Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
będziecie na Moto Show Ełk ? 19.08

Jeśli nic nagle nie wypadnie to będę.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 240,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No kurde zapomniałem!! Następnym razem :) Filip ładne to to, zamawiam rundkę :) A i ja się pochwalę :

Moj to ten zielony komar :D

288776_473434362680451_299358845_o.jpg

<br /><br />

Opublikowano

Kamil pprzepraszam, ale nie rozróżniam kolorów. Zielony to ten po lewej czy po prawej ?? :wink:

:polew::polew:

Opublikowano

Po środku :)

Opublikowano
Aaaaaa leszcza z BAU to dojadę osobiście, Kasjana też nie ominę.

Sylwek, najmniejszy motor jaki był w tym aucie dostępny tyle powiem :wink:

Spoko, na najbliższym spocie każdemu kto będzie chciał rundka :hi:

witam.

w q7 siedzi tez 4.2tdi

trafiłem?

Opublikowano

Siemka. Sorki za nieobecność ale sprawy "wyższego stopnia" mam teraz na głowie i z czasem jest chwilowo bardzo krucho :kwasny::bag:

Opublikowano
Siemka. Sorki za nieobecność ale sprawy "wyższego stopnia" mam teraz na głowie i z czasem jest chwilowo bardzo krucho :kwasny::bag:

czyli jednak się chajtasz :D

Opublikowano

Na moto show pewnie bede jak co roku.

Zdejmowaliscie kiedys dywan w samochodzie ? Siedzenia, tunel, plastiki wokol progow do wywalenia i cos jeszcze ? Dywan jest na klej czy tylko na wcisk ?

Opublikowano
Na moto show pewnie bede jak co roku.

Zdejmowaliscie kiedys dywan w samochodzie ? Siedzenia, tunel, plastiki wokol progow do wywalenia i cos jeszcze ? Dywan jest na klej czy tylko na wcisk ?

Dywan leży swobodnie na podłodze.:decayed: Co się stało, że dywan demontujesz?

Opublikowano

Chyba kiedys byl moj bity w kierowcy strone bo jak pukam w podloge to ma inny odglos, taki pusty i jakos chyba cos puchnie :kwasny:, bo i drzwi maja inny odcien od tej strony, chce sie za to zabrac i zdemontowac dywan i przy okazji wyprac go i sprawdzic podloge ewentualnie zakonserwowac. Chlodniej jest wiec biore sie za przygotowania do zimy :decayed: Bo w samochodzie nie mam juz co robic :kox:

Opublikowano
  • Autor

siemka chłopaki, sorki że nie wpadłem na spota ale nie miałem czasu zajrzeć na forum i nie wiedziałem kiedy, przyjechałem tylko na 2 tyg i ciągle muszę latać i coś załatwiać i pić ze wszystkimi :D

Opublikowano

Byliscie na Moto Show w Ełku ? Jak dla mnie super impreza, duzo fajnych samochodow, wycyckanych oraz z niezlymi silnikami iii.. extra dziewczyny w miniowkach i w krotkich koszuleczkach :decayed: ( Bylem tylko z bratem wiec mozna bylo sie popatrzec :wink: )

Z mniej ciekawych informacji, ktos mi dzien wczesniej urwal ramie wycieraczki :facepalm: ma ktos na zbyciu tak na szybko ? ( Strona kierowcy ) oraz dolot do 1.8T ( plastik idacy od filtra powiet. do pasa przedniego) oraz srodkowa kratke nawiewu ? Pobawie sie w wolnej chwili z wsadzeniem wskaznika boosta.

Opublikowano
Byliscie na Moto Show w Ełku ? Jak dla mnie super impreza, duzo fajnych samochodow, wycyckanych oraz z niezlymi silnikami iii.. extra dziewczyny w miniowkach i w krotkich koszuleczkach :decayed: ( Bylem tylko z bratem wiec mozna bylo sie popatrzec :wink: )

No właśnie tak się za tymi dupeczkami rozglądałeś, że mało co mnie na tym samobieżnym wynalazku nie rozjechałeś w parku maszyn.:decayed::wink:

Co do imprezy to naprawdę fajna, szkoda że nie mogłem zostać do samego końca - byłem z rodzinką i zmyliśmy się ok. 14:00.

Opublikowano

Bylo krzyknac :wink: . Swoja droga, niesamowita sprawa z takim pojazdem, na dwoch kolkach predkosc jaka udalo nam sie rozwinac byla chyba cos kolo 30 km/h . Zasilane bateriami. Jezdzilismy 20 min i wyladowalismy 1/4 baterii a latwo nie mial, bo i scigalismy sie i jezdzilismy po gorkach i piaskach. My ucieklismy tez cos po 14 godzinie bo o 15 mielismy grila i wieczorem wystep dzem-u.

Motor z silnikiem odrzutowym o mocy 1200 KM zrobił na mnie wrazenie, kupa ognia i dymu :naughty: Oby wiecej takich imprez..

Opublikowano
Motor z silnikiem odrzutowym o mocy 1200 KM zrobił na mnie wrazenie, kupa ognia i dymu :naughty: Oby wiecej takich imprez..

Szkoda tylko, że z powodu jakiejś awarii nie był w stanie pojechać na pełnej piździe.:decayed:

Opublikowano

Stałem przy starcie drakstera z silnikiem odrzutowym. Przez kilka sekund ja koleś go odpalił czułem się jak danie przypiekane na grillu.:grin: Ale generalnie impreza bardzo fajna. Nasze kochane władze Augustowa:kwasny: i Suwałk:kwasny: powinny brać przykład z Ełku.

Opublikowano

Panowie... Mogę licytować te felgi? Podejdą do A4? W sensie te ET mi nie pasuje, ale bedzie potrzebny dystans tak?

BBS RS 861 ORYGINALNE 18" (2573471940) - motoAllegro

Opublikowano
Panowie... Mogę licytować te felgi? Podejdą do A4? W sensie te ET mi nie pasuje, ale bedzie potrzebny dystans tak?

BBS RS 861 ORYGINALNE 18" (2573471940) - motoAllegro

Śmiało możesz licytować, do tego dystans 20 mm i będziesz miał je odsadzone prawie tak jak u mnie.:decayed:

Opublikowano

Bez dystansu ani rusz praktycznie , wiem to z autopsji:decayed:( u mnie et 56:wink:)

Opublikowano

Aha... sie nalicytowałem. Ja tu liczyłem na jakąś mega okazję a gości gada że za mniej jak 900 EURO!! Nie sprzeda ich :( to mógłby ustawić przynajmniej cenę minimalną.