Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tymi maglownicami to widze typowy problem chyba w B5, to tak jak psujace sie pompki centralnego zamka :decayed: . Ja szukajac popiskiwania wymienilem pol silnika samochodu ( Napinacz pask. wiel., pompe wody, kolo pasowe z tl. drgan, pompe wspomagania, regeneracja alternatora) a okazalo sie ze podnioslem przewod od wspomagania i cisza, gdzies musiala sie kryza przytykac. Nie bylbym tak bardzo wku.. gdy nie to ze tych czesci jeszcze nigdy od kupna samochodu nie wymienialem ). I kiedys poruszylem temat z mechanikiem to mowil ze dosc czesto przyjezdzaja B5 do niego albo na wymiane magla, wezy laczacych magiel z pompa jak i same pompy, zworki w maglownicach/przewodach bo sie przycinaja i cale cisnienie idzie albo w magiel i rozsadza uszczelnienia albo pompa dostaje po tylku i ew. niektorzy mowia ze maja pienienie sie plynu w zbiorniczku. Uff..

A i zdrowka zycze Sylwek :drunk:

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hop hop? Jest tu kto? Co tam slychac koledzy? Na zimoweczkach juz? W koncu jeden dzien wolny i mozna sobie pograc w gta v bez wyrzutow sumienia ;p

Opublikowano

Siemka. Ja jeszcze na letniakach ale zimówki już po przeglądzie przygotowane do montażu.:decayed:

Kamilo a na czym pykasz w GTA? Ja ostatnio dostałem od kumpla PS2 i niestety na nią nie ma GTA V ale chodzi mi po głowie GTA San Andreas. Można wyrwać na allegro za kilka zeta. A może ktoś ma jakieś gry na PS2, które mu się znudziły?:wink:

Opublikowano

No u mnie juz zimaa na aucie. Ja na ps3 pykam. A na ps2 to same piraty mialem wiec jak masz przerobiona to moze cos znajde...

Opublikowano

Nie moja jest nieprzerabiana i w sumie nie będę przerabiał bo przy cenach gierek na allegro to nie ma sensu.:wink:

Opublikowano

witam:hi:

jakieś plany na przyszły weekend?

Opublikowano

No ja to niedziela tylko, ewentualnie piatek. A co bedziesz w suwalkach? To pewno trzeba jakiegos spota ukrecic ;)

Opublikowano

Siemka.

U mnie na weekend będę miał gości więc nie dam rady. Chyba, że piątek lub poniedziałek wieczorem.

Opublikowano
No ja to niedziela tylko, ewentualnie piatek. A co bedziesz w suwalkach? To pewno trzeba jakiegos spota ukrecic ;)
US mnie wzywa wiec bede.
Opublikowano
US mnie wzywa wiec bede.

No to jakos sie ugadamy ;)

Opublikowano

kamil co robisz w sobote około 15-17?

będę w plazie na parkingu.

Opublikowano

Hejka, Kujawy jeszcze na dużym plusie jak na listopad, póki co zimówki, aż do pierwszego śniegu :)

Opublikowano

a ty juz nie w Elku panie?

Opublikowano

Lukasz juz sie przemeldowal z tego co mi wiadomo ;p zdradzil nas ;) Grzesiu pasuje ale bardziej 17 ok?

Opublikowano

kasjan a ty jak tam kupiles juz cos?cos mnie sluchy doszly ze polujesz na jakas b6:naughty:

Opublikowano

a ja słyszłem ze b7. pasuje.

Opublikowano

O jaki dobry sluch macie ;p obecnie celuje w b7 3.0tdi ale to sie zobaczy co wyjdzie ;)

Opublikowano

Hejka. U mnie nastąpiła zmiana planów i jak coś to w sobotę o 17:00 mi pasuje więc się pojawię - rozumiem, że spot pod Plazą.:decayed:

Opublikowano

Czyli rozpoczecie sezonu zimowego jak pod plaza ;p ok ja bede. Filip doktoraty robi w stolicy wiec sie wypowiadam za niego ze go niebbedzie ;p

Opublikowano

tak pod plazą. ja bede gdzies od 15. :decayed: