Gwerty Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 to auto nie ma fotochromu. widać to po lusterku wewnętrznym o jest tylko przyklejone do szyby i nie ma tej rynienki którą idzie wiązka od lusterka do podsufitki. a xenony to moga być zwykłe hidy wsadzone zamiast zarówki h7. parokrotnie sie z tym spotkałem bo miałem parokrotnie tel od typ. mirka za ile xenon, jak podawałem cene to zawsze słyszałem ze na allegro są po około 150zł i juz.
johnybravo Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Kasjan nie bądz pipka , bierz 2.7bit
Kasjan Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Kasjan nie bądz pipka , bierz 2.7bit Sie odezwal z dezlem pod maska ;p przyjdzie kiedys i pora na BiT. Moze nawet i w b6. Kto wie?
johnybravo Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 jest gotowa sztuka na alle. b6 2.7 bit srebrna sedan jakby coo
Kasjan Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 jest gotowa sztuka na alle. b6 2.7 bit srebrna sedan jakby coo Widzialem. Ale jesli mialbym to robic to ja pierwszy. Ciort wie w jakim stanie tm to wszystko i gdzie to wstawiane.
filip1001 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 I jak tam Johny sprawa z Autohusem ? Ciekawy jestem, która to sztuka jest obiektem zainteresowania BTW: B8 już dwoma kołami u nowego właściciela jest
tomcrack27 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Filip i co planujesz jako nastepny zakup?
filip1001 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Jak już kupię to powiem bo opcji jest kilka
johnybravo Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 FILIP jutro jade prawdopodobnie do pana Sławka ogladac a5
filip1001 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 A to już wiem, Sławek mi ją proponował
rookie5 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 A41.8T QUATTRO190PS BEX S-LINE^FUL OPCJA^OPŁACONY^ (3897331010) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. wyglada ladnie:wink: koles pisze ze ma xenon ale jak tam nie widze zeby mial spryski w zderzaku wiec chyba xenon odpada z opisu:wink: Tomek i jeszcze kilka innych rzeczy odpada, a mianowicie: kolo podaje ze ma szyberdach a go nie ma, parktronic niby tez jest ale go nie widac ani z przodu ani z tyłu. Kolejne rzeczy, ktore mnie drażnią niesamowicie to jest ohydnie podrapany włącznik/wyłącznik ESP, dlaczego ?? Nie wiadomo. Spójrzmy więc jeszcze na przód auta, skoro jest Sline to powinien byc znaczek i tak samo sie to odnosi do Q, ale to akurat są drobne szczegóły. Wiem wiem, czepiam sie ale jest tego troche. Kolejna rzecz to kierownica jest pikowana to i gałka zmiany biegów powinna być a nie jest więc oglądam dalej i ... widze zajefajne dwie dubeltówy z tyłu Koles z opisem akurat pojechal po bandzie Ale nie ukrywam, że jest to cytuje "AUTO DLA WYMAGAJĄCYCH" Pzdr
Gwerty Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 :hi:co tam panowie słychać? dużo śniegu? Kasjan jak tam poszukiwanie auta?
Kasjan Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Sniegu moze nie. Ale pizga niemilosiernie. A co do auta to nic narazie nie mam na oku... ciekawe czy do BT uda mi sie kupic.
Gwerty Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Sniegu moze nie. Ale pizga niemilosiernie. A co do auta to nic narazie nie mam na oku... ciekawe czy do BT uda mi sie kupic. jak co vw transporter i zrobisz konkurencję dla GR:decayed:
Kasjan Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Nie mowie nie ;p tak juz bym szukal ale jeszcze tydzien nie moge nigdzie sie ruszyc... ale jak nic ciekawego nie bedzie to nie kupie do bt. Nie ma co na szybko kupowac.
Gwerty Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Nie mowie nie ;p tak juz bym szukal ale jeszcze tydzien nie moge nigdzie sie ruszyc... ale jak nic ciekawego nie bedzie to nie kupie do bt. Nie ma co na szybko kupowac. w poznaniu Slo kupił avanta w pełnym s-line18t BEX bez Q ale bedzie dokładał. lekko puknięty ze szwajcarii. http://i.imgur.com/ZuohRSt.jpg
Kasjan Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Nie mowie nie ;p tak juz bym szukal ale jeszcze tydzien nie moge nigdzie sie ruszyc... ale jak nic ciekawego nie bedzie to nie kupie do bt. Nie ma co na szybko kupowac. w poznaniu Slo kupił avanta w pełnym s-line18t BEX bez Q ale bedzie dokładał. lekko puknięty ze szwajcarii. http://i.imgur.com/ZuohRSt.jpg Czailem sie na niego nie powiem. Widziales go? . Mocno walniety?? On cos 25 500 stal pamietam. k**wa piekny kolor, no szkoda moze cos jeszcze sie trafi.
Gwerty Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Nie mowie nie ;p tak juz bym szukal ale jeszcze tydzien nie moge nigdzie sie ruszyc... ale jak nic ciekawego nie bedzie to nie kupie do bt. Nie ma co na szybko kupowac. w poznaniu Slo kupił avanta w pełnym s-line18t BEX bez Q ale bedzie dokładał. lekko puknięty ze szwajcarii. http://i.imgur.com/ZuohRSt.jpg Czailem sie na niego nie powiem. Widziales go? . Mocno walniety?? On cos 25 500 stal pamietam. k**wa piekny kolor, no szkoda moze cos jeszcze sie trafi. tak coś koło tego. nic poważnego, jedynie zderzak błotnik i pas przedni. ale wypas warty ceny.
Kasjan Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Ziomki, co powiecie na te auta? Wyglądają dość ciekawie, znajomy mógłby je dla mnie oglądnąć... na zdjęciach wydają się być spoko. mobile.de mobile.de mobile.de
pioteros Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 mam pytanie, szukam auta dla ojca podobno ta a6 jest juz 4 lata w sokolce, ktos moze zna auto lub wlasciciela? Audi A6 8900.00 PLN. Sokółka - otoMoto.pl
Rekomendowane odpowiedzi