Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No fajno fajno :decayed: Lo-buz , a dlaczego odpuściłeś RSy ?

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

18' nie jest złe. Tylko kierownica jakoś ciężej chodzi :decayed: No ale do 18 to chyba lekka gleba by się przydała bo allroad by był :)

Opublikowano

Ostatnio jechalem na RS-ah na b5 do bialego odemnie na oponie 225/40/18 i dziada ciezko bylo utrzymac na drodze ( chodzi o koleiny ), na prostej drodze to fajnie, na miescie troche trzeba pokrecic, podjazdy rozne rowniez trzeba uwazac, spalanie hmm nie wiem, moze i wiecej spalil do litra, wyglad kolek extra. Nawet bez gleby tragedii strasznej nie ma, ale owszem pare cm nizej bylo by lepiej. AVUS-y chyba bardziej mi sie podobaja i sa takim ultimatum jak dla mnie pomiedzy wyglad i ekonomicznosc i wygoda.. Za RSy6 - 5 szt. z oponamy z mieskiem 6 mm moglem miec za 1900 zł..

Opublikowano
Za RSy6 - 5 szt. z oponamy z mieskiem 6 mm moglem miec za 1900 zł..

Następnym razem jak będziesz miał taką opcję to dawaj nam tu znać :decayed:

BTW: Avusy II jak i III też są dobre :wink:

Opublikowano

AVUS II to 17" A III - to 18" ? Jak by ktos slyszal ze jest na sprzedanie to poprosze o jakis znak :wink: I do odmalowania nie wchodza w gre, tylko w super stanie i w dobrej cenie, moze byc z oponami i bez.. :decayed:

Opublikowano

Panowie mam nadzieje pamiętacie o niedzieli?

Opublikowano

YESSS...około 17 stej.....pasuje?

Opublikowano
AVUS II to 17" A III - to 18" ? Jak by ktos slyszal ze jest na sprzedanie to poprosze o jakis znak :wink: I do odmalowania nie wchodza w gre, tylko w super stanie i w dobrej cenie, moze byc z oponami i bez.. :decayed:

Ostatnio Kamulator (mogłem pomylić nick) miał komplet AVUS'ów za 700 (4 szt) - myślę, że to prawie jak za darmo skoro jeszcze rok temu trzeba było dać min. 1200 PLN'ów za kpl. 4 sztuk. Używane każde będą miały jakieś zadrapania. Jak chcesz w idealnym stanie to na allegro co jakiś czas gość wystawia komplet w stanie fabrycznie nowym - chyba po 650 PLN/sztuka.:decayed:

Co do spotu w najbliższą niedzielę to ja niestety odpadam - zmiana planów na weekend i nie dam rady. Chyba, że zmieni się coś w ostatniej chwili to wpadnę ale nie obiecują.:confused4:

Opublikowano

noo ja pamiętamo spociku :D

Opublikowano

sylwiasty niestety ale okazje czasem przechodza kolo nosa :wink: Tak samo w nowince bylo po 700 zl za komplet ale d*pa ze mnie i zamiast dzwonic to ja maila pisalem i na drugi dzien juz ich nie bylo.. trudno, jezdzic mam na czym wiec albo zmienie albo bede bujal sie na dzielni na 16" :decayed:

Ja jutro bede w Otwocku kolo Warszawy wiec tam mozemy sie pospocic :kox:

Opublikowano

Panowie, powoli proszę myśleć nad Bukowiną :) johny w tym roku jedziesz, nie daruje :) no chyba że dobrą wymówkę znajdziesz :) A tak na serio to już niedługo powinno coś się pojawić w związku z tym więc już planować urlopy i odkładać do skarpety :)

Opublikowano

Kasjan przeciez wiesz , żę nie piję :P heh ciekawe jak to wyjdzie z tymi urlopami tak pozatym :)

---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ----------

aaa i tak po za tym chce mi się już wiosny :)))

Opublikowano

Cześć :wink4:

Tutaj małe info dla tych , którzy zasypywali mnie prywatnymi wiadomościami odnośnie ręcznika :

http://a4-klub.pl/czapka-daszkiem-recznik-111/recznik-plazowy-1-tura-kolor-czarny-73292/index11.html#post3062772

Pozdrawiam,

Musti A4 Klub Polska :hi:

Opublikowano
witam. projekt zbliza sie do konca . zostało parę detali ale juz conieco widać::P

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.469377736460282.112938.440689412662448&type=1

:shock3::slina::thumbup1::git::good::brawo:

Projekt urywa jaja. :)

Mi też chodzi po głowie zrobić swoją tak samo.

Opublikowano
witam. projekt zbliza sie do konca . zostało parę detali ale juz conieco widać::P

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.469377736460282.112938.440689412662448&type=1

można powiedzieć FFFFFpytke wygląda:oklasky: Kolor istna malina:whistling:

Tylko jedno malutkie ale - ja dałbym dach w połysk:naughty:

Opublikowano

Dach czarny ma zapewnie komponowac sie z czarnymi lampami i wedlug mnie wyglada idealnie. Swietnie wyglada :wink:

Opublikowano
Dach czarny ma zapewnie komponowac sie z czarnymi lampami i wedlug mnie wyglada idealnie. Swietnie wyglada :wink:

dach w połysku swiecił by sie za mocno i nie było by do niczego nawiązania.

bo wszystkie czarne elemeny tez sa w macie.

Opublikowano

Kupilem swoje upragnione AVUS-y :banan: .. 17" ..

Teraz oponki letnie.. Sylwester jakie masz u siebie oponki letnie ? 215/45 ? Moze pamietasz rowniez parametry felgi ?

Macie jakies tanie dojscia to opon letnich ? Tak rozgladam sie i nie wiem czy czekac czy brac to co jest.. wybor duzy nie jest az tak i ceny chyba tez srednie, poki co stawiam na nowe opony :eusathink:

Opublikowano
Kupilem swoje upragnione AVUS-y :banan: .. 17" ..

Teraz oponki letnie.. Sylwester jakie masz u siebie oponki letnie ? 215/45 ? Moze pamietasz rowniez parametry felgi ?

Macie jakies tanie dojscia to opon letnich ? Tak rozgladam sie i nie wiem czy czekac czy brac to co jest.. wybor duzy nie jest az tak i ceny chyba tez srednie, poki co stawiam na nowe opony :eusathink:

Witam! Ja mam opony 225/45/17 Bridgestone Potenza RE050. Co do parametrów felgi to moje są z S6 i mają inne parametry niż te z S4. Moje mają 8" szerokości i ET35, te z S4 miały 7,5" szerokości i ET42 lub 43. Ja miałem kupować nowe Barum Bravuris od kolegi z forum co handluje oponami ale trafiłem na używki w za***istym stanie za 500 PLN/kpl. więc wziąłem używki.