Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak olecko? Sylwek?

• Odpowiedzi 5.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kasjan, możesz napisać smsa do Sylwka i Olecka ? bo ja tel u kumpla w aucie zostawiłem i mi go dopiero za godzinę przywiezie...

Opublikowano

ja napisałem już do Sylwka i Marcina.

Opublikowano

To ja do Olecka napisze i do Grześka.

Kasjan, pytałeś czy mogę edytować tu wszystkie posty :decayed:

Opublikowano

Kasjan, to może nie będę się wtrącał i dam Tobie pole do popisu. Powiedz no uprzejmie kilka słów do towarzystwa pomijając mnie i Johny'ego. :decayed:

Opublikowano

kurfaa sie nagadać nie mogliśmy , trzeba kiedy jakoś flache obmyślić :)

Opublikowano

No Panowie... To Augustow ma w suwalkach sie spotykac? :P ale i tak bylo za***iście, tak jak Johny mowi nagadac sie nie moglismy.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Następny spot robimy w BAU albo NOE. Ciekawe wtedy kto się pofatyguje :decayed:

Opublikowano

Panowie - chyba jedna nieobecność jest dopuszczalna co?:decayed: Pisałem wcześniej, że jak będzie ładna pogoda to jadę grać w siatkówkę z rodzinką.:brawo:Wróciłem dopiero ok. 19:00.

Opublikowano

Sliczne.. Ja to szukał bym jednak łopat.. ale to kwestia gustu..

Nie macie albo nie wiecie gdzie nabyc slizgii do foteli ? Potrzebuje kompletu, srodkowy i boczne, bo kiwa sie na prowadzacym a piszczy na bocznych..

Opublikowano

już troszkę te fele się sprzedają, w czerwcu bły wystawiane..

Opublikowano
Sliczne.. Ja to szukał bym jednak łopat.. ale to kwestia gustu..

Nie macie albo nie wiecie gdzie nabyc slizgii do foteli ? Potrzebuje kompletu, srodkowy i boczne, bo kiwa sie na prowadzacym a piszczy na bocznych..

Pewnie tylko serwis.

Opublikowano

Jak tam Panowie przygotowania przed zimą? No ja to z racji tego że sprzedaje motor to wyruszam do niemcowni w poszukiwaniu Q :) ale nie Q7 :P tylko Jakiejś ładnej B5 w quatrooo. Wymagania to właśnie Q i 1.8T lub w ostateczności jakiś diesel ale to wtedy naprawdę cacko musi być. Swojej audi nie sprzedam narazie, i jak się uda mi przytachać coś senoswnego to poprzekładam swoje graty i tamtego golasa pogonie za pare złotych. Szkoda jest mi się rozstawać z dźwiękiem v6 no ale nie mam zamiaru opłat za***istych znowu płacić.

Opublikowano

Kamil jak nie chcesz rezygnować z dźwięku V6 a przy okazji mieć turbo to może 2.7 BiT?:decayed:

Opublikowano

Tak tak, brałem to pod uwagę. Ale za 20tyś to ciężko o coś w dobrym stanie. A w niemcowni to esy jeszcze droższe ale za to jako tako utrzymane. Tylko że doliczyć jeszcze cło to wyjdzie niecałe 30k za przedlifta. No ale Sylwek, mając Q to można się pokusić o swapa na BiT :D

Opublikowano
Tak tak, brałem to pod uwagę. Ale za 20tyś to ciężko o coś w dobrym stanie. A w niemcowni to esy jeszcze droższe ale za to jako tako utrzymane. Tylko że doliczyć jeszcze cło to wyjdzie niecałe 30k za przedlifta. No ale Sylwek, mając Q to można się pokusić o swapa na BiT :D

Słusznie.:decayed: Ewentualnie możesz sprawdzić jakie wyjdą opłaty jeśli zrobisz je w Niemczech. Wiem, że jak ludzie sprowadzają auta ze Szwajcarii to opłaty robią w Niemczech - wychodzi taniej jak w PL. Ale może faktycznie lepiej kupić jakieś 1.8T lub 1.9 TDI w Q i zrobić swapa na BiT.

Opublikowano

Kasjan tylko 2.7 bit .

Nie baw się w swapy , bo to więcej nerwów kosztuje niż to wszystko warte , takie moje skromne zdanie :)

a propos essy masz na reja i nawet ją ogladałes to , nad czym ty się zastanawiasz :)

Opublikowano

A faktycznie zapomniałem, że stoi w komisie w jedynym słusznym kolorze dla S czyli nagaro blue. Może zamiast szukać czegoś po DE lepiej kupić coś u nas, aby tylko buda była w porządku bo przy silniku czy to z PL czy DE czy CH to i tak trzeba będzie coś robić a zaoszczędzone z wyjazdu pieniążki zainwestować w doprowadzenie silnika do perfekcji.

Ps.

Kasjan jak kupisz S4 to ja z chęcią przytulę od Ciebie zderzak z obecnej V6.:decayed: Nawet malować nie będę musiał.:wink: