U Twojego ojca to jest pełne webasto czy tylko dogrzewacz? Bo u mojego ojca jest to tylko dogrzewacz (właściwie to niczym się nie różni tylko nie ma instalacji do sterowania) ale ja mu przerobiłem na ogrzewanie postojowe czyli prawie jak pełne webasto. :)

Opublikowano

Panocki, żyje tu ktoś ? :gwizdanie: :chytry:

Opublikowano
  • Autor

Filip nie wiem czy dziś nie widziałem Twojej A6 w BAU jak jechaliśmy ze starszymi na augustów :mysli: jakieś kilka godzin temu

Opublikowano

Dziś sporo kręciłem się po mieście więc bardzo możliwe. Wieczorem bylem w BS na festiwalu Blues'a w BS :naughty:

Opublikowano

Dziś sporo kręciłem się po mieście więc bardzo możliwe. Wieczorem bylem w BS na festiwalu Blues'a w BS :naughty:

szkoda ze nie wiedziałem bysmy się stykneli :)

Opublikowano

Była taka akcja : siedzę przed kompem w domu kilka minut po 18 tej, dzwoni kumpel , że będzie za 10 minut i jedziemy do Suwałk. :D

Także wyjazd tzw. spontan.

A Ty johnybravo w BS ? :shocked:

Opublikowano

niom ja juz tydz w BS :tongue4: odpoczywam :naughty:

Opublikowano
  • Autor

niom ja juz tydz w BS :tongue4: odpoczywam :naughty:

na ile przyjechałeś??
Opublikowano

a bo ja wiem może do września :tongue4:

Opublikowano

Witam :hi: Panowie może wiecie czy kolego Gwerty przebywa teraz na urlopie czy co? Widze że nie pojawia się na forum a chciałem wiedzieć czy doszła do niego kasa, a jak możecie to poproszę o nr tel to wysle mu smska :)

Opublikowano

ej "dziewczyny" nie spac, odzywać się :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew: :polew:

:bry:

Opublikowano

ziomeczki kiedy jakiś spot ? :)

Opublikowano
  • Autor

no własnie krecimy coś? bo w nocy z środy na czwartek wyjeżdzam już do norway

Opublikowano

to może we środę wieczorem :naughty::decayed:

Opublikowano

qrcze w tyg nie bardzo z czasem, mogliśmy w ta sobotę coś wykombinować :cool1: joker co tak szybko uciekasz miałeś w sierpniu wiać :gwizdanie:

Opublikowano

Witam! Ja już w SUW więc jak coś to postaram się pojawić na spontonie. :)

Opublikowano
  • Autor

w środę będę już na pewno sie pakował.. może byśmy we wtorek wykminili jakiś spontan? Ktoś by się pisał? :wink4:[br]Dopisany: 24 Lipiec 2011, 23:40_________________________________________________

qrcze w tyg nie bardzo z czasem, mogliśmy w ta sobotę coś wykombinować :cool1: joker co tak szybko uciekasz miałeś w sierpniu wiać :gwizdanie:

no środa w nocy to już prawie sierpień :tongue4: ale we wrześniu przyjadę.. tyle że nie wiem na ile bo pewnie na obronę i zaliczyć do końca ten warunek bo ćwiczenia udało się w końcu ;)