Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a ty juz nie w Elku panie?

Na kujawach jestem i raczej tu zostanę :wink: W ostatnim tygodniu sierpnia się wyprowadziłem, ostatni mini spot z Filipem w Ełku i powrót... Ja tam zapraszam na Kujawy :decayed: A jak tam fotograf? Jestem ciekaw jak zdjęcia wyszły :wink:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Daj maila to podeśle pare fotek:wink:

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

O nie... ale wtopa zapomniałem kompletnie. Na prawdę bardzo chętnie bym z Wami postał i pogadał ale sie zajebałem :P

Opublikowano

uuuu ktos dał D........ :P spokojnie wracam, za 2 tyg. to cos zmontujemy :)

Opublikowano

Cos ktoś? Kiedy nastepny miczing?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

:hi: Witam

Wiecie tutaj coś na temat tej a4?? AUDI A4 B5 2.4 V6 QUATTRO REAL FOTO ZADBANE (3761848691) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Szukam czegoś bo moja 0000 miała wypadek :kwasny:, a wyprawa ponad 600km oglądać złom mija się z celem.

Z góry dzięki za wszystkie odp :wink:

P.S auto z Suwałk :decayed:

Opublikowano
:hi: Witam

Wiecie tutaj coś na temat tej a4?? AUDI A4 B5 2.4 V6 QUATTRO REAL FOTO ZADBANE (3761848691) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Szukam czegoś bo moja 0000 miała wypadek :kwasny:, a wyprawa ponad 600km oglądać złom mija się z celem.

Z góry dzięki za wszystkie odp :wink:

Witam. Jeśli dobrze kojarzę to auto już jakiś czas wisi na allegro - chyba ktoś od nas już je oglądał dla kogoś z klubu, chyba Filip z Kasjanem. Jak nie odpowiedzą w temacie to napisz do nich PW.

Opublikowano

Ja go 1 raz widzę, aczkolwiek ustawiam dużo wytycznych i mogło gdzieś się zagubić :decayed: Patrzyłem w dziale sprzedaży itd, nie widziałem opisu tego autka, więc czekam co napiszą Filip z Kasjanem :good:

Opublikowano

Zgadza się, byłem z Kasjanem oglądać te auto. Sprawdzałem je osobiście dość dokładnie czujnikiem lakieru- malowana maska, klapa, błotnik, 2x drzwi.

Sprzedający jest młody koleś, który chce zmienić rzekomo na nowsiejszy model. Ogólnie auto trzymało się kupy, jak na swoje lata powiedziałbym w zaskakująco dobrym stanie.

Oględziny były przeprowadzane na prośbę moderatora Cuber. Miał je jechać oglądać, ale skoro auto dalej jest na sprzedaż to albo rozmyślił się z zakupu, albo coś jednak wyszło nie tak. Najlepiej się do niego odezwij i zapytaj. Audi na allegro jest co najmniej 3 miesiące.

Opublikowano

Oględziny były przeprowadzane na prośbę moderatora Cuber. Miał je jechać oglądać, ale skoro auto dalej jest na sprzedaż to albo rozmyślił się z zakupu, albo coś jednak wyszło nie tak. Najlepiej się do niego odezwij i zapytaj. Audi na allegro jest co najmniej 3 miesiące.

No i od września (bo wtedy oglądaliście) cena spadła z 11 400 na 10 000 - sporo jak na 3 miesiące.:wink:

Opublikowano

Myślę, że słabe zainteresowanie jest podyktowane silnikiem, jaki tam siedzi. Dzisiaj ludzie szukają aut oszczędnych, a te do takowych nieszczególnie należy.

Opublikowano

Dzięki Panowie, to już mam jakiś punkt zaczepienia :wink:

Opublikowano
Myślę, że słabe zainteresowanie jest podyktowane silnikiem, jaki tam siedzi. Dzisiaj ludzie szukają aut oszczędnych, a te do takowych nieszczególnie należy.

No ale musisz przyznać że auto naprawdę ładnie utrzymane.

Opublikowano

Zgadza się :wink: skóra fajnie utrzymana, klima, BOSE i reszta była sprawna :naughty:

Opublikowano

Jakie tam S4 B5... komu Ten Kasjan tu kit wciska ???? Wczoraj do mnie dzwonił powiedzieć, że po nowym roku zamawia RS6 C7 :kox: tylko nie może się zdecydować, czy fela 19 cali czy może 20 cali

Opublikowano

Bry wieczór :hi:Jak daleko nie masz to jedź obejrzyj, kto wie, może zadbana :wink: Bo z forum to raczej nie ma z czego wybierać :naughty: