Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

a wlasnie wie ktoś co z Grześkiem? na forum go nie widziałem ostatnio.. na gg też cisza..

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie mam pojęcia

Opublikowano
  • Autor

kurde chyba będzie trzeba do niego jakiegoś smsa skonstruować bo nie wiadomo co z nim..[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 22:36_________________________________________________Johny a gdzie musiałeś gonić po swoją czarnule??

Opublikowano

Lublin :) kufaaa tak rozwalonych dróg jeszcze w zadnym innym miescie nie widziałem :shocked:

Opublikowano

w Lublinie mieszka prezes naszego klubu :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Lublin :) kufaaa tak rozwalonych dróg jeszcze w zadnym innym miescie nie widziałem :shocked:

to pewnie zaraz będziesz miał zawiechę do robienia :naughty:
Opublikowano

autko sprowadzone miech temu wiec luzik :)

czas spac :naughty:

Opublikowano

33f8f6446794b267m.jpg

853b8ec3793c4b64m.jpg

-kubły

-tempomat

-grzane d*py

-navi +fis kolor

-1be

-bose

-zmieniarka

autko najlepsze , najgładsze z tych wszystkich co oglądałem.

Ma typowe bolączki modelu b6 czyli włącznik świateł wytarty ,zepsuty schowek.

Fura była warta tego siana :good:

Wielkie gratki wkoncu jest upragnione a4 :decayed: nie takie jak moje ale jest-zartuje spoko autko.pzdr

Opublikowano

czołgiem chłopaki, w poniedziałkem wrociłem. z wczasów. :) szkoda ze sie skonczyły

Opublikowano
  • Autor

czołgiem chłopaki, w poniedziałkem wrociłem. z wczasów. :) szkoda ze sie skonczyły

:bry:

a juz myśleliśmy że gdzieś zaginąłeś.. :tongue4:

Opublikowano

Szybkie pytanie: macie jakieś namiary na noclegi w Pałandze ?

Opublikowano

Ja mam namiar na tani i dobry nocleg 100m od morza :gwizdanie:

Opublikowano

Ja mam namiar na tani i dobry nocleg 100m od morza :gwizdanie:

To zapodawaj - przyda się. :>

Opublikowano

Hotel Żvorune , tel. 00370 460 54037, standardów najwyższej klasy tam nie ma, ale na głowę nie leci, byłem 2 razy z rodzicami i raz z kolegami i było ok, przede wszystkim tanio, mają np. segmenty 2x pokoje 2 osobowe+ łazienka i za to płaciliśmy wtedy 150 Lt, czyli niecałe 40Lt/ osoba/doba więc chyba dobra cena, biorąc pod uwagę, że na ulicy stoją z kartkami "noclegi" i wołają nawet 150-200 Lt/ osoba/doba :chytry: , o wyżywieniu się nie wypowiem bo jedliśmy na mieście ew. własny prowiant zakupiony w tanim miejscowym markecie, przed budynkiem jest parking, na zacisznej dzielnicy, kawałek od morza, innych atrakcji hotelowych nie zauważyłem :tongue4:

tu jest nawet ich wypaśna strona :

http://www.zvorune.lt/index.html

Opublikowano

Szybkie pytanie: macie jakieś namiary na noclegi w Pałandze ?

a kiedy lecisz ?

my w piątek się wybieramy , tylko ciekawe jak pogoda wyjdzie :mysli:

Opublikowano

zamierzam wybrać się być może z piątku na sobotę, ale pogoda coś nie za bardzo :kwasny:

[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 22:55_________________________________________________wybieram gdzie będzie lepsza pogoda, albo Litwa albo polski Bałtyk :)

Opublikowano

Właśnie oglądałem pogodę, i na weekend nie zapowiadają rewelacji :confused4:

'

Pany, kiedy robimy spota ? Może tym razem wpadniecie do BAU? Przy okazji oblukamy autko johny'ego ? Wte macie spotów BAU odezwał się 1 kolega, więc będzie nas tu więcej :kox: [br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 10:35_________________________________________________2 dni temu kupował ode mnie B7kę koleś znad morza i mówił, że w tym roku **ujnia z grzybnią nad Bałtykiem, mało ludzi, mało atrakcji, kiepska pogoda :angry:

Opublikowano

Witam! Może być i w BAU. :)

Co do wypoczynku nad morzem to ja byłem w miejscowości Rewa od 17 do 23 lipca i na pogodę nie mogłem narzekać - trafiłem dobrze, w Suw w tym okresie codziennie burze i deszcz a tam fajnie i słonecznie. W ten weekend ma być ciepło ale i burzowo. Tegoroczne lato niestety do najlepszych nie należy. :confused4:

Opublikowano

Ja w tym roku już byłem raz nad morzem, pogoda w kratkę ale narzekać nie było można bo było gorąco,

ale w tym roku aura jest na prawdę do niczego, trudno cokolwiek zaplanować :kwasny:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 10:51_________________________________________________Sylwek a gdzie miałeś nocleg w Rewie? Jakie koszta i czy pokoje wolne są żeby jechać bez rezerwacji??

Opublikowano

Nocowałem w "Willa Bursztynowa" - praktycznie nad samym morzem, my rezerwowaliśmy na początku lipca. Za noclegi płaciliśmy 150 PLN (2 osoby dorosłe, za synka mi nie policzyli, w tym śniadanie dla 3 osóB). Standard dosyć dobry jak na prywatne kwatery (TV LCD, łazienka w pokoju, lodówka, balkon).

Co do wyjazdu w ciemno to nie wiem jak z wolnymi miejscami ale przy tej pogodzie powinieneś coś znaleźć i bez rezerwacji. Rewa jest bardzo spokojną i cichą miejscowością - nie to co Władysławowo. Jak ktoś chce odpocząć w ciszy i spokoju, bez walki o miejsce na plaży to polecam. Jak będziesz się wybierał do Rewy to dam Ci namiar na zajebistą restaurację - obiad za 22 PLN'y podawany na talerzu od pizzy. Najesz się do oporu. :)