Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam w piateko której spot? proponuje 18 myle ze sie wyrobie z poznania

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 240,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam! Może być 18:00, możliwe, że się chwilkę spóźnię ale postaram się być punktualnie. :)

Opublikowano

Witam! Może być 18:00, możliwe, że się chwilkę spóźnię ale postaram się być punktualnie. :)

Praca f*ck znow nie bede ;(

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew: :polew:

:bag: :bag: :bag: Marcin już się przyzwyczailiśmy że zawsze nas wystawiasz :naughty:

Opublikowano

:bag: :bag: :bag: Marcin już się przyzwyczailiśmy się że zawsze nas wystawiasz :naughty:

Sam miałem już tak napisać ale jeszcze Marcin pomyśli, że go szykanuję. :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

może piątkowego spota zrobimy na parkingu pod plazą (strefa żółta) a później w razie coś tradycyjnie kfc :naughty:, bo o 18.00 robi się już ciemno i może być juz zimno nie wspomnę o deszczu, pogoda teraz w kratkę :gwizdanie:

Opublikowano

Dla mnie to bez różnicy. Co do pogody to nie narzekaj - lepsza jak w lipcu czy sierpniu, nie jest jeszcze tak zimno i ciemno o 18:00.

Opublikowano
  • Autor

dobra :gwizdanie: to spotkamy się przy ratuszu a później ewentualnie sie przeniesiemy pod plazę :good:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 10:45_________________________________________________sprawdzałem pogodę to w pt ma być w dzień 14 stopni, więc wieczorem na pewno cieplej nie będzie :gwizdanie: no ale sie obaczy ;)

Opublikowano

dobra :gwizdanie: to spotkamy się przy ratuszu a później ewentualnie sie przeniesiemy pod plazę :good:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 10:45_________________________________________________sprawdzałem pogodę to w pt ma być w dzień 14 stopni, więc wieczorem na pewno cieplej nie będzie :gwizdanie: no ale sie obaczy ;)

Spoko. Dzisiaj z rana też było tylko 10* a teraz jest już prawie 20*. :)

Opublikowano

:bag: :bag: :bag: Marcin już się przyzwyczailiśmy że zawsze nas wystawiasz :naughty:

Poczekaj ty poczekaj zobaczymy jak bedziesz miał obowiązki i rodzine to pogadamy wtedy o wystawianiu :cool1::thumbdown:

Opublikowano

to chłopaki do zobaczenia na zlocie . jutro pracuje od 6 rano do 22 i rano ruszam do WAS.

jak by coś sie zmieniło co do godziny prosze o info na: 662677497 bo raczej nie bede wchodził już na forum

Opublikowano

to chłopaki do zobaczenia na zlocie . jutro pracuje od 6 rano do 22 i rano ruszam do WAS.

jak by coś sie zmieniło co do godziny prosze o info na: 662677497 bo raczej nie bede wchodził już na forum

Oki! Szerokiej i spokojnej drogi do SUW!

Opublikowano

Pany, ja nie dojechałem na spota niestety ;(

Tak jak ostatnie 3 tygodnie były prawie bezrobotne to przedwczoraj mi się parę spraw na głowę zrzuciło i się nie ogarnąłem.

Joker, sorka za nie odp. ale akurat w trasie byłem. Przeczytałem sms, a odpisać na niego miałem jak się zatrzymam. Ale zanim się zatrzymałem kompletnie zapomniałem o nim :embarrassed:

Opublikowano

Filip no nie mamy wyjścia musimy Ci wybaczyć bo jesteś modem :wink4::bag:

Opublikowano
  • Autor

Filip kombinuj kierowcę i dawaj jutro na party do Ełku ;)

Opublikowano

Do klubu Laguna ? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

no podobno na miejscu laguny jest nowy klub :) ma być beer party ;)

ja o 3 jadę do gdańska, i w drodze powrotnej na jump do Ełku ;) Jak coś to można w kalinowie się ugadać ;) Karol z Damianem też mają pomyśleć nad tym :naughty:

dobra mykam w razie coś mamy swoje numery i będziemy w kontakcie :wink4:

Opublikowano

jak tam Pany się miewacie po discobandżo :naughty:

Opublikowano
  • Autor

u mnie droga powrotna pełna przygód :naughty: najpierw mnie tam wkur.. że już chciałem iść z buta.. ale ostatecznie z buta poszła moja siostra :kox:

zatoki mnie trochę bolą bo dwa dni ciągle na klimie i katar mam gorszy :wallbash:

ale przypomnienie sobie tańczącego Grzesia wynagradza wszystko :polew: :polew:

Opublikowano

u nas droga powrotna bezpieczna i bez przygód :good:

ale fajnie było trochę pobansować :good:

PS. Łukasz, masz Ty się z tymi babami :decayed: