filip1001 Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 Kasjan, możesz napisać smsa do Sylwka i Olecka ? bo ja tel u kumpla w aucie zostawiłem i mi go dopiero za godzinę przywiezie...
johnybravo Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 ja napisałem już do Sylwka i Marcina.
Kasjan Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 To ja do Olecka napisze i do Grześka. Kasjan, pytałeś czy mogę edytować tu wszystkie posty
filip1001 Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 Kasjan, to może nie będę się wtrącał i dam Tobie pole do popisu. Powiedz no uprzejmie kilka słów do towarzystwa pomijając mnie i Johny'ego.
johnybravo Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 kurfaa sie nagadać nie mogliśmy , trzeba kiedy jakoś flache obmyślić
Kasjan Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 No Panowie... To Augustow ma w suwalkach sie spotykac? ale i tak bylo za***iście, tak jak Johny mowi nagadac sie nie moglismy. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
filip1001 Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 Następny spot robimy w BAU albo NOE. Ciekawe wtedy kto się pofatyguje
sylwiasty Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 Panowie - chyba jedna nieobecność jest dopuszczalna co? Pisałem wcześniej, że jak będzie ładna pogoda to jadę grać w siatkówkę z rodzinką.:brawo:Wróciłem dopiero ok. 19:00.
filip1001 Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 chyba nie najgorsza oferta http://a4-klub.pl/felgi-opony-156/oryginalne-felgi-18-ronal-audi-rs6-oponami-246145/#post3035403
Lo-buz Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 Sliczne.. Ja to szukał bym jednak łopat.. ale to kwestia gustu.. Nie macie albo nie wiecie gdzie nabyc slizgii do foteli ? Potrzebuje kompletu, srodkowy i boczne, bo kiwa sie na prowadzacym a piszczy na bocznych..
johnybravo Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 już troszkę te fele się sprzedają, w czerwcu bły wystawiane..
sylwiasty Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 Sliczne.. Ja to szukał bym jednak łopat.. ale to kwestia gustu..Nie macie albo nie wiecie gdzie nabyc slizgii do foteli ? Potrzebuje kompletu, srodkowy i boczne, bo kiwa sie na prowadzacym a piszczy na bocznych.. Pewnie tylko serwis.
Kasjan Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 Jak tam Panowie przygotowania przed zimą? No ja to z racji tego że sprzedaje motor to wyruszam do niemcowni w poszukiwaniu Q ale nie Q7 tylko Jakiejś ładnej B5 w quatrooo. Wymagania to właśnie Q i 1.8T lub w ostateczności jakiś diesel ale to wtedy naprawdę cacko musi być. Swojej audi nie sprzedam narazie, i jak się uda mi przytachać coś senoswnego to poprzekładam swoje graty i tamtego golasa pogonie za pare złotych. Szkoda jest mi się rozstawać z dźwiękiem v6 no ale nie mam zamiaru opłat za***istych znowu płacić.
sylwiasty Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 Kamil jak nie chcesz rezygnować z dźwięku V6 a przy okazji mieć turbo to może 2.7 BiT?
Kasjan Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 Tak tak, brałem to pod uwagę. Ale za 20tyś to ciężko o coś w dobrym stanie. A w niemcowni to esy jeszcze droższe ale za to jako tako utrzymane. Tylko że doliczyć jeszcze cło to wyjdzie niecałe 30k za przedlifta. No ale Sylwek, mając Q to można się pokusić o swapa na BiT
sylwiasty Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 Tak tak, brałem to pod uwagę. Ale za 20tyś to ciężko o coś w dobrym stanie. A w niemcowni to esy jeszcze droższe ale za to jako tako utrzymane. Tylko że doliczyć jeszcze cło to wyjdzie niecałe 30k za przedlifta. No ale Sylwek, mając Q to można się pokusić o swapa na BiT Słusznie. Ewentualnie możesz sprawdzić jakie wyjdą opłaty jeśli zrobisz je w Niemczech. Wiem, że jak ludzie sprowadzają auta ze Szwajcarii to opłaty robią w Niemczech - wychodzi taniej jak w PL. Ale może faktycznie lepiej kupić jakieś 1.8T lub 1.9 TDI w Q i zrobić swapa na BiT.
johnybravo Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 Kasjan tylko 2.7 bit . Nie baw się w swapy , bo to więcej nerwów kosztuje niż to wszystko warte , takie moje skromne zdanie a propos essy masz na reja i nawet ją ogladałes to , nad czym ty się zastanawiasz
sylwiasty Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 A faktycznie zapomniałem, że stoi w komisie w jedynym słusznym kolorze dla S czyli nagaro blue. Może zamiast szukać czegoś po DE lepiej kupić coś u nas, aby tylko buda była w porządku bo przy silniku czy to z PL czy DE czy CH to i tak trzeba będzie coś robić a zaoszczędzone z wyjazdu pieniążki zainwestować w doprowadzenie silnika do perfekcji. Ps. Kasjan jak kupisz S4 to ja z chęcią przytulę od Ciebie zderzak z obecnej V6. Nawet malować nie będę musiał.
Rekomendowane odpowiedzi